СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 2

• 38 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, дами! Днес мина моя БХС, по ехограф съм 12с+4д. Малко високо ми беше кръвното, а по принцип ми е 100/60 вкъщи.Иначе си имам мутация 4G/4G , до сега бях на аспирин протект, но май ще се наложи да мина на фракси, въпреки, че кръвотокът е идеален.Слава Богу всичко на бебето е добре и др Богданова каза момиче на 90%. Gift Heart
Ако някоя има същите тревоги, да пише. Blush
Здравей! Доволна ли си от д-р Богданова?
Къде прави БХС в Токуда или Св. Петка?
Питам понеже се следя в Токуда и се чудя, като дойде ред за ФМ, дали да ходя в Св. Петка при Стратиева или при Богданова в Токуда.
Предварително благодаря.

# 106
chipsi, а отговарят ли си на номерата дерхите за възрастни?

# 107
Аз преди 2 седмици бях много зле с гаденето и повръщането, не можех почти нищо да ям. Но постепенно се захраних (буквално като бебе) и сега дори ми се гади ако не съм хапнала обилно. И това не е хубаво, но ми става лошо ако съм гладна. От около седмица ям пак месо и дори последните дни месото присъства в голяма част от храненията ми за деня. Направо не е за вярване, като преди 2 седмици задържах само солети.

Иначе днес бях на преглед и бебо е добре, мърдаше много и му видях главичката, ръчички, крачета, беше много хубаво. Още ми е рано за БХС, но съм си запазила час в Света Петка при д-р Стратиева. При нея ходех на ФМ предната бременност, а с първата ходех пак там, но при други специалисти.
И аз ще следя бременността си в Токуда. Ще се запиша на ЖК при д-р Живкова, а към 32 седмица ако всичко е наред, ще си запиша час при д-р Илиев. Предната бременност следих по абсолютно същия начин, при същите лекари и бях много доволна. С първата бях доста неориентирана и я следях на друго място, а само накрая родих в Токуда.

Раждала ли си при д-р Илиев? Какво ти е мнението? Аз съм ходила на прегледи при него и го познавам и все имам едно на ум, че може да раждам при него. Хубаво е да чуя мнения...

# 108
Аз преди 2 седмици бях много зле с гаденето и повръщането, не можех почти нищо да ям. Но постепенно се захраних (буквално като бебе) и сега дори ми се гади ако не съм хапнала обилно. И това не е хубаво, но ми става лошо ако съм гладна. От около седмица ям пак месо и дори последните дни месото присъства в голяма част от храненията ми за деня. Направо не е за вярване, като преди 2 седмици задържах само солети.

Иначе днес бях на преглед и бебо е добре, мърдаше много и му видях главичката, ръчички, крачета, беше много хубаво. Още ми е рано за БХС, но съм си запазила час в Света Петка при д-р Стратиева. При нея ходех на ФМ предната бременност, а с първата ходех пак там, но при други специалисти.
И аз ще следя бременността си в Токуда. Ще се запиша на ЖК при д-р Живкова, а към 32 седмица ако всичко е наред, ще си запиша час при д-р Илиев. Предната бременност следих по абсолютно същия начин, при същите лекари и бях много доволна. С първата бях доста неориентирана и я следях на друго място, а само накрая родих в Токуда.

Раждала ли си при д-р Илиев? Какво ти е мнението? Аз съм ходила на прегледи при него и го познавам и все имам едно на ум, че може да раждам при него. Хубаво е да чуя мнения...

Аз прочетох доста агресивни коментари за Илиев (не знам колко са достоверни, но звучаха страшно), но ми го препоръчаха заради тромбофилията. Ще е полезно да чуем мнения от първо лице Simple Smile

# 109
Аз имам две познати, които раждаха при него, едната и 3те си деца, другата сега отново се следи при него и ще ражда и 2то си там. Доста са доволни, но лично мнение не мога да изкажа.

# 110
  • София
Родих второто си дете при д-р Илиев през 2015-та септември. При първото, родено през януари 2014-та, избрах д-р Лазарова, на следващата година тя вече не работеше в Токуда.
По принцип аз не знам дали мога да ви дам адекватно мнение, тъй като и двете ми деца са родени със секцио. При първото имах плацента превиа, а с второто много исках да раждам естествено, но и д-р Живкова, и д-р Илиев казаха, че е минало много малко време от предишното раждане и бебето е голямо (което в последствие се оказа истина) и рискът от руптура се увеличава, тъй като съединителната тъкан, която е при разреза не е добилс добри еластични свойства за толкова кратко време. И двете операции минаха добре и се възстанових много бързо - буквално след изписването вече не се спирах. Нямаше никакви проблеми. Аз лично имам положително мнение за д-р Илиев - внимателен и заинтересован, свърши си добре работата, всичко за момента изглежда наред с тази бременност и сега чакам трето дете, за което мисля пак да избера него.
За него също знам, че толерира естественото раждане. Но все пак имайте предвид, че моята информация е от преди повече от 3 години, ако има момичета с по-скорошни наблюдения, ще е полезно и те да споделят Simple Smile

# 111
По принцип снаха ми ражда при него (нормално раждане), за втори път. Роди за три часа от отиването. За подробности ще я разпитам скоро, тъй като вчера ги изписаха 😊

# 112
Здравейте, дами! Днес мина моя БХС, по ехограф съм 12с+4д. Малко високо ми беше кръвното, а по принцип ми е 100/60 вкъщи.Иначе си имам мутация 4G/4G , до сега бях на аспирин протект, но май ще се наложи да мина на фракси, въпреки, че кръвотокът е идеален.Слава Богу всичко на бебето е добре и др Богданова каза момиче на 90%. Gift Heart

Здравей! Доволна ли си от д-р Богданова, обяснява ли всичко подробно? Много съм притеснена за моя преглед в петък, защото първата ми бременност беше неуспешна. Сега всеки симптоп,всяко неразположение ме плаши и постоянно се чудя дали всичко е наред. Исках да те питам също в Токуда ли проследяваш бременността си и при кой лекар?

Здравей! По принцип е много мила, но не е от най-подробните, не говореше за всичко, само за важните неща. Бебчето не спря да мърда и даже я изнерви по едно време Grinning
Аз ще ходя на ЖК в Надежда , а сега правих БхС в Св. Петка- организацията е доста зле, чака се много , но докторката е мнооого добра и разглежда всичко подробно. Просто трябва да я питаш за каквото те интересува.

# 113

Здравей! Доволна ли си от д-р Богданова, обяснява ли всичко подробно? Много съм притеснена за моя преглед в петък, защото първата ми бременност беше неуспешна. Сега всеки симптоп,всяко неразположение ме плаши и постоянно се чудя дали всичко е наред. Исках да те питам също в Токуда ли проследяваш бременността си и при кой лекар?

Здравей! По принцип е много мила, но не е от най-подробните, не говореше за всичко, само за важните неща. Бебчето не спря да мърда и даже я изнерви по едно време Grinning
Аз ще ходя на ЖК в Надежда , а сега правих БхС в Св. Петка- организацията е доста зле, чака се много , но докторката е мнооого добра и разглежда всичко подробно. Просто трябва да я питаш за каквото те интересува.

За д-р Стратева ли говориш в Света Петка? Аз също съм чувала доста добри отзиви за нея. И сега се чудя дали не сгреших, че се записах на ФМ в Токуда....

# 114
Говоря за Ана Богданова, която работи и в Токуда , и в Св. Петка.

# 115

Извинявай, не те разбрах. А и не знаех, че Богданова работи и там, та затова те питах дали в Токуда проследяваш бременността си. Simple Smile

# 116

Извинявай, не те разбрах. А и не знаех, че Богданова работи и там, та затова те питах дали в Токуда проследяваш бременността си. Simple Smile

Няма нищо, нали за това сме тук- иначе кой ще ти обясни като навсякъде са претоварени Grinning

# 117

Zarinkata, а при кой ще ходиш на ЖК в Надежда?

# 118
При др Димова ще бъда живот и здраве Blush

# 119
И още един въпрос (днес май нямам много работа Simple Smile ) - аз вече си имам сериозно коремче - определено не мога да нося панталоните, които имам, та дрехи за бременни - от къде??? H&M и LCW имат изключително беден избор, основно са дънки, клинове и спортни блузи, краката ми не са за пола/рокля, та се чудя дали някъде има панталони, с които може да се ходи в офис, купих си едни дънки, но хич не ми харесват... Драма Grinning
В ASOS.com имат богат избор на всякакви дрехи за бременни, доставката е директно до БГ, пристигат за няколко дни, мисля че е безплатна и връщането също. Специално дънки и панталони имат само с ластична талия, която е с цяло ластично парче, стигащо до гърдите, което ме побърква, не мога да се огащвам така 😄
Аз от 10-Тина дни нямам никакви симптоми, само запушения нос и чак започнах да се филмирам дали всичко е наред, вероятно за мое успокоение днес за първи път върнах закуската. В понеделник съм на скрининг и БХС във Фемина, нямам търпение Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 00:23 от elibeth

Общи условия

Активация на акаунт