СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 2

• 38 659
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен. Днес минахме БХС, взеха ми кръв, за съжаление лекарката бе абсолютно неразговорлива, но факта, че всичко с бебчо е добре накрая ме успокои. Относно килограмите... +5 за трите месеца и още 3 бяха останали от бременността с кухото яйчице, та.... моля се поне само на корема и на бебчо да качвам , 5 на тримесечие е добре Simple Smile За съжаление съм с хашимото и то отделно си оказва влияние за килограмите.Старая се да не се паникьосвам и все пак основно бебчо да расте жив и здрав.  Хубав ден на всички Gift Heart
Здравей, мога ли да попитам спомняш ли си резултатите на БХС горе долу какви бяха. И аз днес бях на БХС и моята лекарка също не е много разговорлива, каза ми Видях това, което искам да вида, но аз съм си много притеснена по принцип и искам да сравня с някой друг резултатите Simple Smile
Резултатите очаквам след 10 работни дни. Всичко ще е наред , не се притеснявай Simple Smile

# 151
  • София
Здравейте,мами!
Честита Баба Марта!
Днес бях на така дългоочакваната ФМ и останах много разочарована от д-р Анна Богданова. Първо ме прие с час и половина закъснение, беше изнервена, може би заради изоставането на графика и, и се държа доста грубо. Прегледа продължи точно 10 минути, като не обясняваше почти нищо, освен ако не попитам нещо. Слава Богу всичко с бебето ми е наред, въпреки че очаквах по-задълбочено да разгледа нещата....

Аз си следях първата бременност при нея и макар че нямам забележки към работата ѝ, имам точно към това претупване и безкрайно чакане пред кабинета, затова сега избрах друго място.

Иначе и аз бях днес на ФМ, всичко изглежда наред, както казват бабите, пу-пу, хаха Simple Smile. Техниката беше много хубава и МАЙ се вижда момченце, но още не може да се каже със сигурност. Иначе ние имаме една госпожица, да ни е жива и здрава Simple Smile.

# 152
Здравейте и от мен. Днес минахме БХС, взеха ми кръв, за съжаление лекарката бе абсолютно неразговорлива, но факта, че всичко с бебчо е добре накрая ме успокои. Относно килограмите... +5 за трите месеца и още 3 бяха останали от бременността с кухото яйчице, та.... моля се поне само на корема и на бебчо да качвам , 5 на тримесечие е добре Simple Smile За съжаление съм с хашимото и то отделно си оказва влияние за килограмите.Старая се да не се паникьосвам и все пак основно бебчо да расте жив и здрав.  Хубав ден на всички Gift Heart
Здравей, мога ли да попитам спомняш ли си резултатите на БХС горе долу какви бяха. И аз днес бях на БХС и моята лекарка също не е много разговорлива, каза ми Видях това, което искам да вида, но аз съм си много притеснена по принцип и искам да сравня с някой друг резултатите Simple Smile
Резултатите очаквам след 10 работни дни. Всичко ще е наред , не се притеснявай Simple Smile
Благодаря, да се надяваме. На феталната морфология ми показа очички, носле и  т.н, и се надявам всичко да е наред, явно не е от много обяснителните моята лекарка. Само каза видях това, което ми трябва и до там, затова се притеснявам. Аз съм си доста стресната по принцип и не знам защо си го причинявам. Извинявам се ако Ви идвам в повече.

# 153
Затова сме тук да си споделяме, всеки има своите терзания и ооасения, а и всяка бременност е различна.

# 154
И моята ФМ мина, слава Богу всичко е наред с близнаците, първите предположения са за две момчета, а и първото ни детенце е момче, така че може да се заформи футболен отбор,а така се надявам за поне една панделка, дано ме огрее. Иначе в Света Петка пратихме изследвянията, защото само там правели за близнаци. Хубави почивни дни ви пожелавам.

# 155
Момичета, да поговорим малко за килограмите... аз съм 12с+5д и съм качила 3... по принцип тръгнах от 63, висока съм 167см и доста се притеснявам да не кача прекалено много... Вие има ли вече някой друг кг в повече?

# 156
  • Sliven, Bulgaria
аз имам 4 кг сега съм 53,а тръгнах от 49.4  в 12 седмица съм

# 157
Аз съм +5. Тази тема обаче колкото и да обсъждаме мисля, че няма смисъл. Всичко е индивидуално и го казвам от личен опит. С първото ми детенце качих 48кг. Да правилно виждате 48 ☺ Поради така стекли се обстоятелства и лекарства за задържане си родих красиво живо и здраво момче 4.200кги 55см. После ми отне време разбира се и много много спорт да ги сваля. Според мен трябва да се храним здравословно и до колкото лекарят ни е позволил да се движим. На мен и този път още сега ми казаха само ходене и никакви други видове спорт. Така че, да не се притесняваме, важното е да родим живи и здрави деца.

# 158
С предната бременност много ми се ядеше майонеза, а по принцип не ям и ми беше много странно, че ми се яде. Като компромисен вариант я слагах като дресинг на зелени салати и айсберг Simple Smile

*Mimoza_* понеже при нас беше планирано забременяване и преди това посетих зъболекарката си. Оправих всичко и за това съм спокойна към момента.
Относно храната: старая се да се храня здравословно, но пустата майонеза не ми излиза от главата. Всяка сутрин ям филийки, намазани с майонеза и сирене отгоре. Това ми се яде...колкото и да е вредно. 😁😁😁

# 159
Аз съм на кисело-солено-тестена вълна тази бременност, дано поуспокоя малко нещата с тестото, че миналия път качих 30 килограма, не искам пак 😂

# 160
  • София
Аз качвах и двата пъти по 10, после свалях 11 и след това по време на кърменето качвах нови 3кг Sad Така всяка бременност я стартирам с 2 кг повече от предната. А имах доста за сваляне от преди изобщо да имам деца и да съм забременявала, първата си бременност стартирах на 68, а съм 167 см висока. Тази я стартирах на 72, а сега съм 71 (9+5 седмици). Вече започнах добре да си хапвам, въпреки че още ми се гади. Очаквам скоро да съм на „+” спрямо началото. И на мен ми се хапва кисело и солено, мисля, че ми става по-добре на стомаха и затова.

# 161
Аз съм на кисело-солено-тестена вълна тази бременност, дано поуспокоя малко нещата с тестото, че миналия път качих 30 килограма, не искам пак 😂

И на мен много ми се яде тесто, а месо и яйца, на които трябва да наблягам,изобщо...

# 162
Аз съм качила 2 от началото ( сега съм в 14та седмица), предния път качих 13, ама по време на кърменето ме сложиха на безмлечно/безалергенна диета, от която отслабнах буквално за седмици. Все пак ми е тема де, защото в 9тия месец едва се движех и не можех да дишам, тоя път се надявам да кача мааалко по-малко, ама не е като да не ям:)

# 163
  • Sliven, Bulgaria
добро утро и честит празник!как сте момичета аз от 1 седмица се събуждач вечер от задух тази вечер.беше кошмар просто немога  да си поема дъх и се задушавам.....

# 164
По гръб ли спиш?

Общи условия

Активация на акаунт