Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 53 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник!Много здраве,късмет и любов!Нека дечицата ни растат здрави,усмихнати и палави! Heart

# 211
# 212
Честит 8-ми март,бъдете здрави,обичани и уважавани!

# 213
  • пловдив
Честит празник и от мен,момичета!
Бъдете здрави и обичани!

# 214
Момичета, вашите дечица как са с яденето? Моята нещо намали броя на храненията, а и количеството. Чудя се дали се дължи на това, че втора седмица е с хрема или е някакъв период...

# 215
  • пловдив
 И ние сме с хрема,зъби също пробиват и се чудя какво да предлагам за хапване. Не иска с лъжица,само на хапки храна,смуче от плодовите пюрета и пие Ам и я кърмя Забелязвам,че по-често иска да се кърми също.

# 216
И ние сме с хрема,зъби също пробиват и се чудя какво да предлагам за хапване. Не иска с лъжица,само на хапки храна,смуче от плодовите пюрета и пие Ам и я кърмя Забелязвам,че по-често иска да се кърми също.
И ние бяхме така 3 дена изкара на банани, хляб и бисквити. Като избиха 2та горни зъба пак почна да си хапва като преди

# 217
Правите ли им сокчета от сокоизтисквачка?Flowers Pear

# 218
Моят син от 6 дни отказва ядене. Нещо страшно е. Толкова ядеше това дете, сега може да кара на кърмене сутрин и вечер и по половин филийка на обед и следобед, евентуално обаче.
Sad

# 219
Ние сме по същия начин, всичко ядеше, а сега всичко отказва. Хапва само банани и по малко АМ. Не знам и аз какво да предлагам. Кухня взимаме, готвя...

# 220
  • Велико Търново
Извинявам се, че измествам темата, но децата ви срамуват ли се вече или все още не? Досега не се бях замисляла,а днес на площадката едната майка ми обърна внимание как " много се срамувал". Попитах я какво има предвид, а тя ми отговори, че било много рано... Сега рових из нета и не намерих информация особенно, затова пиша с питанка към вас.

# 221
Даа,точно вчера го видях да се срамува за първи път.Бяхме на една полянка и имаше едно момиченце с топка,отиваше при нея,закачаше се и когато тя идваше при него той се обръщаше към мен и забиваше глава в краката ми Hushed Направи го няколко пъти и разбрах, че си е чиста доза срам.

# 222
  • Пловдив
Малката също се срамува. Някой като я закача се усмихва и се крие в мен от срам.  И то отдавна го прави. А сега сме на период някой непознат като и каже нещо и реееев.

# 223
  • София
И моята дъщеря започна да се разстройва когато я заговорят непознати. От две седмици е тази рязка промяна. Преди се смееш на всеки човек.

# 224
Засега изобщо не го хваща срам, малко си е джаста праста, по-нататък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт