СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 2

• 38 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Мами, добро утро ! Пак съм от не разбралите, простете за въпроса, но : за БСХ на гладно ли трябва, сутрин ли трябва да е ? Защото ще ида утре вечер на преглед и .. да не каже "ела сутринта" ...

# 526
  • Sofia
Мами, добро утро ! Пак съм от не разбралите, простете за въпроса, но : за БСХ на гладно ли трябва, сутрин ли трябва да е ? Защото ще ида утре вечер на преглед и .. да не каже "ела сутринта" ...

Няма нужда да е на гладно Simple Smile

# 527
Неее, не трябва да е на гладно не се притеснявай

# 528
А с глада за сладко как се справяте?? Какво похапвате?

# 529
Аз хапвам шоколад, не много, колкото да мога да си изпия кафето. Преди да забременея пиех по 3-4 кафета на ден (с мляко), сега половин кафе сутрин с мляко и малко шоколад и половин кафе докато съм на работа. Преди за шоколад не се сещах изобщо ...
Все още нямам резултат от пренаталния тест и започвам да се изнервям, но чакам ... друго няма какво да направя.

# 530
А с глада за сладко как се справяте?? Какво похапвате?

Шоколад, мед, десертчетаа от рода на сникърс 🤣 не се ограничавам много. Но меда  ми се струва най-добрия и полезен избор

# 531
  • София
На мен не ми се яде сладко, ядат ми се мръвки Grinning

# 532
На мен още на първата фетална в 12 г.с. ми казаха 100% момче.  Аз все още тайно се надявам да е станала грешка 🤣🤣
Да не те разочаровам (ама ти пожелавам момиче де) и на мен ми казаха в 12г.с. за 90% и сега се потвърди. Blush

Да. А и до колкото знам ако ти кажат първо момиче има шанс по-нататък да се окаже момче. Но обратното не. Живо и здраво да е само, пък каквото ще да е.

На мен с първото ми казаха първо момче и после стана момиче (както и на сума ти мои приятелки)Simple Smile

# 533
И на мен с първото ми казаха момче, а след 3 седмици се оказа, че е момиче. Сега въпреки, че казах, че не държа да знам пола, всеки се натиска да предполага и за сега имаме момиче-момче-момиче, но всеки казва "ама не съм сигурен" 😂😁

# 534
Ами на мен ми казват 100% момче. Даже ми показват и малкия на малкия 🤣

# 535
Здравейте момичета,

Обадиха ми се днес, че са ми получени резултатите от пренаталния тест. Всичко е наред Simple Smile, чакам момиченце 💓

# 536
Честито landlake5 много се радвам, че всичко с теста е окей! Simple Smile

Аз имам една питанка към мамите с нулева положителна. АГ ми каза, че се полага допълнително кръвно изследване, пуснах го, но резултатите според мен са некоректни. Ако някоя може да ми разясни за какво е изследването и как да тълкувам резултата ще съм много, много благодарна! Simple Smile

# 537
Честито landlake5 много се радвам, че всичко с теста е окей! :

Аз имам една питанка към мамите с нулева положителна. АГ ми каза, че се полага допълнително кръвно изследване, пуснах го, но резултатите според мен са некоректни. Ако някоя може да ми разясни за какво е изследването и как да тълкувам резултата ще съм много, много благодарна! Simple Smile

И аз съм с нулева положителна, но никой не ми е казвал, че трябва да се направи допълнително изследване. То за какво е?

# 538
Честно казано не попитах АГ, защото и предния път ми даде куп с направления за кръвни изследвания Frowning но жената в лабораторията го погледна и ми каза: 'значи таткото е с отрицателна?' Но действително ММ не си знае резус фактора, така че само кимнах ;о) като се надявах просто резултатите да са в норма и да питам АГ на следващия преглед. Но тази звездичка в резултата ми е доста странна, няма и референтни стойности. Гледах из нета сякаш резултата трябва да е някаква цифрова стойност Simple Smile  Затова се надявах на някоя мама с повече информация Innocent

# 539
И аз съм нулева положителна, но никой нищо не ми е споменавал, хем АГ я изследва. Никой не ме е питал и за кръвната група на ММ. Много странно за първи път разбирам нещо такова. Като питаш АГ, моля те да ни информираш. Какво пише на изследването?

Общи условия

Активация на акаунт