Filorga - тема 7

• 77 003
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте , според вас кой е най-добрият околоочен крем за тъмни кръгове и бръчки ? Чудя се за Eyes Absolute?

# 106
Здравейте , според вас кой е най-добрият околоочен крем за тъмни кръгове и бръчки ? Чудя се за Eyes Absolute?

Тайм филъра е един от най-добрите кремове за очи който съм ползвала, подхранва мн добре околоочната зона, бръчките са по малко видими, и другия му плюс е че не компроментира грима Simple Smile  
Против тъмни кръгове обаче според мен заложи на други. От Оптимум крема има доволни също, но аз нямам лично мнение

Аз се колебая м/у 3 крема - търся такъв който да използвам през нощта, под него да слагам някакво масло - шипково или моринга. Кожата ми е нормална със сухи участъци.  Търся най вече грижа за контура, стягане и лифтинг.  ( за бръчките не вярвам в друго освен мезотерапия Simple Smile )

https://www.arlen.bg/product/7993/noshten-krem-s-lifting-efekt-f … nd-lift-50ml.html

https://www.arlen.bg/product/7994/dneven-krem-s-lifting-efekt-fi … g-cream-50ml.html ( за този пише че е дневен но не виждам проблем да се ползва през нощта ?!?

https://www.arlen.bg/product/4822/regenerirasht-krem-s-kletachno … e-cream-50ml.html този повече защото е най-продаван в сайта ми направи впечатление

Ако някоя дама може да направи сравнение ще ми е много полезно

# 107
Заглеждам Filorga и аз напоследък, при нас ги има в Дъглас, не знам дали имат тестери.

Четох отзивите назад, но не откривам отговор точно на моя въпрос. Time Filler заглажда ли наистина фини линии? A NSTF?

# 108
  • София
Заглеждам Filorga и аз напоследък, при нас ги има в Дъглас, не знам дали имат тестери.

Четох отзивите назад, но не откривам отговор точно на моя въпрос. Time Filler заглажда ли наистина фини линии? A NSTF?
Зависи колко са фини?! Тези, които по-трудно се виждат ги заглажда, като ефекта идва от това, че хидратира добре кожата, леко я напомпва и опъва. Не става веднага, а трябва да се ползва по-дълго време, 2-3 седмици, поне. Пий повече вода, защото козметиката на Филорга е на базата на ХК и този ефект се постига чрез нея. Ако тялото е дехидратирано - трудно се получава.
Ползвам Филорга почти 12 год. Понякога се изкушавам и ползвам и друга козметика - в началото съм доволна, но почти винаги се случва едно и също - след 20-30 дни, кожата ми променя вида си и не е като с Филорга и респ. се връщам отново на нея.
И двата крема са хубави, който си избереш. Time Filler си е класика.

# 109
Фини наистина, предполагам, че само аз се вглеждам и забелязвам. Но напоследък да се увеличили леко.

# 110
  • в зоната на здрача
Здравейте..
Това добра цена ли е?
https://www.notino.bg/filorga/filorga-oxygen-glow/

# 111
  • Бургас/Пз
Да, много. Взех си два. Страхотен е кремът Simple Smile

# 112
  • в зоната на здрача
Да, много. Взех си два. Страхотен е кремът Simple Smile
Благодаря..
Цъкнах един и аз.

# 113
Здравейте,
Ползвала съм Time Filler, Iso Structure, Sleep and Peel и мезо маската и съм много доволна. Сега реших да пробвам NCEF reverse и още от първото нанасяне имам кир ефект. При майка ми се получава същия ефект на лицето, като нанеса на ръката – също. Купих го от аптека в софийски мол и уж е в срок на годност, съмнявам се да не е съхраняван правилно. Има ли смисъл да го мажа този крем примерно през нощта, дали попива някаква част от него? Да го комбинирам с нещо, така че да не се бели? Някой има ли идея какво може да се направи? Никак не искам да го хвърлям, все пак не е крем за 20 лева...

# 114
  • София
Здравейте,
Ползвала съм Time Filler, Iso Structure, Sleep and Peel и мезо маската и съм много доволна. Сега реших да пробвам NCEF reverse и още от първото нанасяне имам кир ефект. При майка ми се получава същия ефект на лицето, като нанеса на ръката – също. Купих го от аптека в софийски мол и уж е в срок на годност, съмнявам се да не е съхраняван правилно. Има ли смисъл да го мажа този крем примерно през нощта, дали попива някаква част от него? Да го комбинирам с нещо, така че да не се бели? Някой има ли идея какво може да се направи? Никак не искам да го хвърлям, все пак не е крем за 20 лева...

Здравей!
При мен няма такъв проблем - ползвам този крем и много ми допада. Кожата ми е нормална, с леко омазняване в Т-зоната.
Този "кир ефект" се получава, когато крема не може да проникне в кожата - проблема е или в крема (състав и помощни вещества), или в твоята кожа.
Причината може да е, че е с изтекъл срок на годност ( с тези кодове е доста трудно това да се проверява, може само да разчиташ на думите на продавача) или неправилно съхраняване в складове и магазини (на слънце, студ и т.н.)
Друга причина, че нанасяш голямо кол-во - опитай с възможно най-малко.
Следваща причина - да си попаднала на продукт на Филорга, произведен в Белгия (за трети страни) - има разлика във формулите (произведените във Франция са с по-качествени съставки и по-хубави формули). Дори само в един емолиент/масло да е разликата може да повлияе/затрудни проникването на крема. Вземи си тестери на крема и провери дали има разлика.
Опитай да го ползваш с друг крем - малко от единия, малко от другия - като разчиташ на съставките на другия крем да ти осигурят елементите, които подпомагат проникването в кожата.
Може да го пробваш за шия и деколте, ако там няма този проблем поне ще си го използваш.
Трябва много да се внимава с бялата козметика - ако не е достатъчна кач-вена, може да причини сериозни дерматологични проблеми и гадното е, че това не се получава веднага, като бързата алергична реакция от дадена съставка, а може да е и 1-2 месеца, след прекратяване използването на даден продукт. 

# 115
Здравейте,

Точно същото се получава и при мен. Купувала съм го от Нотино.

# 116
Кир ефект имам от шанел ле лифт дневния. В годност си е, проверих по кода. Ще опитам да нанасям по малко.

# 117
Денис, много благодаря за съветите! Кремът е френски, днес сложих по-малко количество и май не се бели така, но някак имам чувството, че ми е суха кожата и не е попил. По принцип какъв трябва да е като консистенция, подобен ли е на тайм филър или по-скоро е като тайм филър мат? Тестери засега не мога да намеря...

# 118
  • Miami
И при мен ням кир ефек NCEF reverse. Аз го ползвам заедно със серума. Малко по-сух ми идва крема в сравнение с тайм филъра и затова го мажа по-щедро и въпреки това нямам кир ефект. Серумът е разкошен, както каза денис, почти като самостоятелен продукт може да се използва. Като цяло, тайм филър на мен повече ми харесва от NCEF reverse.

# 119
  • София
Аз ползвам дневния NCEF reverse от около 3 седмици. Моя е в опаковка от 30 мл. (Взех си няколко такива опаковки - много са ми удобни). Като консистенция е по-гъст от Тайм Филър - даже леко брашнян като го изстискам от тубичката. Слагам по-голямо от нужното количество и мажа обилно по лице, шия и деколте. Нямам кир ефект. Ползвам го само вечер. Дори и под очите слагам. Често под него нанасям Хидра Филър около очите и на челото и пак няма кир ефект. Понякога слагам серум на Апивита чиста хидратация на цяло лице и после отгоре крема и пак нямам.

Общи условия

Активация на акаунт