СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 2

• 38 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Каква е материята на калъфката, памук ли е?
Памучна е, аз лично ще кърмя върху нея, а става и да заградиш кът за бебето да си играе.

# 556
Здравейте,Мами! Повечето от вас научиха пола на детето Wink Чувала съм за стар акушерски метод, според който полът на бебето може да се определи според пулса в първия триместър.
Ако е под 140удара/минута - момче
Ако е над 140удара/минута. Може ли тези от вас,които знаят колко удара са били да споделят дали при тях е така Wink)) Моят преглед е на 9ти тогава ще разбера какво ще е при нас Wink)

# 557
Здравейте,Мами! Повечето от вас научиха пола на детето Wink Чувала съм за стар акушерски метод, според който полът на бебето може да се определи според пулса в първия триместър.
Ако е под 140удара/минута - момче
Ако е над 140удара/минута. Може ли тези от вас,които знаят колко удара са били да споделят дали при тях е така Wink)) Моят преглед е на 9ти тогава ще разбера какво ще е при нас Wink)
Здравей!
При мен все е било 160, 169, 168 удара в минута, чакаме момиче.
На 02.04 съм на преглед и ще видим какво ще кажат. Дали остава момиче или нова изненада. 😉😉😉

# 558
При мен е 158 и е момче

# 559
Мами, кога казахте на близките и работодателя си (или смятате да кажете)? И за работодателя какъв докумет трябва да се даде?

# 560
При мен в 13 седмица беше 155 удара в минута и чакаме момиче.

# 561
Мами, кога казахте на близките и работодателя си (или смятате да кажете)? И за работодателя какъв докумет трябва да се даде?
Аз казах в 13 седмица.
Входирах уведомление, към което прикрепих абм.лист от прегледа.
АГ каза, че няма какъв друг документ да ми издаде.

# 562
  • София
И аз дадох амбулаторния лист. Той е официален документ, който удостоверява, че си бременна.
Уведомих работодателя в 8 седмица. Роднините разбраха в 6-та още, защото ми беше много зле и повръщах и ме усетиха (въпреки че не се бяхме виждали, а се чувахме само по телефона).
А на най-близките ми приятелки казах още като си направих теста Simple Smile

# 563
Момичета да ви питам усещате ли вече движенията на бебетата? Аз съм 16с+5д със задна плацентаи вчера усетих нещо странно, но въобще не съм сигурна дали беше това. Ще ми се да започна да го усещам вече, за да съм спокойна Grinning

# 564
Момичета да ви питам усещате ли вече движенията на бебетата? Аз съм 16с+5д със задна плацентаи вчера усетих нещо странно, но въобще не съм сигурна дали беше това. Ще ми се да започна да го усещам вече, за да съм спокойна Grinning
И аз съм в 16г.с. и 5 дни и цяла седмица вече се радвам на тези прекрасни движения. 🤗🤗🤗
Не се притеснявай, всяка жена е с различна чувствителност!

# 565
И аз съм в 16г.с. и 5 дни и цяла седмица вече се радвам на тези прекрасни движения. 🤗🤗🤗
Можеш ли да ги оприличиш на нещо?Нямам търпение и аз да усетя малката шушулка Ribbon

# 566
И аз го усещам от около 10 дни, в 17г.с. +3 дни съм. Аз го усещам понякога като придърпвания, тъй като съм слаба и на моменти корема ми се подува ниско долу или от ляво или от дясно Simple Smile усещам и ритничета, но са леки все още

# 567
Можеш ли да ги оприличиш на нещо?Нямам търпение и аз да усетя малката шушулка Ribbon

Когато лежа по гръб най-добре се усеща. Коремът се издува на различни места и започва да се движи, странно и хубаво, не мога да го обясня. Слагам си ръката отгоре, така усещам още по-добре кога се мести и накъде се движи... 😁😁😁

# 568
Скъпи мами, помагайте !!! Цистит по време на бременност!!
Надявам се да не бъркам, но мисля че е цистит - парене и болка.. и не мога да ида до тоалетна..

# 569
Скъпи мами, помагайте !!! Цистит по време на бременност!!
Надявам се да не бъркам, но мисля че е цистит - парене и болка.. и не мога да ида до тоалетна..

От както съм бременна не ме е хващал цистит, но иначе имам хроничен. Не знам какви хапчета са позволени, прочети в нета, но ти препоръчвам да пиеш МНОГО вода, за да ходиш да пишкаш често, като сядаш на тоалетната да си с изправен гръб, което спомага да изкараш всичката урина и напарване на краката. Всичло това ще те облекчи, но без хапчета едва ли изцяло ще отмине...

Общи условия

Активация на акаунт