Тича, скача, пее вече, ОКТОМВРИйското човече! - Тема 15

• 36 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, да, наясно съм с всички изброени доводи. Все пак детето си е мое и ще преценя дали и какъв вид имуностимулант да му дам.

# 571
Неизвестна,аквасорс ,биозин кидс и тн,това е в рамките на ок за даване. Вредни са изопринозин и тем ти там подобни зашото това са лекарства,а не просто природни сиропчета. Ако с аквасорс детето боледува по-малко,супер. Не се знае дали е от тяй,ама няма и да навредят. Аз не съм давала никога защото моята приятелка която е педиатър е твърдо против тях,едно мисли че не действат някои,а тези които действат да вредни. Иначр Илия е болен и мъжа ми. Вчера Големия се счупи да кашля,направо не бях чувала толкова тежка кашлица досега. Мъжа ми някакъв вирус пък с гадене. Грабнах малкия сутринта и го запратих в къщата на детегледачката директно,златна мине тя,даже ми предложи да остане да спи там,ама то няма смисъл,той по всяка вероятност вече се е заразил. Пфу,3 сед минаха от ваксината,според мен е още бая крехък ама какво да направя. Това пусто гадно време,вече искам да е само Юни до Септември. Друг месец не ща:)

# 572
да тръгнат веднъж на детска, ще се справим някак, всички деца минават през това. В моята детска градина отсъстват по месец по болест и накрая пак се връщат със зелени сополи :Д. Това е положението с малчовците.

# 573
Аз също мислех, че постоянно ще боледува, но от декември е отсъствала 5 дни около грипната епидемия и то по-скоро причина бяха растящи зъби.
В групата също рядко има болни дечица.

Давам всяка сутрин лъжица сироп от бъз, ходим редовно на солна стая. Не твърдя, че това са факторите, които са държали болестите далеч, но пък и ги продължавам, тъй като със сигурност не вредят.

# 574
  • София
А, да, много добре ме подсети за сиропа от черен бъз. Дядото на ММ прави.

Хитрушана, как си?

# 575
Шнапси, сиропа от бъз домашно приготвен ли е и ако да,  по колко даваш. Понеже и ние си правим всяка година но не знам по колко да давам на дребоса

# 576
  • София
Неизвестна вие не сте ли в Сф вече?

# 577
Шнапси, във вашата ясла извеждат ли ги навън?

# 578
Нямам в момента домашен сироп, поръчвам от iHerb.

Още не са ги извеждали. Градината е пред блока и миналата година ги наблюдавах, когато времето трайно се оправи започват да ги извеждат. Когато я вземем прекарваме възможно най-дълго време навън, уикенда също наваксваме с разходките.

От яслата и по-скоро от персонала съм безкрайно доволна. Гледат децата като свои и са много мили и грижовни. И снощи след разходката минахме покрай вратата на градината и Неда плака, защото искаше пак да влиза. Цялото притеснение дали ще се адаптира, дали ще е спокойна и добре гледана се оказаха излишни.

И да се посмеете малко - и първото гадже се появи на хоризонта 😃 Неда не разбира, но едно момченце е много убедено и всяка сутрин ми напомня, че именно той е нейното гадже.

# 579
  • София
Неизвестна вие не сте ли в Сф вече?

Не, още ноември се преместихме.

# 580
Момичета, след малко ще водя детето на УНГ че и изтече нещо от двете ушички и си поддържа висока температура. Молете се да не е нещо сериозно. Направо съм кълбо от нерви

# 581
  • София
Отит сигурно.
Жълтеникаво ако е,аб.
Елени беше така.

# 582
  • София
Дано всичко е наред. Ухо много боли.

# 583
Аз го видях като беше засъхнало вече и да жълто е. Сега чакам и ще кажа какво е станало

# 584
И аз залагам на уши. Може и лека перфорация да има щом е изтекло. Къде ще ходите на УНГ?

Общи условия

Активация на акаунт