Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 560
  • 466
  •   1
Отговори
# 420
Запазихме проблемите за себе си, тоест само аз и той знаехме. Нямаше допълнително вмешателство в отношенията ни.

# 421
Да простиш е лесната част, след това е трудното - как постоянно да не се връщаш към случилото се. Мина една седмица от както разбрах. Отново днес бях на части от секундата да прекратя всичко. И после знам,че много го обичам, знам, че искаме да поправим случилото се, знам ,че искам да вярвам отново.Чувствам се спокойно за определено време, казвам си сгрешил е - един час с някоя си без чувства, без каквото и да е, той иска мен. В следващата минута - добре бе, тоя човек няма ли глава на раменете, не му ли минава през акъла какво ще причини на човека,който твърди,че обича. Можеш ли да обичаш истински и все пак да продадеш човека до себе си за единия час секс? И отново- той повече няма да го направи, видя какво ми причини, видя как всичко рухва пред очите му. На следващата минута- ами ако този втори шанс му се стори като отворена врата, че всеки път ще му минава номера? На 23г. съм, той на 27. Заедно сме от около 2 и половина. Старая се да мисля разумно, да не превръщам огорчението си в омраза и гняв,който вечно да тая в себе си и да насочвам към другите. Иска ми се да вярам,че хората се учат от грешките си, надявам се в случая обаче да не се окаже накрая вместо той да се поучи от своята, аз да се поуча да не давам 2-ри шансове. Нямам с кого да разговарям.Отворена съм да чуя думите и мненията ви, споделеният ви опит. Благодаря ви за което!

# 422
Когато има прощаващи, ще има и изневеряващи. Прощавайте!

# 423
  • София
Смятате ли, че човек може да обича, а в същото време да изневери? Възможен ли е според вас хепи енд след подобна ситуация или връзката е обречена?

Мои прители се обичат безкрайно. Изневерявали са си и двамата в различни периоди на връзката, но не от луда любов, а просто така.
Заедно са от много години. И през ум не им минава за раздяла. Щастливи са и много се подкрепят.

Аз не простих. И не знам дали бих простила.

# 424
Да те продаде за единия секс?
Тебе ти трябва някой също толкоз обсебващ, даже повече, та да вземеш да разбереш колко досадно звучиш. Хем му прощаваш, хем ръчкаш и мрънкаш.

# 425
Не мисля, че beau102 точно "мрънка" Wink По-скоро е в емоционална буря след тази случка и се опитва да си върне вътрешния баланс. Въпросът е дали ще може да го постигне, докато очаква това да се случи вследствие на външни фактори (той да се държи еди-как-си).

Ако си мнителна (сега още повече) през повечето време (Сега с кого ли е? Ами ако чука друга?), ще търсиш потвърждение в знаци от поведението му, които в повечето случаи ще бъдат плод на твоето въображение. Тази мнителност обаче е изнервяща за другата страна. В началото (поради все още свежото чувство за вина у него) ще го преглъща. Но след време, когато чувството за вина избледнее, ще започне да роптае срещу тази мнителност. Докато в някакъв момент не се стигне до "Ми тя като ме ревнува без причина и ме товари ежедневно с нея, поне да ѝ дам истински повод да ревнува"...

Какво ще стане, ако седнете и открито си поговорите за естеството на вашата връзка? За това какви нужди има той, какви ти. Къде се припокриват и къде се разминават. Може ли това да бъде удачна първа крачка?

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 15:42 от FabriFibra

# 426
Не мисля, че beau102 точно "мрънка" Wink По-скоро е в емоционална буря след тази случка и се опитва да си върне вътрешния баланс.

Какво ще стане, ако седнете и открито си поговорите за естеството на вашата връзка? За това какви нужди има той, какви ти. Къде се припокриват и къде се разминават. Може ли това да бъде удачна първа крачка?

Да, и аз смятам,че е емоционална буря.Изговорихме всичко първите 2,3 дни. След този момент не съм казала и дума по темата. Наясно съм,че това няма да ни помогне изобщо - постоянното ровене отново и отново.Просто споделих мислите си,които тая за себе си.
Говорихме. И двамата искаме връзката ни да продължи. Каза,че дистанцията е била единствената причина за случилото се. Факт е,че други проблеми никога сме нямали . Комуникацията ни винаги е била страхотна, сексуалният ни живот, подкрепата. Просто не искам ума ми да замъглява всичко хубаво до момента, а мислите ми към момента не мога да ги овладея.

# 427
Въпросът е, че мъжко-дамските отношения преминават неминуемо през пикове и спадове в интензитета, т.е. вероятността в някакъв момент отново да се окажете повече или по-малко дистанцирани, не е малка. Тогава какво? Те ще се отровиш от притеснения, защото ще си пресъздаваш случилото се наскоро (понеже ще бъдете в подобни или същите условия)?

# 428
Според мен единият въпрос е ще можеш ли да му имаш доверие от тук нататък (което писах и в предишното си мнение), особено ако по някаква прчина се наложи отново да не сте заедно известно време. Другият въпрос е дали наистина той няма да си помисли, че щом си простила веднъж, ще мине номера и втори път, точно това за което и ти се колебаеш. Аз мисля, че би ми било неприятно да ме докосва човек, който знам че зад гърба ми го е правил с друга, но решението е твое. Просто аз съм тип, който прощава много малко неща. От една страна разбирам, че изневярата може да е единствено удовлетворяване на физическа нужда, от друга страна мисля, че не бих могла да го простя. И да ми се иска, няма да мога. Дано каквото и решение да вземеш, да се окаже правилното.

# 429
Истинската прошка идва след време и никога, веднага. Аз го напуснах и две години се борих с демоните в себе си. Осъзнах грешките на двама ни и приех случилото се. Вече съм простила и продължавам напред. Не съжалявам за постъпката си. Уважаваме се и се стараем да даваме всичко на 100% за децата.

# 430
  • Street of Dreams
Beau, относно твоя по-преден пост с въпросите зкоито си задаваш :
Както не е зависело от теб дали ще ти изневери, така и не зависи от прошката ти дали ще повтори.
Разбери, че неговата изневяра е извън твоят контрол и изобщо извън теб.

Има резон във въпросите ти и няма да намериш отговор извън женската си интуиция. Аз лично бих се доверила изцяло на нея(е, след като му почерня живота), явно и при теб е доста силна.

Просто дай си време да се успокоиш, изолирай шума в главата си от бури и въпроси и се обърни към природата си.

Аз мисля че знам какво ще ти каже тя.

# 431
  • София
Не мисля, че на 23 трябва да си задаваш такива въпроси за човек, с когото ате гаджета от 2г. Смятам, че са подходящи за дългогодишни двойки с деца, преминали през доста проблеми. Вие не сте такава двойка и определено виждам мъжете, които кръшкат на младото си гадже, без да са ги затиснали битовизми и детски болести, като к**вари.
Не си струва, щом нещата се пропукват още на този етап. Само на 23 си, трябва да си луда, за да търпиш да ти слагат рога в конкретната ситуация.

# 432
Точно.
Щом сега ти изневери като сте още пресни само на три години, познай после как ще е.... Като влезеш в болница за задържане например... Мъжете НЕ се променят, поне не към добро хаха, колкото и да се заблуждаваме и да си мечтаем.
А прошката какво точно значи... да плеснем с ръце и да се прегърнем, айде няма нужда....  Никаква прошка.  Живей си с него ако ти е удобно и-или изгодно, колкото толкова, усмихвай се, не се ядосвай, няма смисъл вече и да не ти пука. Като ти писне ставаш и заминаваш, животът продължава.
Щом нещо е счупено, колкото и да го лепиш, боядисваш и парфюмираш все ще е счупено.

# 433
На мен са ми изневерявали много когато бях малка, малка, малка...19, 20, 22г...макар да ме болеше от този факт, аз го приемах защото знаех, че е нормално...тъй като не им давах секс, не им давах защото бях девствена и чаках определен човек да се прибере от чужбина, обичах го и исках само него. След като бях с него...връзките ми след него, не са ми изневерявали ( поне не знам официално ) но са си тръгвали от мен зареди друга. Така, аз втори шанс не съм давала на никой...обаче попаднах в тази ситуация от страната на изневеряващият, защо? Защото винаги исках приключения, макар да имах човек до мен, него все го нямаше, работеше, изкарваше прехраната, а аз седя сама. Лигава работа какво да кажа, сега ме е срам от това какво съм направила, е изневерих психически и душевно, физически не съм. Но каквото и да си говорим, си е изневяра. Човека до мен, разбра, разделихме се и двамата плакахме на раздяла. След това ми прости, след това, отново се разделихме, защото имаше голямо разстояние между нас, виждахме се рядко и аз продължих напред, като си мислих, че ще успея да го забравя, като го заменя,...уви..не се получи и когато бях с друг, дори плаках по време на секс, неловка ситуация. Плаках защото исках друг от които си тръгнах. След няколко месеца скъсах с този човек защото не мога да бъда с някой и да обичам друг. След това се прибрах и той отново ми прости, макар да беше спал с друга докато бях обвързана за да ми отмъсти, от яд...разбирам го. След това отново се събрахме...макар от разстояние, търпях защото ми стигаше да го виждам и рядко но само да го виждам, макар и веднъж в месеца. Разбира се това продължи 5 месеца... защото се скарахме, тъй като направи няколко глупости които ме нараниха и аз отново скъсах с него зареди нанесените психически и емоционални последици. След това отново тръгнах с друг, с които все още не съм правила секс...не съм готова, като си мислих, че този път ще успея да продължа напред, е уви и този път, не се получава, не ми излиза от главата. И те така... 4 години и на въпроса, дали може да се прощава, ами уви...когато обичаш някой прощаваш ли и прощаваш. Аз имам голяма гордост, зареди Лъва ми в Луна и Асцендент и никога не се бях връщала при някой, нито съм давала втори шанс но съдбата ти показва, че такива неща може да даваш само на един човек в живота си, само един може да се връща, да те наранява, да прави грешки но знаеш ли кога си заслужава да простиш изневяра? Когато човека е осъзнал грешката си наистина и се разкайва за болката която ти е причинил, ако ли не... не цени какво е имал. Simple Smile

# 434
Точно.
Щом сега ти изневери като сте още пресни само на три години, познай после как ще е.... Като влезеш в болница за задържане например... Мъжете НЕ се променят, поне не към добро хаха, колкото и да се заблуждаваме и да си мечтаем.
А прошката какво точно значи... да плеснем с ръце и да се прегърнем, айде няма нужда....  Никаква прошка.  Живей си с него ако ти е удобно и-или изгодно, колкото толкова, усмихвай се, не се ядосвай, няма смисъл вече и да не ти пука. Като ти писне ставаш и заминаваш, животът продължава.
Щом нещо е счупено, колкото и да го лепиш, боядисваш и парфюмираш все ще е счупено.
Защо мъжете нямат промяна?Аз например страдам от изневяра на жена.Преди малко дори майка и (забележете тя дори няма смелостта)да ми каже,че аз съм я подтикнал към това...!!!!Тя ми казва,че съм писал с момиче.Да така е,писах с приятелка и снимах мусаката която съм сготвил.Аз като хванах чат на любимата си която изпратила снимка пи цици на мъж...Аз понеже простих първия път и затова ми сложиха рога още 3 пъти...А да Ви кажа несъм някой мухльо,напротив.

Общи условия

Активация на акаунт