Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания покрива здравната каса?
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания покрива здравната каса?
-
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Инфекцията по време на бременност може да представлява риск за здравето както на майката, така и на бебето. В зависимост от вида на инфекцията, тя може да доведе до различни усложнения като преждевременно раждане, ниско тегло при раждане и други проблеми. Важно е да се консултирате с лекар за подходящо лечение и превантивни мерки.
-
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
Протестите за детски и майчински надбавки се провеждат в различни градове на 1-ви юли. В София, началото е в 10:00 часа пред Президентството, а в Пловдив - на площад "Съединение". Във Варна, началото е в 10:00 часа на Входа на Морската градина, а в Бургас - от 10:30 часа до 12:30 часа пред Пантеона в Морската градина. В Плевен протестът е от 18:30 до 20:30 часа пред Общината, а в Пазарджик - от 17:30 до 19:30 часа на площад Константин Величков (Тортата).
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Какви са причините за отказа от плуване по време на бременност?
. Иначе аз докато стигна до университета и изплезвам език, та първата ми работа е да се замъкна до кафето и да си взема ледена минерална вода от там, един път едва не припаднах. Утре мисля още по път да си взема вода, и като пристигна пак. Ох...хич не съм подготвена за утре...ама ще го взема все някак, въпросът е, че няма да е с хубава оценка. Здраве да е.
Как бързо се случват нещата.
Милата ми, но сега всичко е ок, ще се лекуваме и наесен може да я оперираме. Имате ли мнения по този въпрос? В смисъл добре ли е да се маха или не?
Вие знаете ли кои изследвания се поемат от здравната каса? Защото на мен ми искат да си платя за СПИН, Васерман и кръвна група. Казах ми че това не се поема от здравната каса, а не ми се струва логично.
Аз полежах 4 дена в болница, понадупчиха ми дупето, но сега всичко е наред. Видях бебчо 2 пъти за една седмица и много му се нарадвах. Докторката подробно ми обясни кое какво е, измери крачетата и ръчичките и каза, че всичко е ОК. В момента имам съвсем леки болки долу ниско, но поне както ми каза лекарката, това било, защото бебето е много буйно, много се мятало, постоянно се върти. А аз се бях наплашила най-вече заради тях. Та сега 30 дена болничен, поне ще избегна жегите, които ме убиват
Дълго стана