Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 53 665
  • 740
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Ти пък, 2 седмици не са кой знае колко. Ние сме така от както се е родил и все така ще си бъдем

# 151
  • София, България
Ти пък, 2 седмици не са кой знае колко. Ние сме така от както се е родил и все така ще си бъдем
Е не е точно така. Първо,зависи от детето,второ,ако си свикнал да делиш грижите,това си е промяна. В този смисъл,аз разбирам Gordi.

# 152
Оффф щерката е така - като ваденка. Нощем поне спи засега. Младежът пък нощно време се тика в мен, не мога да се обърна. За капак заспива само на гърда и докато не се унесе дълбоко не мога да я извадя от устата му. Че се и буди по два  три пъти нощем. Все едно се върнах преди година. Рев, писъци..дано му мине скоро.

Кърмещите мами по колко кърмения имате горе долу през деня?

# 153
Vartoglava, каза че си давала Авирон, оцветява ли изпражненията в черно? Че една серия се появи от такива, предполагам че е от него.

Аз пък си нахраних детето доволно със сьомга и супа от детската кухня. Чак на края се усетих, че супата е застроена с яйце и мляко. Птица съм голяма.

# 154
Оффф щерката е така - като ваденка. Нощем поне спи засега. Младежът пък нощно време се тика в мен, не мога да се обърна. За капак заспива само на гърда и докато не се унесе дълбоко не мога да я извадя от устата му. Че се и буди по два  три пъти нощем. Все едно се върнах преди година. Рев, писъци..дано му мине скоро.

Кърмещите мами по колко кърмения имате горе долу през деня?
Аз кърмя преди сън - сутрин към 9-10, следобед към 14-15 и вечер към 20:00. Понякога цока, друг път заспива след две мин. През нощта сме като твоето момче. Поне 3 пъти се събужда и без гърда е рев и драма...

# 155
  • София
Не мога да дам точен брой на кърмено ята, но горе долу 6 през деня и 3 през нощта.

# 156
При нас няма дневни кърмения, суче вечер на заспиване и нощем - стандартно три пъти, като е неспокоен и повече.

# 157
Основната съставка на Авирон е хумусна киселина, тя оцветява изпражненията в черно. Не се притеснявай, ще се изсветлят като спрете приема.

# 158
  • София
Е не е точно така. Първо,зависи от детето,второ,ако си свикнал да делиш грижите,това си е промяна. В този смисъл,аз разбирам Gordi.

Каквото и да е детето - сама го гледам и не съм умряла

# 159
  • София, България

Никой не говори за умиране, нито Горди,нито аз. Ясно и е,че това са бебета, а не дракони. Радвам се,че ти и детенцето ти се справяте така добре заедно. Но това,че на някой му е лесно сам с детето,не означава,че при друг ще е така и това не винаги е въпрос на субективизъм. Някои деца са по-неспящи,по-изискващи и по-опасни за себе си от други и съответно изискват повече концентрация и усилия. Това исках да подчертая,нищо повече.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 22:48 от Lil_Iv

# 160

Всеки човрк съди по собствен"аршин", няма място за сравнение.
При нас кърменето е на поискване, и денем и нощем...
Ще избиват още 2 горни зъба 😀

# 161
И аз кърмя на поискване. Той манджи и без това не иска. Днес незнам как се излъга и хапна малко кекс и един банан. Понякога като видя наборчетата му как се хранят с кеф, пък той не иска и ми става едно криво . Незнам аз ли обърках някъде!

# 162
  • София
И аз кърмя на поискване. Той манджи и без това не иска. Днес незнам как се излъга и хапна малко кекс и един банан. Понякога като видя наборчетата му как се хранят с кеф, пък той не иска и ми става едно криво . Незнам аз ли обърках някъде!

Не си виновна ти, не се обвинявай 🙂
И на мен ми минават такива мисли, защо ДВА пъти ми се падам неспящи и неядящи деца. Ама ей на, пусти късмет! Joy

# 163
  • София

Никой не говори за умиране, нито Горди,нито аз. Ясно и е,че това са бебета, а не дракони. Радвам се,че ти и детенцето ти се справяте така добре заедно. Но това,че на някой му е лесно сам с детето,не означава,че при друг ще е така и това не винаги е въпрос на субективизъм. Някои деца са по-неспящи,по-изискващи и по-опасни за себе си от други и съответно изискват повече концентрация и усилия. Това исках да подчертая,нищо повече.
Не съм казала, че ми е лесно.

# 164
  • пловдив
И аз кърмя на поискване. Той манджи и без това не иска. Днес незнам как се излъга и
Не си виновна ти, не се обвинявай "защо ДВА пъти ми се падам неспящи и неядящи деца. Ама ей на, пусти късмет! Joy"

Ха-ха и при нас положението е подобно,но каката беше по-тежкия случай. Беба пък не хапва всичко, напоследък все на хапки иска да яде и всичко да е твърдо, смуче плодови пюрета и като ни види ние да хапваме иска да опита. Отписах я от кухнята, явно не иска манджи.
Иначе върви по-дребничка и на 12м, килограмите бяха 7,350. Каката беше с кило отгоре и си имах надежди второто да е по-добре, но уви.
Ние се кърмим нощем и за приспиване два пъти през деня. Сега напоследък покрай зъбите, зачестихме...

Общи условия

Активация на акаунт