Тича, скача, пее вече, ОКТОМВРИйското човече! - Тема 15

• 36 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Последно поръчах Geox от mandmdirect.com .

# 601
Аз купих на малката найкчета, чисто нови на супер цена от олх. Мисля като и умалеят пак да търся от там, има много добри попадения, като се има в предвид колко бързо умаляват и колко се носят

# 602
И аз последно взимах от mandm и са geox, страхотно попадение.

Сега взех сандали от Zaxy, подготвяме лятото.

Есента беше с маратонки на Nike от наш магазин, много доволни останахме и от тях.

# 603
  • София
На малкия взех маратонки от спорт депо както и едни сандали, много леки
https://www.sportdepot.bg/product/nike_obuvki_star_runner_tdv-N_ … asic.html?i=14935
https://www.sportdepot.bg/product/nike_sandali_sunray_protect_2_ … asic.html?i=15139

# 604
  • София
Аз не робувам на марки. На площадката излиза с едни неизвестни, ама супер удобни. Отпред толкова са олющени, че е като цигане, ама за близката площадка толкова.
Иначе аз издирвам обувки да му взема за кръщенето, които да отиват на носия, та съм в страшна чуденка.

# 605
  • София
Аз на пума й взех последно.
Иначе гледам да са леки и удобни.

# 606
Александра, сандалите са много сладки, даже ме изкуши и се чудя дали и аз да не поръчам. Изглеждат много удобни

# 607
Здравейте,аз да кажа че моя приятел псориазиса пак доде да ми каже че няма да стане така,работа,стрес,а,у,той не е съгласен. Утре заминаваме на Хисаря:) да го видим там дали ще е толкова отворен:)

# 608
  • Варна
Почнах вече да се чудя какво става с тези зъби. Стои си с 8 зъба и това е. То стана време вече да почнат да падат, нашият още не ги е изкарал

# 609
И моето хлапе няма много зъби. Кътниците едва се показват. Честно, имам чувството, че всички зъби растат наведнъж...
Отделно, има биберон. ( Залъгалка), която ползва през нощта, не през цялото време и искам вече да я махам. Но май първо трябва да го изместя в неговата стая и след това да махна биберона
 Един вид, разчитам той да го успокоява ако не му харесва в стаята.
Другото, което трябва да пробвам е да спи без преграда, макар че не го виждам как ще стане без да пада
Ето, например, тук се е подпрял на решетката..
Скрит текст:

# 610
И аз се бях притеснила,  че е със 7 зъба от много време. Ама вчера първо сама напипах един, после случайно мернах друг и нищо чудно да има още някой. В последно време биберона му е постоянно в устата, лиги текат и се чудех защо не излизат пустите му зъби.
За биберона и аз не съм доволна,  но явно го успокоява и ще изчакам с махането му.
Ех, Е.М.А.,  при тебе празно няма. Дано хисарския въздух помогне!

# 611
Биберон скоро няма да махам май. Само да ѝ доскучае и се започва “Биби, бибии, бибиии...”. Ако ѝ кажа, че е време за лягане, първо се дава биби и тогава се отправя към леглото. Хубавото е, че като ѝ кажа да го остави, за да си говорим и няма нищо против обикновено.

# 612
  • София
Биберона ги успокоява от зъбите, напоследък и моя я търси през деня, а нощно време спи с 3. Мисля като изкара зъбите да я махна.
И той имаше 8 зъби 9 месеца и за 1 седмица изкара 4 кътника и 3 кучешки, сега остават останалите Grinning

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 12:58 от AleksandraT

# 613
  • София
И моят е с биба, чакам хубаво да излезнат последните два кучешки и ще пробвам да я махна. И през деня я търси, но рядко давам.
Има 14 зъба и 2 почти пробили.

# 614
Моята е с 16 зъба. Поникна и първият, когато беше на 8 месеца, но бързо изкараха другите. Биберон давам само за спане. Не я търси изобщо през деня.

Общи условия

Активация на акаунт