Важно е да се пита. Както казах аз искам бебе. На мен ми се струва лесно и приятно. Не виждам как животът ми ще се промени толкова, като вече е пенсионерски и без това. 😀 Но все пак аз редовно получавам коментари, че им е минал живота едва ли не на моите познати. Добре е да поразпитам и други майки все пак... Важно е да кажа, че колкото и да съм ги питала, ми отговарят с подобни на "Ще видиш!
", "Много е различно" Ама кое е различно никой не казва. Тук има вече три страници с отговори и всички са с конкретни отговори, а не "Ми, много се променя...". Аз няма да размислям. Темата не е с цел съвети, а с цел обмяна на информация. А и в бг мама няма такава тема.
.. Та ми беше полезно да прочета всички коментари тук

/. Моето е малко по-голямо. Бърбори като за два отбора по ръгби, като казва нещо и си отговаря сам - "Заповядай, мамо!" - "Месии, много си мил!" Включва ме в повечето игри, които съм играла стотици пъти, но пък като измисли сам вариации е много сладко. На този етап ВЕЧЕ мога да отида до тоалетна САМА или да мия чинии, без да се обръщам на всеки 2 минути, което преди 6 месеца беше абсурд. Мисълта ми е, че децата се променят със седмици и каквото е сега е такова сега. Препоръчани теми