Filorga - тема 7

• 77 134
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, тъй като мисля най-после да  пробвам козметиката на Filorga, ще съм благодарна,ако някой ме насочи какво да си взема. На 33 год. съм, със смесена кожа, фини линии около очите и челото.

# 571
  • Варна
Здравейте, тъй като мисля най-после да  пробвам козметиката на Filorga, ще съм благодарна,ако някой ме насочи какво да си взема. На 33 год. съм, със смесена кожа, фини линии около очите и челото.
Age purify серията за през деня и NCEF маската за през нощта.

# 572
Получих си time filler-а от parfium без опаковка. Изглежда, че всичко е ок, пише тестер на него, произведен е 2020г.

# 573
  • Варна
Наред са си, аз вече имам 6-7 продукта от там, не ги различавам с купените преди това от аптеки.

# 574
  • Miami
Получих си time filler-а от parfium без опаковка. Изглежда, че всичко е ок, пише тестер на него, произведен е 2020г.

Кой е този сайт parfium?

# 575
# 576
Здравейте!
Влизам с може би глупаво питане - може ли да се ползавт едновременно Filorga NCEF-NIGHT MASK , мезо маската и Filorga scrub and mask?

# 577
  • София
Здравейте!
Влизам с може би глупаво питане - може ли да се ползавт едновременно Filorga NCEF-NIGHT MASK , мезо маската и Filorga scrub and mask?
Здравей!
Да, може - в различни дни Simple Smile

# 578

Може ли няколко думи за продуктите, момичета? Струва ми се доста добра цената.

# 579
добра е цената
някъде назад съм писала за него
пилингът е тоник, на мен ту ми щипе и зачервява много, ту ми е добре с него
кремът за лице и кремът за очи са леки за мен - особено околоочният не ми е достатъчен
кожата ми е нормална към леко суха на бузите и по-жадна под очите
нелош сет, но едва ли бих повторила

# 580
  • София
Тази серия като цяло си е за млада кожа. Аз съм на 30 и околоочния също не ми е достатъчно, крема за дневен ми харесва много. Пилинга не съм пробвала.
Офертата е чудесна, чудя и се и аз понеже имам толкова неотворени кремове, че не знам кога ще ги измажа.

# 581
  • Варна
Здравейте!
Може разбира се, те нямат общо помежду си. На мен са ми любимите маски. Scrub and mask я ползвам след измиване, NCEF я ползвам вместо нощен крем.
За parfium има редовно и по още 5% промокодчета. В момента имам 24062021 до 25ти

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 09:36 от Didi_Bidi

# 582
  • Пловдив
Здравейте!
Може разбира се, те нямат общо помежду си. На мен са ми любимите маски. Scrub and mask я ползвам след измиване, NCEF я ползвам вместо нощен крем.
За parfium има редовно и по още 5% промокодчета. В момента имам 24062021 до 25ти
Благодаря ви,аз вече се възползвах 🌷!

# 583
Здравейте, колебая се между Filorga Oxygen-glow и показания по-горе подаръчен комплект от Нотино.На 39 год.съм,кожата ми е суха,сега,когато е топло  се омазнява в Т-зоната. Не съм ползвала още нищо на Filorga( а много  искам:🙂)   Моля за препоръки какво да  избера

# 584
  • Варна
Oxygen glow не е за теб (освен пилинга). По-скоро Hydra Filler, Hydra hyal.. Аз им писах на Филорга, описах им кожата си и те ме насочиха много добре.

Общи условия

Активация на акаунт