Тича, скача, пее вече, ОКТОМВРИйското човече! - Тема 15

• 36 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На 10.05.ще видим какво що с яслата.Аз не се впрягам каквото такова.Срещу вятърни мелници не мога да се боря.
Елени спи на такова легло Алекс вече 4 м.

# 556
И аз чакам 10.05 и каквото-такова. И без това се чудя на варианти до предучилищната да ходи на ДГ само до обяд. Само като гледам как в яслата до нас още не са извели децата навън тази година и лошо ми става.

# 557
то май месец ли излиза класирането? аз пак не съм разбрала

# 558
  • София
Ние нали се преместихме, та миналата седмица ходих и директно го записах, без класиране. Малко ми е криво, защото яслата е в блок - два двустайни апартамента, като в единия играят, а в другия - спят. Обаче е точно срещу жилището ни и ми е много удобно. Ще видим. Тръгва от септември, та сега двоумя кога и какъв имуностимулант да му давам.

# 559
Без миялна вкъщи не мога да оцелея. На вилата няма и имам чувството, че по цял ден само мием чинии. Това лято ще си подаря една за рождения ден. Кухничката е малко тясна, ама ще преместим хладилника някъде другаде и ще си освободим място за миялна.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 07:11 от maldini88

# 560
Ще видим какво ще става,дали ще ни приемат.Да ви питам момичета ,какво са опциите да остана с него до 3 год.,ако не го приемат ,реално ако го запишем на частна ще сме даже на минус дори с моята заплата.
Неизвестна аз съм била в такава детска в блок.Да ти кажа може и по добре да е ,защото може би там групите ще са по малки ,ще има повече внимание и по малко боледувания може би ,но знам ли .Супер,че поне няма да се чудиш дали ще стане или не.
Теодорче,много не приятно ,надявам се тази нощ да е по лека,ще чакаме да пишеш.
Малдини напоследък и аз имам такова чувство...сякаш токи що съм измила и след малко пак е пълно...,дано скоро и ние да имаме.А да кажете нещо марка ? Аз май съм се спряла на една бош,но ще е от малките,защото няма къде просто .

# 561
На ясла няма да я записвам чак до година на детска градина.
Цял ден си държи 38 въпреки лекарствата. Дано я смъкне по бързо, че съм голяма паника

# 562
  • София
Няма как да не боледуват, ако толкова искаш да давай пробвай с биозин или продуктите на аквасорс.
Крис, опцията ти е да си в неплатен отпуск и на всички класирания, които има пак да кандидатстваш. През учебната година има също отпаднали.

# 563
Не знам до колко е вярно ама съм чела, че даването на имуностимуланти е малко нож с две устриета. Имунната система свиквала да бъде подтиквана от външни стимули и при прекратяването на приема им спирала да действа по нормален начин. Дано сте ме разбрали какво исках да кажа, че май не се изказаха много добре

# 564
Нашата педиатърка е прототив такова имуностимуланти, освен когато бяхме притеснени да няма шарка .

# 565
  • София
Не съм давала на синът ми,и сега на буба не давам.

# 566
  • София
Да де, трябва да се бори имунната система, но аз нямам баба на разположение да го гледа, ако боледува през седмица. Вероятно ще започна Аквасорс.

# 567
Проблемът на имуностимулантите е същият като на капките срещу колики и хомеопатията при растеж на зъби. Няма сериозни доказателства, че наистина помагат. Производителите им просто се възползват от културата "за всеки дискомфорт хапче".
Имунната система се учи като влиза в контакт с вируси. Така постепенно детето се разболява все по-малко, ако не е държавно в стерилна среда без редовен контакт с други деца.

# 568
Голямата ми дъщеря до преди да тръгне на ясла не е боледувала. Дори хрема. Като изключим някакви студове от -20, сме излизали всеки ден навън, магазини, деца, гости и т.н. Като тръгна на ясла, не искам да си спомням. АБ пи само веднъж, но рекордът ѝ беше три седмици, еднократно. Давах коластра превантивно.

Сега на дребната не мога да ѝ преброя всичките хреми, да не говорим, че не се размина само с тях. Ще видим какво чудо ще е като тръгне на детско заведение.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 08:16 от wild poppy

# 569
  • София
Дори с имуностимулант пак боледуват, 3 дни ясла,10 дни вкъщи. Така са повечето поне до градината, съвсем нормално е, после вече заякват, ама защото са се срещнали с повечето вируси, имат изграден имунитет, защото са го преболедували и ги борят лесно

Общи условия

Активация на акаунт