Частни училища - информативна тема 25

• 43 757
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
  • в страната на чудесата
Обхваща ЧУ и е за всичко, което има такова предназначение. Много ми е интересно как успяват да я избегнат...

# 436
  • София
Преди време се интересувах по друг повод и се оказа, че е изискванията са за новостроящи се сгради. Може ли линк към новата наредба?

# 437
  • в страната на чудесата
https://www.mrrb.bg/bg/naredba-rd-02-20-3-ot-21-12-2015-g-za-pro … ata-i-izkustvata/

Аз не съм специалист, но все пак ми се струва, че когато наемеш една къща за училище, сменяш предназначението и. Процедурата изисква разрешение на съответния общински архитект. Прави се проект и пр. Не виждам как би било валидно за новостроящи се сгради, но не и за промяна в оредназначението на съществуващи. Възможно е да греша. Но ще съм благодарна ако някой е наясно и сподели.

# 438
  • София
По диагонал погледнах наредбата. До колкото видях, тя е за средни общообразователни училища. Вероятно затова тръгват с начално.

Евростандарт са старо училище, напоследък не осъществяваха дейност и ги махнах от списъка на първа страница. Ако отново са започнали работа, ше ги върна

# 439
  • в страната на чудесата
Да, може това да е отговорът.
Е, ще се съберем ли?

# 440
  • София
Е, ще се съберем ли?
’айде!

# 441
Е, ще се съберем ли?
’айде!
E 'що не Simple Smile
Само не разбрах Иззи къде се намират в момента.

# 442
Ангел Каралийчев 11 са иззи. И аз казах на ММ ,че ще направя училище под блока в един от незаетите магазини Joy Той е математик, аз съм филолог, до 4ти клас все ще ги оправим нещата:D

# 443
Наемам се да движа администрацията и финансите. Малко съм педант, което в случая може да е полезно. Отбирам и от право, та ако няма адвокат, мога и с лицензи да се заема. Освен това, както знаете съм крива и разчоплям всичко до съставни части.

😁

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 21:45 от Анонимен

# 444
  • София
Аз съм си набелязала учители за хед хънтинг, мога да направя уебсайта и да поема PR-а или друго, след като уточним Simple Smile Предоставям и 2 деца Simple Smile

# 445
  • София
. Отбирам и от право, та ако няма адвокат, мога и с лицензи да се заема.
😁

Има, има! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
Участвам и аз! Завършила съм начална и предучилищна педагогика. Имам опит и в извънкласни занимания. Владея руски на високо ниво. За физкултура също мога да  съм от полза, както и за труд и техника, ако още има такъв предмет.

Към библиотеката ще участвам с около 60бр. детски книжки и етажерки за тях.

Деца: 1бр. бъдещ първокласник 2019/2020г + 1бр. бъдещ първокласник 2022/2023г.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 20:55 от lexche

# 447
  • София
Joy
Значи, ако ще разпределяме длъжностите, аз мога да съм директор и да водя клуба по творческо писане. Joy И с баскетболния отбор ще се справя, ако се наложи. Виж, откъм участие с деца вече съм малко неконкурентоспособна. Joy

Давайте кандидатури, че след малко Фран ще ни затрие.

# 448
  • София
Аз предоставям 4000 тома руска библиотека за Лексчето. И едно внуче да го учите. Засега е само на година и половина (и още суче).

# 449
  • София
Sharky, не може така. Детето минало ли е през проверка на способностите, м ...? На какви курсове ходи, има ли диплома за завършено съответното образователно ниво за 6 м., 1 г.?

Аз мога да съм звероукротител (пардон, психолог). Имам доказан опит с три деца Grin. Щом пламито може, и аз мога Joy

Общи условия

Активация на акаунт