Filorga - тема 7

• 77 017
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, Кори и Magnollia!
Ще излезе, че не е съхраняван правилно или е с изтекъл срок кремът. Като постоях днес повече време и пак се обелих, независимо, че сложих съвсем малко. На ръце, шия и деколте пак се беля. Явно ще трябва да ги прежаля тези пари... Ще направя утре една последна проба заедно с тайм филър, да видим дали ще компенсира някакви липсващи съставки, както ме посъветва Денис. А вие откъде сте си купили крема? Дали има някаква гаранция, ако занапред купувам от официалния сайт на Филорга за България? Или някое друго проверено място?

# 121
  • Miami
Аз го купувам от официалния им сайт за щатите.

# 122
И аз ползвам Филорга от години, кир ефект никога не съм имала.
Пазарувам едни и същи продукти и от Нотино, и от Арлен и от козметика бг - общо взето където е най-изгодно, разлика в продуктите никога не е имало, независимо от къде са купени и винаги всичко е било ок. с тях.

# 123
Здравейте,
Ползвала съм Time Filler, Iso Structure, Sleep and Peel и мезо маската и съм много доволна. Сега реших да пробвам NCEF reverse и още от първото нанасяне имам кир ефект. При майка ми се получава същия ефект на лицето, като нанеса на ръката – също. Купих го от аптека в софийски мол и уж е в срок на годност, съмнявам се да не е съхраняван правилно. Има ли смисъл да го мажа този крем примерно през нощта, дали попива някаква част от него? Да го комбинирам с нещо, така че да не се бели? Някой има ли идея какво може да се направи? Никак не искам да го хвърлям, все пак не е крем за 20 лева...

Точно същото се получава и при мен. Купувала съм го от Нотино.

И при мен, само с този крем на Филорга, купен от Нотино. Изхвърлих го. С другите кремове на марката нямам такъв проблем.

# 124
Здравейте! Успях да попрочета малко назад. Но пак ми е трудно да преценя. Моля при възможност някой да ме насочи към прдуктите на марката за дневен и околоочен крем. Ползвала съм HXR крема и не останах очарована. Друго към момента не съм. Основно ползвам Lierac и Elemis.
На 32 г., поради здравословни проблеми ми се боявиха бръчки между веждите, на носа и около очите. Кожата ми е нормална към смесена в т-зоната и по-скоро суха в останалата част. За съжаление не пия много вода, мисля да променя това. Искам крема да не мазнее.
Благодаря ви предварително.

# 125
  • София
От последното намаление в Нотино си взех Oxigen glow. В момента на нанасянето ми е добре, но след 10 мин. ми се образува като "филм" върху кожата - такъв един гладък и сух. И кожата си усещам суха. Има ли при вас такъв "филм" ефект или ви седи сочно на кожата? Със суха кожа съм и се чудя дали ми е слаб крема или е добре, но си има такъв ефект.

# 126
  • София
Нямам такъв филм аз, много сочна ми става кожата с него. Околоочния обаче ми е недостатъчен, ползвам само през деня, вечер нещо по- сериозно.

# 127
Аз съм със суха кожа, есента ми беше добре с Oxigen glow, не оставя филм, кожата ми го изпиваше. Сега обаче не ми е достатъчен, ползвам нутри филър - доста по-богат и по- мазен, идеален за зимата. На пролет може би ще се върна пак на Oxigen glow и разбира се слънцезащита...

# 128
  • Бургас
Нутри филър и за моята кожа е много добър, от околоочните им обаче не съм впечатлена , не са ми достатъчни като хидратация.

# 129
  • Бургас/Пз
Нямам такъв филм аз, много сочна ми става кожата с него. Околоочния обаче ми е недостатъчен, ползвам само през деня, вечер нещо по- сериозно.
+1 и при мен става сочна и хубава кожата с него.

# 130
  • Miami
И аз го купих Oxigen glow, като преди това го пробвах от тестер. Хареса ми, но още не съм започнала да го ползвам. Купих и маската, не съм я пробвала още. Някакви впечатления от нея имате ли?

# 131
  • София
Благодаря ви, явно трябва да взема нещо по-хидратиращо за сега и ще оставя glow-a за по-топлите дни.

# 132
  • Бургас
Хидра филъра и Нутри филъра при мен хидратират перфектно, много хубави кремове.

# 133
Здравейте ,обмислям дали да не си взема sleep and peel или някой ще сподели мнение за по-добра нощна грижа ?
Взех си и meso mask,оставяте ли я за цяла нощ или само за 30 Мин?

# 134
  • София
Здравейте ,обмислям дали да не си взема sleep and peel или някой ще сподели мнение за по-добра нощна грижа ?
Взех си и meso mask,оставяте ли я за цяла нощ или само за 30 Мин?
Само за 30 мин. Пробвала съм да я оставям и повече, но ми изсушава кожата ( респ. по-късно себума се увелича, поне това забелязвам в следващите дни, сутрин, след сън). Кожата ми е нормална, с леко омазняване в Т-зоната.
Маската трябва да се нанесе обилно. ( лице, кожа, деколте)

Общи условия

Активация на акаунт