Тича, скача, пее вече, ОКТОМВРИйското човече! - Тема 15

• 36 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Елени я търси много,скоро  няма да я нахне.

# 616
Скоро май и при нас няма да стане махане на борбата.През деня като я вижда все я слага в устата.Ако не я вижда не я търси,но заспива само с нея. Не знам колко зъби има...защото не ми дава изобщо да му бъркам с устата и да гледам,но единия кътник скоро мернах ,че почти в излезнал и мисля ,че и другия се подаваше. Сега е маратонки от примиджи, но и аз се чудех за по топлото.Трябва пръстчетата да са им скрити така ли?

# 617
  • София
Винаги ми е било странно някой като каже, че детето не дава да му се видят зъбите. Аз го слагам да легне върху краката ми, навеждам главата надолу и почвам да го гъделичкам, за да си отвори широко устата.

# 618
Мога да ти снимам клип как не дава

# 619
Аз ги оглеждам, като ревне. Иначе няма отваряне на уста, а ако бръкна да опипам...ох.

# 620
Слава Богу, поне биберон не ползва. Инат голям беше, така и не успях да й го бутна когато трябваше. Не дава да гледам в устата, така че наскоро случайно забелязах два долни кътника.

# 621
  • София
Аз вчера реших да му мия зъбите с напръстника, защото напоследък отказва категорично да вземе дори четката (не, че се мие с нея де, но поне я дъвчеше), и като си пъхнах пръста в устата му, така ме захапа, че свитки ми излязоха. Сега чакам да ми падне нокъта. 🤣🤣🤣
С бибата нямам идея как ще се справям. Той натъжи ли се, или се удари или му доскучае, тръгва да я търси, мести се леглото, за да си я вземе, дори понякога забравя, че му е в устата и пак я търси. Пуска едната, лапа другата. Наредила съм навсякъде, да има! 😂

# 622
изобщо не се пъна да я махам рано бибата, ако има проблем зъболекар ще каже. Давам я само, като е в истерия и не може да се успокои - помага.

# 623
Keithi, същата работа. Колкото повече докопа, толкова по-добре. Joy Едната в устата, другата в ръката, по някое време ги сменя. Ако намери остатък от солета, може и да ги пусне.

# 624
Богомил я ползва само в леглото. През деня само при следобедния сън. В други моменти-не.

# 625
  • София
За нашите го разбирам, ама едно тригодишно с биба ми дойде в повече.

# 626
Много такива има..

# 627
На първокласник с биба може и да се възмутя. Три-годишното не ми се вижда толкова скандално. Grinning

# 628
Мен ми е странно като видя големи деца в колички, имам чувството, че са болни - това ми е първата асоциация, не го правя нарочно. Виждала съм буквално 5 г. и нагоре деца в колички помоловете и в градския. Става ми гадно и неволно се заглеждам, чудя се има ли им нещо на децата.

# 629
  • София
Мен  нищо не ме впечатлява,дето има една приказка~ всеки си знае чудото.
И 5г.с биба съм виждала и дете под годинка без памперс и си казва,и още и още.Свят широк разбирания и мЕтоди всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт