Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 54 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Има,моят не е спирал с нощното хранене,два три пъти на нощ яде около 120-180 на хранене ам.Никога не съм го залъгвала с биба или вода,когато реши сам ще спре да се буди като не е гладен или жаден.Моят е 80 см. и 10.850кг. отпреди 2 седмици.Расте,вече е на 86 размер и някой уголемени 80.Носи 23 номер и вече съм зарината с малки дрешки и обувки които се чудя какво да правя.

# 436
При нас също е ад храненето. Точно затова попитах за рецепта за кекс. Както си ядеше всичко, така от една седмица караме само на банани и сокове. Чудя се какво да предлагам. И аз се надявам да е период. Моята е 9.500, 74см.

# 437
  • София
Ние нямаме проблем с храненето. Когато и каквото дам, всичко хапва.😊
И при нас е така Simple Smile
Дано така и да си остане
Нощно време не яде.

# 438
И нашия юнак си хапва стабилно,повече яде от майка си.И през нощта се събужда 2 пъти за мляко,рядко по 1 път.

# 439
  • Сливен
Estrella 9, благодаря!!!! Успокоих се:)))) тъкмо си мислех да питам дали има и други гладни през нощта Simple Smile
има, има. Моята яде ам на заспиване и около 3-4 часа пак

# 440
Ние нямаме проблем с храненето. Когато и каквото дам, всичко хапва.😊
И при нас е така Simple Smile
Дано така и да си остане
Нощно време не яде.
И ние не ядем нощно време.

# 441
  • пловдив
Hamsti, по нашите критерии ми се струва, че добре хапвате.
Нашето момиче го спрях от едната кухня, сега ще пробваме друга. Иначе, похапва от нашата храна. Иска на хапки всичко, пюрета само плодови харесва от тези за смучене. Дребничка е, последно към 7,500 кг беше.

# 442
Моят също нищо не отказва,постоянно рови в шкафовете и сочи с пръст,но през нощта не се буди за ядене.Последно когато го мерих беше 10.500кг.За височина,нямам никаква представа.

# 443
Тя нашата сега ще стане на 14м,  73 см и 8 кг. беше последно.Поуспокойхте ме момичета !Благодаря ви HugHug
Водихте ли дребните на ортопед?И къде, ако сте от София?

# 444
Да,при Алексиев

# 445
  • София
Тя нашата сега ще стане на 14м,  73 см и 8 кг. беше последно.Поуспокойхте ме момичета !Благодаря ви HugHug
Водихте ли дребните на ортопед?И къде, ако сте от София?

Голямата при д-р Алексиев.
Малкото при д-р Глогова. Беше ми казала когато проходи отново да я заведем.
Добре че ме подсети ☺️

# 446
А защо трябва ортопед

# 447
Аз го заведох заради кривене на едното краче навън(бях писала тук).Успокои ме, че няма проблем и че ще го израсте.

# 448
Мами, да ви питам вечер като хапва АМ вие ли му държите шишето или то самичко и в каква поза цоцка?

# 449
Подлагам му една възглавничка на гърба,за да е леко повдигнат и сам се оправя с бутилката

Общи условия

Активация на акаунт