СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 2

• 38 664
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Освен ако нямаш някакви противопоказания (например преди това е имало прокървяване) или пък пътят е съвсем черен и друсащ. Аз знам, че е добре да не се заседяваш дълго време и на всеки час - час и нещо да спирате и да се раздвижиш. Някои лекари препоръчват да изпиеш и 1-2 таблетки но-шпа преди пътуването.

# 136
Смятате ли, че пътуване с кола за 3 часа е проблем преди 12 г.с.? На доста места съм чела че е рисков периода, а една позната беше прокървила в трети месец като е пътувала от морето до софия с друсаща кола. Аз съм вече 10 г.с. и ми се иска да се прибера за почивните дни, но ММ е малко против пътуването...

На мен ми става лошо от дълги пътувания. Ако наистина имаш силно желание, спирайте повече, да хапнеш, да пийнеш нещо, ако има възможност. Карайте внимателно и се опитай да не се притесняваш. Gift Heart

# 137
Смятате ли, че пътуване с кола за 3 часа е проблем преди 12 г.с.? На доста места съм чела че е рисков периода, а една позната беше прокървила в трети месец като е пътувала от морето до софия с друсаща кола. Аз съм вече 10 г.с. и ми се иска да се прибера за почивните дни, но ММ е малко против пътуването...
12 седмица съм, ще пътувам от София до Търново в събота и обратно в понеделник, не мисля, че би имало проблем...

# 138
Здравейте мами Simple Smile. Сега съм в 9 г.с. днес обсъждах с лекарката кой пренатален тест да направя - посъветва ме да направ другата седмица MaterniT plus,  ММ пък смята че е по-добре най - разширения пакет на теста ... въпроса ми е има ли някой които е правил този тест и колко време сте чакали резултатите MaterniT pluse или  MaterniT Genome ?

# 139
Относно пътуването вече 2 или 3 пъти пътувах по 5 часа до София и обратно на прегледи. Не е имало проблем, освен ужасното гадене и веднъж повръщане!

# 140
Здравейте и от мен. Днес минахме БХС, взеха ми кръв, за съжаление лекарката бе абсолютно неразговорлива, но факта, че всичко с бебчо е добре накрая ме успокои. Относно килограмите... +5 за трите месеца и още 3 бяха останали от бременността с кухото яйчице, та.... моля се поне само на корема и на бебчо да качвам , 5 на тримесечие е добре Simple Smile За съжаление съм с хашимото и то отделно си оказва влияние за килограмите.Старая се да не се паникьосвам и все пак основно бебчо да расте жив и здрав.  Хубав ден на всички Gift Heart
Здравей, мога ли да попитам спомняш ли си резултатите на БХС горе долу какви бяха. И аз днес бях на БХС и моята лекарка също не е много разговорлива, каза ми Видях това, което искам да вида, но аз съм си много притеснена по принцип и искам да сравня с някой друг резултатите Simple Smile

# 141
Баба Марта с усмивка посрещни и мартеничка си вържи. Нека тя със здраве те дари, с любов и нежност озари. Щастливи и незабравими дни, много сбъднати мечти! ☺

# 142
  • София
Честита Баба Марта! Нека всички ние и семействата ни бъдем здрави и износим и родим едни прекрасни здрави бебчета. Hug

# 143
  • София
Честита Баба Марта и от мен!  ⚪🔴

Аз пък да ви се похваля - снощи изпитах неистова нужда от сън към 20.30 и действително заспах. Е, за жалост, към 1 се наспах и после до 3 часа се чудих какво да правя, но сега се събудих доста по-бодра от обикновено (и в доста по-ранен час от обичайния). Simple Smile

# 144
Честита Баба Марта!
Мартенички, мартенички - бели и червени -да сте здрави, румени, весели и засмени!

# 145
Честита Баба Марта, мили майчета! Да сме всички здрави и засмени, румени и бели, със здрави бебчета и без проблеми! ❤🌷

# 146

Честита Баба Марта! Бели и червени, здрави и засмени бъдете! ❤️

# 147
Evanitha, ще съм при Славкова, предишната бременност също при нея си правех морфологиите Simple Smile

# 148

Честита Баба Марта!

# 149
Здравейте,мами!
Честита Баба Марта!
Днес бях на така дългоочакваната ФМ и останах много разочарована от д-р Анна Богданова. Първо ме прие с час и половина закъснение, беше изнервена, може би заради изоставането на графика и, и се държа доста грубо. Прегледа продължи точно 10 минути, като не обясняваше почти нищо, освен ако не попитам нещо. Слава Богу всичко с бебето ми е наред, въпреки че очаквах по-задълбочено да разгледа нещата....

Общи условия

Активация на акаунт