Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 132
  • 259
  •   1
Отговори
# 165
Desicover искрено ти съчуствам за концертите.И аз в момента си скубя косите заради Whitesnake, даже в петък ве4ер сънувах 4е ли4но се срещам с Дейвид Ковърдейл Embarassed Абе луда работа

# 166
Тинкърбел не съм била аз. И аз срещам момичета със същата пола. Много е разпространена, удобна е и не е скъпа.
Момичета, трябва да си спретнем срещичка в София, за да не се препознаваме, а да се познаваме. Аз съм на линия.

# 167
Здравейте и от мен.Това ми е 2-ра бременност.Термин 27.01.2007.Имам син на 9 год.Много се радвам,че съществуву този форум,за да може всяка от нас да споделя своите вълнения.Желая на всички лека и безпроблемна бременност.  bouquet

# 168
Хайде... русенки се увеличаваме  bouquet

# 169
Здравейте бъдещи  и настоящи майчета.Искам да се допитам до вас за нещо.Хем имам едно дете,вече пораснало момченце(почти на 7)и не съм вярвала,че така ще треперя с второто.Откакто разбрах,че пак съм бременна периодично коремът си ме боли все едно ,че ще ми идва.Даже и краката ми изтръпват до коленете,точно както преди цикъл.Забелязвам обаче,че болките са по-често вдясно,около свивката,и се чудя може ли да е апандисит.Като ходих на ехограф,забравих да го споделя това,сега следващата ми консултация е чак на 14-ти и се чудя как ще издържа.Моля ви,ако някоя от вас има същите проблеми да ми пише.Еднаквото с първата ми бременност е,че и тогава,и сега ми се гадеше,но не помня така да ме е болял коремът.

Виж сега,да не те плаша,ама ще ти разкажа при мен какво е положението.И аз имам едно детенце,нямах никакви проблеми с първата бременност.Сега откакто знам,че съм бременна все си ме боли там в свивката,ниско долу вдясно.Първо уж нямаше проблеми,но от вчера...Докторката ми не е сигурна дали е мъничко отлепяне на плацентата(мислех,че плацента се образува малко по-късно),или е втори плоден сак,който е празен и развитието му е спряло.Така,или иначе,поведението е едно-ЛЕЖАНЕ и чакане.Ти не се притеснявай,защото истории тук всякакви,но според мен трябва да се свържеш с гинеколога си и да му обясниш подробно каква е болката,да те огледа хубаво.И почивай повечко.

# 170
  • София
Здравейте!
Кога е концерта на Уайтснейк?В Каварна ли е? Или е минал вече? newsm78
Аз съм +3 с килограмите...бях качила още половин кг, но го свалих. Много са ми притеснителни тези килограми. С предната бременност до рук бях качила вече 8кг  Shocked. Обаче и тези 3 ми се струват ужасно много.  Cry Cry Cry
малката ми скъсва нервите по цял ден, мъкне ме само из стаите...иска да я нося...абе гответе се за голямо шоу като се родят дребосъците.  Crazy
Ние имаме брак, оженихме се когато бях в 18г.с. бременна с Никол. уж нямаше да правим сватба, а само бебе, ама после решихме, че ще си направим и купона  Laughing.

# 171
  • В офиса
Е, стига де, Клеми, + 3 кг са ОК, според мен. По килограм на месец е, по-важно е да се задържи това темпо. И аз съм + 3. До днес си мислех, че съм + 2, ама днес кантара друго показа. Но пък съм качила главно на корем и бюст.
С Цвета бях + 15-16. Обаче последните 5-6 ги качих последния месец, когато спрях да ходя на работа  Sad За това сега, живот и здраве всичко да е наред, ще работя до Коледа Simple Smile
Ти от какви стартови кг тръгваш? Аз бях 56.5-57, при ръст 172, сега съм около 59.5 и малко нагоре.  А ти мисля, че си по-слабичка. Мисълта ми бе, че организмът преценява, дали има, или няма достатъчно запаси. За това и по-пълните хора често качват по-малко през бременноста и много често след раждането са под предишното си тегло. А по-слабите, ако не са с ускорен метаболизъм (а ние с теб явно не сме:) качват малко повече. Един вид организмът се презастрахова, като  използва всяка възможност да трупа.
Моята цел е да финиширам максимум на 70, за да мога след раждането да стана почти веднага 60, а другите ще ги мисля после.

# 172
Добре дошла на Барбавита,и моят термин е 27-ми януари!!Лека бременност!!
 Относно килограмите вече съм+3 Shocked.Бях 56,а сега съм 59.А съм висока само 160 Embarassed.
Въобще не знам как ще ги свалям после!!Организма ми по принцип усвоява бързо храната.През 2-3 часа съм гладна.Преди избягвах да ям между основните хранения,но сега не мога! #Cussing outКато почувствам глад трябва да ям иначе ми прималява.Аз май наистина ям като за двама!!! Joy
Ами това е проблемите са ни едни и същи!! Grinning

# 173
Аз съм с 2 кг. отгоре и смятам да не се дам този път. Предния път тръгнах от 48 и финиширах 68.
Сега, обаче, започнах от 58 newsm78, а съм 164 см. Дали ще стигна само до 68? 10 кг са добре за цяла бременност, най-много 12 Grinning
Днес ме теглиха и мериха, кръвното ми беше 80 на 50, акушерката се учуди как съм стигнала от офиса до консултацията пеша с такова ниско кръвно. А кафето напоследък го мразя Sick само 3 в 1 понасям.

Нови мами, добре дошли при нас    bouquet

# 174
Видях, че има фенки newsm10: по последни данни (и може пак не окончателни) концерта на Whitesnake е в Каварна на 25.07.!!!!!!!!!!! newsm45  newsm62 Само 18 дни, а на мен още не са ми разрешили да ставам!  smile3515. Не стигаше, че 1997г. го пропуснах заради изпит по математика1, сега ми идва на крака и то в Каварна, този път даже щях да си направя снимки с него, че зная къде ги водят след концертите да ядат и пият. Някоя от вас ако успее да отиде да знае, че малко след полунощ кмета ги води в ресторант Българка, долу на плажа, първия в дясно, няма да го сбъркате, в народен стил е. Ех. и пратете снимки да видя, че вече си проскубах косите от мъка smile3511 smile3508  newsm62
Иначе вчера ходих да ме мерят: 63кг., кръвно 80/40, таза бил прекалено тесен, диоптрите на късогледството ми щели да се увеличат още преди да родя, абе въобще  smile3511 newsm48 По принцип  започнах на 60кг., ама добре поне, че съм висока и не ми личи много, като дебелея. Засега съм наддала на бюст 3см., на талия - 2, на ханш - 1, което е добре като се има предвид, че почти не съм повръщала и  от два месеца пазя леглото и съм излизала само 6 пъти!

# 175
  • София
Уф...явно ще го пропусна концерта...така ми се струва. Вчера хазайката се обадила на мъжа ми, че е продала апартамена, в който живеем и трябва да се изнесем до 1 месец. Та сега и това предстои да направим  Crazy.
Аз съм 168см и стартирах от 53кг. сега съм 56. Предния път стартирах от 55кг и влязох да раждам 72...с раждането свалих само 7. Като се има впредвид, че родих бебе 4кг и 50гр, имах си доста околоплодни води...и за 5те дни в болницата бях изяла ...познайте какво? Половин шоколад! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Така че този път съм се зарекла да не качвам повече от 10-12кг, за да може като излязя от болницата да ми остават най-много 5кг за сваляне, които по принцип се свалят най-много за месец.

# 176
Аз, след морето поотслабнах малко, и затова сега съм +2, а бях +3. Така или иначе не ме притесняват кой знае колко килограмите, защото с първата ми бременност качих 18, но се възтанових за 3 месеца. Стартирах от 60 и сега пак оттам си почнах да трупам. Общо взето не се оплаквам. Обаче наблюдавам нещо странно - докато почти всички се справят с повръщането до 3-ия месец аз започнах сега(малко преди 4-ия) да усещам такова гадене  Sick и неразположение newsm78. Лекичко съм закъсняла Crossing Arms
А кръвното и на мен ми е 80 на 40 и на моменти усещам как ми се припада, но още се държа. Направих си всички изследвания и в понеделник ще излязат резултатите - стискайте ми палци и каквото друго имате Joy
Ейййй кога ще си направим среща???

# 177
Здравйте на всички!
Казвам се Стефи и терминът ми е на 29.01.2007г.,Това е втора бременост.Имам син на 8 години.С килограмите сам +3.Лека бременност на всички! Simple Smile

# 178
И аз много харесвам Уайтснейк,ама няма да ме огрее пътуване до Каварна.Повече ме е яд обаче за Любе.Някой да има информация кога точно име е концерта.Сестра ми казва някъде около 20.08,ама не е съвсем сигурна.

# 179
  • София
Сега гледах в един италиански сайт, пишеш на какви килограми си стартира и колко си висок и ти дава колко кг от-до трябва да качиш. Изкара ми от 12,5 до 18. Shocked сещам се, че първия път бях намерила такъв немски сайт, даваше ми от 12 до 18 там. 12 добре, ама 18.....луда работа са тези сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт