Filorga - тема 7

• 76 963
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, аз също скоро преоткрих козметиката на Filorga. За сега ползвам дневния крем Time Filler и почистващата пяна Filorga
Essentials Mousse Demaquillante. Доволна съм и от двата продукта. Сега се чудя кой нощен крем да купя. На 37г. съм с нормална кожа, без много бръчки. Пазарувам продуктите в https://www.flaconi.de/filorga/?page=1
Какво ще ме посъветвате за нощен крем? Благодаря предварително

# 91
  • София
Здравейте, аз също скоро преоткрих козметиката на Filorga. За сега ползвам дневния крем Time Filler и почистващата пяна Filorga
Essentials Mousse Demaquillante. Доволна съм и от двата продукта. Сега се чудя кой нощен крем да купя. На 37г. съм с нормална кожа, без много бръчки. Пазарувам продуктите в https://www.flaconi.de/filorga/?page=1
Какво ще ме посъветвате за нощен крем? Благодаря предварително
Здравей!
Филорга имат вече и TIME-FILLER NIGHT и ако TIME-FILLER ти е допаднал, може да го пробваш. На мен лично много ми хареса.
Или NCEF-NIGHT MASK -крем маската ( много добре подхранва и хидратира кожата)
SLEEP & LIFT също е хубав, добре стяга кожата
Както и техния най-добър нощен крем, без който не мога - SLEEP AND PEEL ( почиства кожата докато спиш ... заличава фините бръчки и малки несъвършенства)

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 07:27 от denis.

# 92
  • Бургас/Пз
От една седмица ползвам Филорга Глоу и съм много доволна. Прекрасна хидратация, много добра плътност, кожата ми изглежда прекрасно. Освен това е супер основа за фдт.

# 93
  • Miami
Аз много харесвам TIME-FILLER, особено за зимата.Наистина кожата ми стои като напомпана от него.Икономичен е, много малко количество използвам за едно намазване.  Много ми харесва също и измиващата пяна, много приятна и не оставя кожата опъната и суха.
Сега поръчах NCEF Reverse  се серума  NCEF Intensive, както и мицеларната вода. Не съм ги ползвала до сега. Някакви отзиви за тях да дадете?

# 94
  • Бургас
TIME-FILLER и Хидра филъра им са невероятни,наистина напомпват кожата и хидратират жестоко.

# 95
  • София
Аз много харесвам TIME-FILLER, особено за зимата.Наистина кожата ми стои като напомпана от него.Икономичен е, много малко количество използвам за едно намазване.  Много ми харесва също и измиващата пяна, много приятна и не оставя кожата опъната и суха.
Сега поръчах NCEF Reverse  се серума  NCEF Intensive, както и мицеларната вода. Не съм ги ползвала до сега. Някакви отзиви за тях да дадете?
И серумът и кремът от тази серия са много хубави, ще ти харесат.
Серумът е страхотен - на мен много ми допада - консистенцията му е по-гъста, почти като крем ( не е толкова водниста) - много бързо попива, не оставя никакви следи.  При мен, след 6-7 дни се вижда  много хубав ефект - кожата е по-стегната, освежена,  с по-изравнен тен, може би малко изсветлена.

# 96
Откъде ги поръча?

# 97
  • Miami
Благодаря  denis Flowers Bouquet

Fifiana, поръчах ги от американския сайт на Филорга, имаха 40% намаление за Veterans day. За съжаление асортимента в този сайт е много по-малък от този в европейския.

# 98
Моля, кажете след кремовете на Филорга, ползвате ли слънцезащита и каква?

# 99
Здравейте . От известно време ми се появиха много пигментни петна по лицето.Нещо което да помага?

# 100
Здравейте момичета, извинявам се за въпроса. Изчетох доста , но накрая се обърках. Понеже повече се обсъждат продукти за по-зряла кожа, а аз съм на 30, бихте ли ми препоръчали кои продукти са подходящи за мен ?

След стрес и една операция преди година, кожата ми стана много безжизнена. Изглеждам изморена и някак си състарена, съсухрена, без блясък на кожата. Очите ми стоят по-хлътнали, най-вече зоната под очите Sad . Много бих искала да пробвам продуктите на Филорга, какво бихте ми препоръчали?

# 101
Здравейте отново,
Искам да си поръчам крем за зимата, на 50 години съм, бръчки почти нямам, но има отпуснат контур на лицето
Колебая се между Oxigen Glow и Time filler, може ли, който е ползвал и двата евентуално, да препоръча кой е по- подходящ.
Благодаря предварително! 🌸

# 102
  • София
Здравейте отново,
Искам да си поръчам крем за зимата, на 50 години съм, бръчки почти нямам, но има отпуснат контур на лицето
Колебая се между Oxigen Glow и Time filler, може ли, който е ползвал и двата евентуално, да препоръча кой е по- подходящ.
Благодаря предварително! 🌸

Ползвам и двата крема, но Тайм филър, в случая, е по подходящ. Съветвам ви първо да намерите и пробвате от мостра.

# 103
  • София
А тази козметика подходяща ли е за чувствителна кожа? Аз се колебая между същите продукти. На близо 43 съм, иска ми се хем да избистря тена, леко подхранващ, но да не го чувствам лепкав и тежък.

# 104
  • София
Моля, кажете след кремовете на Филорга, ползвате ли слънцезащита и каква?
Ползвам по-често УВ защитата на Филорга самостоятелно.
И двата им крема много ми допадат.

Здравейте . От известно време ми се появиха много пигментни петна по лицето.Нещо което да помага?
Причините за пигментните петна може да са най-различни - от слънцето, заболяване, хормонален дисбаланс, микози, от козметика и т.н., затова и подхода за тяхното премахване (ако това все пак е възможно) е различен.
Филорга предлага няколко продукта за борба с пигментациите:
Крем Pigment White
Серум Pigment Perfect
Крем SLEEP & PEEL
Маска MESO-MASK
Терапията с вит. С - C Recover

А тази козметика подходяща ли е за чувствителна кожа? Аз се колебая между същите продукти. На близо 43 съм, иска ми се хем да избистря тена, леко подхранващ, но да не го чувствам лепкав и тежък.
Според мен е подходяща.
Аз съм с много чувствителна кожа, но с Филорга нямам проблем, вкл. и със SLEEP & PEEL. Когато го пуснаха на пазара ми отне доста месеци преди да се престраша да го пробвам. Една лекарка (дерматолог) ме убеди и съм и много благодарна за това - стана ми любим крем  Wink 

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 13:34 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт