Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 53 722
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Най-големите ми притеснения са свързани с болести от храна и замърсяване.
Ние по тази причина от години не ходим на бг черноморието. Детето мин година го водихме на Тасос, извън сезона края на септември.  Беше супер, детето се радваше, починахме си.
Скк, не го отписвай като вариант почивката в чужбина.

# 196
Аз резервирах още през Януари. Юни месец море в Гърция, късно лято или ранна есен смятам някъде из нашите планински курорти за кратко, но за тогава още нямам ясен план.
На мен пък с нашето Черноморие не ми се рискува.

# 197
Около първата годинка на детето е хубава да бъде прегледано от офталмолог. Прочете ми мислите направо 😁, следващата седмица има час за ДК и точно това си записвах да попитам.
Ако се сетиш, пиши какво са ти казали 😀

# 198
Благодаря, за съветите, ще ги погледна тези Адерма спрейове.
Аз съм много привързана към черноморието, ужасно го съсипаха, но не мога да се откажа 😊Ще си почиваме на нашето си моренце Heart

# 199
Опитват ли се да носят тежки за тях неща вашите мъници. Моят непрекъснато иска да носи нещо, без значение колко е тежко. Е, успява разбира се, да пренесе нещо тежащо не повече от 1-1,5 кг., например бутилка вода. Аз му го вземам, защото се притеснявам, че да носи нещо 1/10 от теглото си, не е Ок. Мъжът ми пък го оставя - трябвало да си пробва сам възможностите. Водим си спор по темата.

# 200
С проходилката е влачил 6 литрова бутилка,но набързо развалих “играта”

# 201
ivanova222 би ли споделила марката пантофи?
Befado, някаква пловдивска фирма им е вносител. Поръчах ги онлайн, подметката им е много стабилна, закопчалката удобна, не съм забелязала изпотяване на крачетата.

# 202
Опитват ли се да носят тежки за тях неща вашите мъници. Моят непрекъснато иска да носи нещо, без значение колко е тежко. Е, успява разбира се, да пренесе нещо тежащо не повече от 1-1,5 кг., например бутилка вода. Аз му го вземам, защото се притеснявам, че да носи нещо 1/10 от теглото си, не е Ок. Мъжът ми пък го оставя - трябвало да си пробва сам възможностите. Водим си спор по темата.
И моя е така по 1 литър разнася и ако му я взема почва рев и тръшкане и го оставям 😐 така или иначе повечв от 3 крачки не прави с водата

# 203
  • Велико Търново
Честит празник! Пожелавам ви да имате повече време за себе си! :*

# 204
  • Down Under
Честит празник, мили дами! Бъдете здрави и много обичани!

# 205
# 206
Честит празник дами!
Бъдете здрави,силни и независими Flowers Cherry Blossom

# 207
Честит празник! Бъдете усмихнати, обичани и обичащи!

# 208
# 209

Общи условия

Активация на акаунт