Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 127
  • 259
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте милички! Hug
Нещо не ми остава време да пиша, но това е положението... Embarassed
Относно сватбите- аз съм на мнение че въобще не е задължително, нито пък показателно за чувствата на хората...важно е да се обичаме пък с брак или без брак всичко е в сърцето...А иначе ние се оженихме, но пък никой не ни е карал...просто аз много исках да съм булка в църква- някак си като вричане за цял живот и моето момче въобще не се дърпаше Simple Smile даже той май повече настояваше, но пък в гражданското само се разписахме без ритуали..., но в църквата "Света Троица" беше много тържествено, и на вечерята бяхме основно млади хора- приятели+ най-близките роднини  Heart Eyes
Относно килограмите- ами....не знам вече колко съм качила...преди месец беше около 2 кг., но ме гони страшен апетит, но както казва моят мъж сега има какво да се хване Simple Smile, покрай проблемите и грижите на Теа станах 47 кг. /при 56 преди да забременея/, така че хич не ми пука за килограми, само децата да са добре- ВЯРВАЙТЕ МИ!
Бъдете здравички и вие и ми стискайте палци в неделя и понеделник че не остана време до изпитите! Hug

# 181
Сега гледах в един италиански сайт, пишеш на какви килограми си стартира и колко си висок и ти дава колко кг от-до трябва да качиш. Изкара ми от 12,5 до 18. Shocked сещам се, че първия път бях намерила такъв немски сайт, даваше ми от 12 до 18 там. 12 добре, ама 18.....луда работа са тези сайтове.
Klemi дай ги тези сайтове да си сверя и аз килограмите.

# 182
Някой знае ли случайно дали и кога ще излъчват предаването "Такъв е животът" ?

# 183
Ами според мен то свърши.Пне гледах преди няколко седмици и казаха последен епизод.Ама може да има нов сезон и да не съм информирана,така че не съм най-надеждния източник.

# 184
Отивам на изпит. Стискайте палци Grinning

# 185
Някой знае ли случайно дали и кога ще излъчват предаването "Такъв е животът" ?

И аз мисля, че свърши... На RTL всеки делничен ден от 10:30 до 11:00 дават нещо подобно, ама все забравям да го гледам ooooh!

# 186
Успех Анджелина! Peace И пиши как е минало!

# 187
Klemy, на кой ден ти е терминът, че както гледам и на теб ти остават 177 дни!? newsm78 Аз съм за 02.01....?

# 188
  • София
Излиза различно, или 31.12, или 1.01

# 189
  • София
Ето италианския сайт за килограмите,там където в текста пише tabella , кликате и ви изкарва таблица по седмица как трябва да се качват килограмите, минимално, средо и максимално позволени.
http://www.ilmiobaby.com/imbol/pages/canaliMioBaby/gravidanza/sa … o/cambiaCorpo.jsp
 А тук си пишете теглото преди забременяване, а отдолу височината и ви изкарва колко кг. от-до е добре да качите, индивидуално:
http://www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/aumentoPeso.jsp

# 190
Klemy, явно зависи от календарите - за термина!

И на мен ми излиза от 12 до 18 кг. и наистина звучи доста за 18-те, ама ще видим, може да станат и 30  Joy

# 191
Хей момичета, мен ме интересува защо трябва да се пълнее и се пълнее толкова много, като след раждането се свалят 6 до 8кг. Не трябва ли да се пълнее само толкова, колкото ще свалиш newsm78 На мен ми изчисли, че трябва да стана +12.5 до +18кг, излишните килограми след раждането за колко време се свалят newsm78 и трябва ли да се пази някаква специална диета за това или не е необходимо. Говоря само за пълнеене примерно до +12, +14кг, нормално за сваляне около 5-7 кг

# 192
  • София
Не че е нужно пълнеенето чак толкова, но е неизбежно, за това го вкарват поне в някакви рамки. А иначе като се направи калкулацията бебе+плацента+околоплодно води+увеличен кръвен обем+задържани течности+1,5/2кг мазнини пак се получава около 9кг...Средностатистически. Никой се тъпче нарочно, за да стигне тези 12 или 14 кг. Joy Качват се от самосебеси. както някой беше писал по-горе, по-слабите качват повече обикновенно, по-пълните по-малко.

# 193
Никой се тъпче нарочно, за да стигне тези 12 или 14 кг. Joy Качват се от самосебеси. както някой беше писал по-горе, по-слабите качват повече обикновенно, по-пълните по-малко.
newsm10
Ама понякога се тъпча ненужно и аз! smile3511

# 194
Az бях писала за килограмите,но да се включа и сега.Аз съм -4.Започнах 56,сега съм 52.Ама висенето над мивката миналия месец си беше ритуал...а и апетит много нямах.Не сам се теглила скоро,но сигурно ще за почна да трупам килца , че гърдите ми доста нараснаха,а и коремчо също.Само, че все още като видя ядене и ми се гади, с изключение на плодовете- като започна не ми се спира... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт