Как да си намеря мъж програмист?

• 110 656
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
И все пак смятам, че любовта не се търси, тя те среща когато е писано.
Това с търся програмист, богаташ, лекар, скиор...нещо не ми изглежда реално.

# 61
Аз пък да си призная честно не я разбирам тази прехвалена любов. За мен любовта е да се разбираш с даден човек, да живееш добре, без драми и за това е нужно да се омъжиш за интелигентен човек с пари и доходоносна професия. Според мен по-сложния въпрос е как да накараме програмиста да се ожени за авторката, но ако е към 35 годишен и вече иска деца, вероятно ще успее. Е разбира се трябва и красива външност и лесен характер.

# 62
И все пак смятам, че любовта не се търси, тя те среща когато е писано.
Това с търся програмист, богаташ, лекар, скиор...нещо не ми изглежда реално.
Точно така.
Затова и момата на такава нагласа, получи и такива отговори.
Но някои хора цял живот не вдяват "защо НА ТЯХ" така все им се случва.
Ами – затова.

Цитат
В момента приключвам връзка ,в която меко казано не бях щастлива Broken Heart . И вече се замислям ,какъв мъж всъщност искам до себе си. Мисля ,че професията е особено важна и най-добрият избор ми се струва програмист Nerd . Не само заради високите заплати  Flushed но и защото обикновено са интелигентни и естествено могат да се оправят с компютри и телефони.

# 63
Сетих се, че онзи разголеният турист на Витоша беше май програмист. Днес е доста студено, може да е излязъл пак да се калява по неговата си система. Нищо не ти пречи да си направиш една освежаваща разходка до Витоша и да провериш дали няма да срещнеш някой такъв. Хем, ако имаш късмет, може да е омаломощен и да няма съпротивителни сили да се бори срещу евентуалните жени, решили да се запознаят с него.

# 64
Аз пък да си призная честно не я разбирам тази прехвалена любов. За мен любовта е да се разбираш с даден човек, да живееш добре, без драми и за това е нужно да се омъжиш за интелигентен човек с пари и доходоносна професия. Според мен по-сложния въпрос е как да накараме програмиста да се ожени за авторката, но ако е към 35 годишен и вече иска деца, вероятно ще успее. Е разбира се трябва и красива външност и лесен характер.
Момичето говори и за любовта, и че тя не се измервала в пари. Явно няма пари колкото един програмист, затова може да предложи любов без да я измерва на кантара.

# 65
Така! Момичето има конкретен въпрос и смятам, че не са необходими подмятания и подигравки. Който има желание дава съвет и толкова. Какво ме интересува Петя с какво образование, външност и ителект е? Дали ще се омъжи по любов или не? Това е нейна грижа, както и това да знае, че колкото по-интелигентен мъж има срещу себе си, толкова са по-големи изискванията му и тя трябва да е на високо ниво. Ако не е и не умее губи и се примирява с такъв, който отговаря на нейните качества.

# 66
  • Куциндрел
Да взема да станасе една кумичка и да сватосам някой колега? Joy
Програмистите са по-особени птици, отдадени са доста на професията си и не са за всяка жена.

# 67
  • Пловдив
Сетих се, че онзи разголеният турист на Витоша беше май програмист. Днес е доста студено, може да е излязъл пак да се калява по неговата си система. Нищо не ти пречи да си направиш една освежаваща разходка до Витоша и да провериш дали няма да срещнеш някой такъв. Хем, ако имаш късмет, може да е омаломощен и да няма съпротивителни сили да се бори срещу евентуалните жени, решили да се запознаят с него.
Тъй като каза... Редовно на Боровец срещаме един полугол (от кръста нагоре гол) да качва Мусаленската пътека. Ама всяка сутрин в събота (ние имаме навика да започваме деня като я пускаме със ските). Та този може и да е програмист.

Моят съвет - авторката да почва да пердаши полугола (изцяло гола) по горите тилилейски. Особено по Мусаленската пътека на Боровец.

# 68
Сериозно по темата. Започни работа като разносвач на пици. Почти не съществува програмист, който не си поръчва пици. Гледаш кой е редовен и сам. Ако видиш някой харен, като носиш пицата го черпиш и една шокаритетна бира, запряташ деколтето и е твой.

# 69
Защо пък точно програмист? Какво им е на футболистите, другите видове печеливши спортисти, чалга и рап певците и т.н.? Хем са по-лесни, хем по-забавни. И IQ, клонящо към 0 е огромно предимство. Ако те влече светският живот, де. И ако отговаряш на високите им джукинг критерии.
Ако търсиш нърд, който да копа денонощно биткойни, докато ти ги харчиш в мола... Мдам, разбирам те. И те подкрепям напълно!
Колко процента е комисионата? Такова инфо безплатно нали се сещаш, че никой няма да ти снесе...

# 70
Пусни темата във форума на Калдата. Там пишат доста програмисти.

# 71
Аз съм програмист . Така де , почти програмист .
Учил съм Бейсик за Правец 8М в основното , и след това Фортран 77 и малко Паскал в ТУ .
Мога да ремонтирам компютри , и да си преинсталирам Уиндоуса .

Прилагам една моя снимка пред компютъра
Скрит текст:

Снимката е студенските ми години . Сега съм 20 години по-мъдър . Но все още ставам .
И вече не пуша . Даже мои познати казват ,че в момента съм изглеждал по-рафиниран някак си. Така де ,  мъдростта ми отивала .

Ако съм те заинтересувал , прати една фотка на лични .CupidKissRevolving HeartsWine Glass

# 72
Пусни темата във форума на Калдата. Там пишат доста програмисти.
Има и група във фейсбук.Може да се видят снимки на потребителите.

# 73
Аз съм програмист . Така де , почти програмист .
Учил съм Бейсик за Правец 8М в основното , и след това Фортран 77 и малко Паскал в ТУ .
Мога да ремонтирам компютри , и да си преинсталирам Уиндоуса .

Прилагам една моя снимка пред компютъра
Скрит текст:

Снимката е студенските ми години . Сега съм 20 години по-мъдър . Но все още ставам .
И вече не пуша . Даже мои познати казват ,че в момента съм изглеждал по-рафиниран някак си. Така де ,  мъдростта ми отивала .

Ако съм те заинтересувал , прати една фотка на лични .CupidKissRevolving HeartsWine Glass

Божкеее, ма по твойте описания значи и аз съм програмистка. Само Фортрана не ми е познат, но пък преинсталирам MacОs и даже Линукс. Къде е графата дето мъже, търсят програмистки?

# 74
Това е най-смешната тема, която съм чела! Ще я споделя с колегите си - програмисти.

Общи условия

Активация на акаунт