Filorga - тема 7

• 77 198
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви

# 241
Открих ви и тук Simple Smile
Току що поръчах серум Time Zero и крем Time Filler Mat
Използва ли някой тази комбинация и как му се отразява на лицето-да имам ли някакви очаквания?
Само Time Filler /имам го наличен/ ми идва малко в повече сега в топлото време, а от крема за блясък използвам вече втора кутия, но имам усещането, че нищо не прави/дори и не хидратира добре/

# 242
Сега виждам, че имат sleep and lift. Различен ли е от sleep and peel, който много харесвам?

# 243
Ползах го, нищо особено. За мен sleep and peel е най- добрия нощен.

# 244
А от dolce.bg купували ли сте? Доста ниски цени, чак ми е съмнително 🤷‍♀️

# 245
А от dolce.bg купували ли сте? Доста ниски цени, чак ми е съмнително 🤷‍♀️
Аз си взех един крем от намалението , остава му една година срок на годност, предполагам за това са намалени + тестери. Иначе не се различава с този от Нотино.

# 246
Добра цена в Долче на Filorga Oxygen-Peel Реоксигениращ микро-пилинг лосион.
Имате ли впечатления от него? Мога ли да го ползвам като тонер под крем за лице?

# 247
В нотино има Oxygen-Glow и meso mask на добра цена.
Изкуших се и на прозначата пудра. Въпреки че не се гримирам често.
Преди години пробвах марката, но бях сигурно твърде млада Simple Smile и не се впечатлих изобщо.
Вече съм на 36 и се обърнах за втори опит.
Имам glow в 30мл и ми харесва за сега, отскоро го ползвам де, та взех да имам и  50мл за 51лв.
Какво ще кажете за двата продукта ? Тези , които са ги ползвали повече време ?
Благодаря

# 248
Не стърпях и хванах промоцията с Time Zero без пари при два продукта на Filorga. Днес ще го изпробвам и ще споделя резултати, много съм развълнувана. Взех си и Time Filler Mat , че се изплаших да не е проблемен в топлото време само Time Filler .

# 249
Може ли да кажеш къде е тази промоция?

# 250
  • Русе
Да, и мен ме интересува промоцията. Ползвам Time Zero от скоро, много ми харесва. Лятото наблягам на серуми, идеално хидратира и омекотява кожата.

# 251
В Арлен е промоцията .
Мезо маската колко често се ползва?

# 252
Благодаря!

# 253
Здравейте! Набързо да попитам. Мнения за Filorga lift structure? Подходящ ли е за нормална кожа?

# 254
На горния ми въпрос - греда, но аз ще продължа да нахалствам 😀 Някой правил ли е мезотерапия Filorga?
Правила съм няколко пъти и  ефекта е много много добър! Мезотерапия с NTCF ампула

Общи условия

Активация на акаунт