Частни училища - информативна тема 25

• 43 731
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofiq
Включвам се, мога да преподавам по БЕЛ, математика и ИТ и да отговарям за творческите проекти Simple Smile

# 451
  • София
Елица, мисля, че ТИ трябва да водиш забавната математика Blush! Няма да те пилеем с БЕЛ, айде ИТ по-може Hug.

# 452
  • в страната на чудесата
Момичета, сериозно. Да прочетем наредбата, да потърсим сграда и да правим среща. На мен ми се ще и Мецан да се яви Simple Smile Малко баланс.
Иначе ако раздаваме длъжности - искам библиотеката Simple Smile Може и парт-тайм Simple Smile

# 453
  • София
Начи... Аз като нищо не мога освен за началник да се пиша 😉

# 454
  • София
Пак ще станем много вождове и малко индианци. Joy Само не разбрах кой ще определя академичното ниво на децата при приема. Smirk

# 455
Не останаха свободни позиции Joy
Освен да направя една школа за подготовка за приемните изпити.

# 456
  • София
Sanaka, какво академично ниво сънуваш, то не остана място за въшен прием от връзкари Joy

# 457
  • София
Пак ще станем много вождове и малко индианци. Joy Само не разбрах кой ще определя академичното ниво на децата при приема. Smirk
Е аз, де. Нали ще съм ПсихологЪТ, ще оценявам способностите на бъдещите ученици. Ще изготвя и методика за оценка на съответното академично ниво (phonics, numbers, fine motor skills, ала бала). Дъждец, трябва да се разберем допълнително за школата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 458
  • София
От мен мат и немски, детски рими и организация на участия на децата в певчески конкурси.

# 459
  • София
Направо от ПУК до 12-ти клас да го правим. Тоз потенциал ще деградира само с едно основно училище. Nerd

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 22:20 от sanaka

# 460
Кандидатирам се за отговорник по екскурзии, зелени, бЕли, червени и розе училища, както и морски лагери в близка Гърция.
Мога да замествам Русалката по мат, но взимам скъпо. Стара и уморена съм вече, но пък спокойна и уравновесена.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 23:36 от Фран

# 461
Аз съм по маркетинга във всичките му форми и проявления, ако все още никой не се е кандидатирал. Joy

Между другото, преди няколко години, когато все още ме терзаеше мисълта за избора на училище, седнах и сглобих бърз бизнес план за занималня, каквато на мен би ми харесала за децата ... и стигнах до извода, че пари няма да мога да печеля така. Sunglasses

# 462
  • София
С първото внуче съм изтървала всички срокове, ще се опитам да се реабилитирам със следващите внучета: с три деца най-вероятно поне до 6 внучета ще го докарам. С 6 внучета ще държим частния образователен сектор  afloat.

# 463
Мъжете се скатават. Кой ще е физкултурник?
Танци, театър, музика няма ли да има?
Фран за Гърция ще се бием.

# 464
  • София
Sharky, много скромни очаквания имаш. Аз, при три деца, очаквам поне 9 внучета. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Като гледам, сградата трябва да събира поне по четири паралелки на випуск - едната за външен прием. Че ако няма подбор, Аш ще остане без работа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт