Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 564
  • 466
  •   1
Отговори
# 405
А и повечето са категорични, че при изневяра искали да знаят веднага и на момента, за да вземели информирано решение.
Ако става въпрос за паралелна връзка, да, трябва да са информирани, за да могат да вземат решение как искат да продължат живота си. Но за подобно еднократно подхлъзване...

# 406
Любовта всеки я разбира различно. Ето за него явно е валидна  приказката “далече от очите.....”, което може би не му пречи на любовта към теб, знам ли . Познаваш си човека, приемаш или не.

# 407
  • София
Приятелка? Не съпруга, не майка на децата... и пак кръшнал.
Нот куул

# 408
И аз си го помислих. Женена, с две деца, да го изтърпя, да си ходи да и прави секс с нея, ама грижите да ги полага. А, еднократен - ми да си намира друга за следващия еднократен, негова си работа, само мен да не ме търси после за секс, плс. Но мен си ме знаят, та затова няма да дойдат да си признаят. Wink
Ама и деца да няма, никой да не ме е вързал с него, и зорлем да му седя ...
Той какво, позволение ли иска. Не знам, не знам.

# 409
Да Ви кажа няма неплатен обяд.В природата цари равновесие.Всичко се връща.Аз признах пред бившата си съпруга за изневярата която направих,защото много страдах и го приемах за предателство спрямо нея.Поисках и прошка.Тя ме отби и се разведохме,като на развода разбрах за нейна изневяра 3 месеца преди моята.Аз тогава плачех и се молех за прошка,но въпреки,че тя е направила изневяра преди мен и аз не знаех,тя беше много студена.След развода започнах връзка с това момиче с което и.изневерих.И какво стана,сещате ли се?Тя ми изневери.Още повече разбрах каква болка съм причинил.Така,че приятели всичко се връща.

# 410
pepsito37,
Ти даде сценарий за сериал само с няколко изречения.

Аз пък не вярвам във възмездието.

# 411
Има, има възмездие и още как.
Много е вярно,че лъжата при изневярата всъщност опропастява тотално отношенията. Защото става въпрос за съвсем съзнателно заблуждаване и измама на официалната половинка. Не говоря за еднократно залитане. Говоря за развиване и поддържане на отношения зад гърба на другия.Третият човек в случая няма съществено значение, някоя/някой си там. Но лъжите...двойната игра. Много е горчив вкуса на измамата, много. Усетите ли нещо такова, бягайте. Тук хора споделят, че са простили, приели случилото се, и са продължили напред. Не е за всеки това. Нито за миг не съжалявам, всеки ден се поздравявам за това, че не останах да търпя помията, наречена паралелна връзка на половинката.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 18:55 от Space_woman

# 412
Всеки си решава, може за някои хора наистина да е ОК и всичко да се подреди добре после. За мен може да е невъзможно, но хората са супер различни.

# 413
pepsito37,
Ти даде сценарий за сериал само с няколко изречения.

Аз пък не вярвам във възмездието.

Повярвай ми,този сериал е много горчив.Не искаш да го изпиташ.Излизането е много трудно.А сега да завърша сериала,малко вече ще се иронизирам сам,ама това ми е втори брак. Simple Smile Но първия приключи не заради изневяра,дори и приключихме приятели.

# 414
  • Street of Dreams
Въобще не мисля, че този, който си е признал, е тъпак. Напротив. Според мен е въпрос на доблест и да - дори съгрешилите могат да имат такава.
Аз също не бих могла да задържа такова нещо за себе си, ако чувствам човека до мен близък - не бих могла да живея с такава тайна или със гузната си съвест. Ще му кажа какво и защо, ще му покажа, че съжалявам, пък той да решава. Иначе съм една лъжкиня всеки ден.

# 415
Иначе съм една лъжкиня всеки ден.
Т.е. мислиш за себе си- ти как се чувстваш, ти как изглеждаш в собствените си очи, а не дали отсрещната страна има нужда от признанията ти. Не знам дали по-назад не прочете, че авторката писа, че би предпочела да не ѝ беше казвал.

# 416
  • Street of Dreams
Да приемем, че няма правилно и грешно и всичко е въпрос на гледна точка - е чия гледна точка да представя аз, освен своята собствена?
Нали говоря в първо лице - не налагам на никого мнението си. Няма как да си обективен и е грешно да се претендира за обективност на такива лични теми. Говоре и действам според себе си и ми се иска и с мен да действат така, а не да предполагам от какво има нужда другата страна. Другата страна има нужда да не й се изневерява много ясно, но ако речем, че се е стигнало до там - аз действам според себе си и според както ми се иска да действат с мен. Дали за другия е "правилно" - няма как да знам.

Освен това, аз и да искам да го скрия, много бързо ще се проваля в това.

# 417
Бил ли е този мачо толкова глупав, та да не ползва презерватив - това е най-важното.

# 418
Съвсем обърквате жената , всеки с проблемите си, ние се справихме като ги запазихме за себе си . Само бебе не си правете с цел да закрепите връзката си...

# 419
  • Street of Dreams
Съвсем обърквате жената , всеки с проблемите си, ние се справихме като ги запазихме за себе си . Само бебе не си правете с цел да закрепите връзката си...

Кое запазихте за себе си, изневерите ли? Какво сте запазили, щом говориш в множествено число?

Общи условия

Активация на акаунт