Изневярата - въпроси към простилите и дали втори шанс

• 30 579
  • 466
  •   1
Отговори
# 360
Защото сигурно я психясваш на тази тема и това се издържа много трудно.
Да,това е така.От както разбрах за първата и изневяра мн трудно го приех.Оправихме се,но това все ме глождеше.Когато се скараме винаги все това повтарях,но тя след това пак продължаваше.Проблема е,че се опитвам да превъзмогна това,но то е по-силно от мен.Считам го за предателство.И да ви кажа аз съм мъж на 38 год.с 2 деца,уравновесен и с кариера и досега такова нещо така да изживявам не се е случвало.Какво стана изведнъж с мен,направо незнам.И психолозите не ми помагат Sad

# 361
Защо си се развел, ако не е тайна?

# 362
Изпаднах в депресия и вече съм и при психиатър на антидепресанти.Чувствам се предаден.Все се питам аз къде сгреших.Представям си друг как я е пипал...а мн.я обичам.Как да преодолея тези мисли,че друг я е докосвал така както аз?Благодаря Ви!

Проблема ти е, че в някакъв момент почваш да гледаш на жената като "твоя". От там следват всички неща, които описваш. Реално една жена никога не е 'твоя', защото всяка жена е човешко същество с нейни собствени логика, интереси, цели,  и т.н. Мисли за тях, като "сега е мой ред да еба". Днес съм аз, утре може пак аз, може някой друг. Така няма да си разочарован, ще боцкаш повече женски и ще си по-щаслив в живота, като цяло.

Успех

# 363
Защо си се развел, ако не е тайна?
Ами бях в командировка извън моя град и се прибирах веднъж в седмицата.Разбрах обаче,че жена ми тогава е спала с мой познат.Говорехме с нея и решихме да се разделим.След малко време аз срещнах това момиче.Но с бившата ми жена такава болка не е имало заради изневярата.Просто казах добре и заедно решихме да се разделим.Сега какво става незнам.

# 364
  • Бургас
Проблема ти е, че в някакъв момент почваш да гледаш на жената като "твоя". От там следват всички неща, които описваш. Реално една жена никога не е 'твоя', защото всяка жена е човешко същество с нейни собствени логика, интереси, цели,  и т.н.
Викам си...моментно просветление имало  в тая глава...
Мисли за тях, като "сега е мой ред да еба". Днес съм аз, утре може пак аз, може някой друг. Така няма да си разочарован, ще боцкаш повече женски и ще си по-щаслив в живота, като цяло.
И ..туше, той пак мислел с долната  Laughing 

# 365
ще боцкаш повече женски и ще си по-щаслив в живота, като цяло.
Кажи честно, кой заблуден питекантроп боцна майка ти, че даже я оплоди?

# 366
Изпаднах в депресия и вече съм и при психиатър на антидепресанти.Чувствам се предаден.Все се питам аз къде сгреших.Представям си друг как я е пипал...а мн.я обичам.Как да преодолея тези мисли,че друг я е докосвал така както аз?Благодаря Ви!

Проблема ти е, че в някакъв момент почваш да гледаш на жената като "твоя". От там следват всички неща, които описваш. Реално една жена никога не е 'твоя', защото всяка жена е човешко същество с нейни собствени логика, интереси, цели,  и т.н. Мисли за тях, като "сега е мой ред да еба". Днес съм аз, утре може пак аз, може някой друг. Така няма да си разочарован, ще боцкаш повече женски и ще си по-щаслив в живота, като цяло.

Успех
Благодаря ти!Това е така.Сега ако успея да се възстановя ще бъде така.

# 367
Значи няколко интелигентни потребителя имат вечен бан, а този с осмиците още се вее необезпокояван из форума????

# 368
Значи няколко интелигентни потребителя имат вечен бан, а този с осмиците още се вее необезпокояван из форума????

Еми, вее се, виж го колко бързо намери решение на проблема на pepsito37! Психолозите не могат да се справят, 888 раз-прас и проблем няма. Сега чакам pepsito37 да се похвали, че боцка на поразия и е щастлив! ooooh!

# 369
Викаш, може да зарази и Пепсито и да станат двама? Cry
А се оплаквахте от бг таткото и неговите чаршафи Joy

Пепси, нищо лично срещу теб - ако си нов във форума, няма да разбереш хумора.
Моят съвет към теб е да се заемеш с тежки физически дейности и да си изтезаваш тялото, докато ти се проясни главата.

# 370

Еми, вее се, виж го колко бързо намери решение на проблема на pepsito37! Психолозите не могат да се справят, 888 раз-прас и проблем няма. Сега чакам pepsito37 да се похвали, че боцка на поразия и е щастлив! ooooh!
От уравновесен човек,вечно усмихнат с хубава работа и кариера се превърнах в нещастен.Няма ми усмивката вече.Психолозите ми говорят да приема нещата но то е по-силно от мен.Винаги съм помагал на хората,занимавам се с благотворителност,помагал съм при нужда на мои приятели,а сега немога да помогна на себе си.Знам,че трябва да се стегна,но е толкова трудно...Извинявам се за хленченето си,просто намирам утеха така като споделям с Вас.Благодаря Ви№

# 371
  • София
Сигурно си плащаш за отношението, което си имал към вече бившата ти съпруга, която ти е родила две деца.

# 372
Само от един мъж съм го чула, че това безразборното "боцкане" освен опустошение /това беше неговата дума/ нищо друго не му е донесло. Точно така каза, чувствам се празен, опустошен. Той пък взе да го прави, за да си отмъсти на напуснала го приятелка. Има и такива моменти в живота, не съм адвокат на психолозите, но някои неща човек наистина трябва да ги приеме. Има по-чувствителни, на които е по-трудно, има и разумно разсъждаващи и преценяващи нещата. Ти няколко пъти наблегна на това, че си уравновесен. В такъв случай, не би трябвало случилото се да те изкарва толкова от релси. Да, не е хубаво, неприятно е, ами като толкова зацикляш на мисълта, че някой друг я е пипал, като знаеш, че тя го прави, ами пускай я по течението. Все ще срещнеш жена с твоите схващания по тоя въпрос.
Сега прочетох Dicewithoutnumbers, може и да е права. Изобщо това за "връщането" направо си го има, сигурно заради някакво равновесие може би, знам ли. И аз съм го усещала, и на приятели се е случвало, така че.....човек трябва да внимава и мисли какви ги върши.

# 373
  • София
pepsito37 - неприярно е това, което са ти поднрсли, но това не е края на живота. Имаш две деца, ангажирай се максимално с тях . Намери си и куп други занимания, които да те разсейват. И не бързай да намираш следващата. Каква е била причината да ти изневерява постоянно едва ли ще разбереш. Може и нещо в твоите действия, може и да си е такава шаврантия. И да се самосъжаляваш, далеч няма да стигнеш.

# 374
Само от един мъж съм го чула, че това безразборното "боцкане" освен опустошение /това беше неговата дума/ нищо друго не му е донесло. Точно така каза, чувствам се празен, опустошен. Той пък взе да го прави, за да си отмъсти на напуснала го приятелка. Има и такива моменти в живота, не съм адвокат на психолозите, но някои неща човек наистина трябва да ги приеме. Има по-чувствителни, на които е по-трудно, има и разумно разсъждаващи и преценяващи нещата. Ти няколко пъти наблегна на това, че си уравновесен. В такъв случай, не би трябвало случилото се да те изкарва толкова от релси. Да, не е хубаво, неприятно е, ами като толкова зацикляш на мисълта, че някой друг я е пипал, като знаеш, че тя го прави, ами пускай я по течението. Все ще срещнеш жена с твоите схващания по тоя въпрос.
Сега прочетох Dicewithoutnumbers, може и да е права. Изобщо това за "връщането" направо си го има, сигурно заради някакво равновесие може би, знам ли. И аз съм го усещала, и на приятели се е случвало, така че.....човек трябва да внимава и мисли какви ги върши.
Наистина,това е така.Само боцкането носи празнота.Никога не съм харесвал такова нещо.Изпитал съм го още преди брака си.И след това като разбрах какво  носи никога не съм го правел.Аз съм друг тип мъж-по романтичен тип,харесвам повече дом.уют.

Общи условия

Активация на акаунт