Частни училища - информативна тема 25

• 44 857
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ако направят Околовръстното, няма да е такъв проблем пътуването. Нали Южната дъга трябва да е готова през 2021г.? Съмнява ме да построят новото училище преди това, освен ако вече не е в строеж.
Те изпроектираха ли го вече околовръстното от Младост до Цариградско?

# 376
Оф, в регистъра всичко има. Защо не казвате, че въпросното МДВ профешънъл едюкейшън е бившото BPP Bulgaria(БПП профешънъл едюкейшън). Който има  ACCA или CFA знае за какво говоря.
Така...опитът на дамата няма отношение към училищно образование, а само касае професионални и доста краткосрочни курсове. Основно във финансовия сектор. Ставам все по-скептична. Има кого да разпитам доста по-подробно за опита и.

# 377
В училище Лозен е същата Доротея Воева. Или поне беше. Може това да е ново начинание или допълнение към Лозен.

# 378
  • София
Онна, не знам, не съм го следила в детайли, но обещанията от лятото бяха за завършване на Южната дъга през 2021г. Smirk

# 379
  • София
Обещават уж да я започнат тази пролет.

# 380
Бърди, ние сме в старата Овча Купел, най-близо ни е Томас Едисон, ама то е от най-желаните май, не знам моят гений дали ще се класира Simple Smile)

# 381
  • Пловдив/София
Бърди, ние сме в старата Овча Купел, най-близо ни е Томас Едисон, ама то е от най-желаните май, не знам моят гений дали ще се класира Simple Smile)

А Италианският лицей не ви ли е опция?
Чела съм много хубави неща за ТОмас Едисон и не мисля, че е чак толкова труден приемът там, обезателно пробвайте! детето сега ли ще е ПУК, или 2020та? Че може да сте закъснели за някои училища, ако е тази година...

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 18:48 от Пипи2013

# 382
  • София
Ео, пробвайте си ТЕ, поне да знаете, че сте  опитали!

# 383
Той сега е 3та група в градината и ще си остане там до първи клас, аз почнах да ги оглеждам по от рано Simple Smile) Мерси!

# 384
  • София
Eо, прием в ПУК е в пъти по-лесен, навсякъде. Преценете дали не е по-добре да пробвате за ПУК все пак

# 385
  • София
Приемът за Изи ще е на 2 етапа, само първият етап е 3D макет и презентация. На одобрените за втория ще се измерва и академичо ниво + наблюдение от психолог за "отклонения". За втори и, евентуално, трети клас ще се гледа и нивото по английски език.
Не съм сигурна и доколко са наясно с програмата и очакванията по МОН. Не знаят колко часа е математиката по МОН. Иначе, часовете по български и математика ще бъдат според заложените по МОН (ужас, три пъти го повторих:). Следобед ще се водят научните занимания от обсъжданите топ имена, но изцяло на английски език по Кеймбридж Праймъри.
Няма да имат отделни класни стаи (само ПУК ще имат собствена стая), а ще са на кабинетен принцип.  Планират след като се преместят, настоящата сграда да остане за детска градина. Планират и ясла за по-нататък. Изобщо, нашите надежди тук, да видим тези преподаватели при по-горните класове, няма да се реализират скоро Simple Smile

# 386
  • София
Е то, ако часовете са колкото МОН-ските и мама и тате вечер се захващат да пишат домашните по тези предмети за следващия ден, какъв е келепирът детето да е в ЧУ.

# 387
  • София
Кабинетна система в първи клас?
Следобяд науки, а домашни?
Абе, не е окей дотук.

# 388
  • София
Домашни няма да имат, или само нещо за събота и неделя според конкретното дете, ако има нужда да работи.

# 389
  • София
Тези хора сякаш не са виждали 6-7 годишни деца. Мисля, че идеите им са ориентирани, донякъде,  към петокласници... и то към особено будни и осъзнати петокласници.

Общи условия

Активация на акаунт