Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 515
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета. И моето 3 - то поредно чакане на заповед започна. Имате ли представа в кой ден от месеца се събира комисията за разглеждане на документите? Преди време беше около 20-то число.
Желая успех на всички!!!

# 271
Здравейте, момичета. И моето 3 - то поредно чакане на заповед започна. Имате ли представа в кой ден от месеца се събира комисията за разглеждане на документите? Преди време беше около 20-то число.
Желая успех на всички!!!
В петък около 20-то число. Успех Simple Smile

# 272
Благодаря!

Желая успех на всички!!!
В петък около 20-то число. Успех Simple Smile

# 273
Чакаме вече да звънят за м.май 😇

# 274
  • София
Момичета, някъде из темите във форума ми се мерна, че щели да одобряват и с АМХ 0.50 - Вярно ли е?

# 275
Да, мисля че е в сила от 1.04.2019

# 276
  • София
Благодаря ти Мария Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Презастраховам се ако имам нужда от 4ти опит

# 277
# 278
Момичета аз си подадих документите за 3 опити с Амх 0.75 на 9.04.2019г.и Ми казпаха че вече де чака месец и полвина до взимане на заповедта Simple Smile))
 Успех на всички Simple Smile))

# 279
Здравейте, знаете ли дали ЗЕТ се финансира по фонда? Само да кажа, че имам успешно инвитро от 2017 г., тогава ми излезе първата заповед, но имаме едно замразено и се чудя дали може по фонда да е трансфера. Благодаря на отзовалите се!

# 280
Здравейте, знаете ли дали ЗЕТ се финансира по фонда? Само да кажа, че имам успешно инвитро от 2017 г., тогава ми излезе първата заповед, но имаме едно замразено и се чудя дали може по фонда да е трансфера. Благодаря на отзовалите се!

ЗЕТ може да мине по фонда, но не така. Този трябва да си го поемете, но ако вземете заповед сега с нея ще можете да направите една стимулация, една пункция, един свеж трансфер и един ЗЕТ.

Аз да попитам какво става ако започнем стимулация и нещо се прецака преди пункцията? Заповедта губи ли се?

# 281
Цитат на: Fairytale11 link=topic=1096558.msg38546259#msg38546259 da
te=1555155785

ЗЕТ може да мине по фонда, но не така. Този трябва да си го поемете, но ако вземете заповед сега с нея ще можете да направите една стимулация, една пункция, един свеж трансфер и един ЗЕТ.

Аз да попитам какво става ако започнем стимулация и нещо се прецака преди пункцията? Заповедта губи ли се?
Може да заплатите лекарствата до момента и след това да започнете наново по фонда.

# 282
Цитат на: Fairytale11 link=topic=1096558.msg38546259#msg38546259 da
te=1555155785

Може да заплатите лекарствата до момента и след това да започнете наново по фонда.
Супер. Много благодаря Simple Smile

# 283
И аз благодаря за отговорите! Успех на всички

# 284
45238/22.02- вземане на заповед на 02.05.2019. Успех, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт