Filorga - тема 7

• 77 265
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
TaLii, би ли казала дали откриваш някаква друга разлика, освен в цвета. И аз мисля да си го ползвам.

# 421
  • София
За деколте и шия кой крем е подходящ? Възраст около 50-те.
Всеки по-мазен крем - напр. Нутри филър.
Преди крема, е добре да нанесеш няколко капки масло ( прави чудеса с кожата в тези области)  - каквото ти се намира ( ако нямаш специални масла за кожа, които са обработени така, че да проникват по-лесно) - бадемово, кайсиево, сусамово, арганово, авокадо, дори малко кокосово става ... зависи и от маслото/марката. ... по принцип, маслата са на граница по молекул. тегло и затова някои успяват малко да проникнат (през кожната бариера), но други си остават на повърхността.
Самите кремове, съдържат елементи, ензими и т.н... които улесняват/ правят възможно и проникването на маслата, които, ако се нанесат самостоятелно, не успяват да проникнат.
В повечето случаи ползвам крема, който ползвам и за лице.

Като се спомена слънцезащита, та се замислих за слънцезащитния спрей за лице. Зачудих се дали може директно да се напръска с него кожата или първо по ръцете и после по лицето?
Става - поемаш дълбоко въздух, задържаш го, затваряш очите и пръскаш... Simple Smile , но доста омазнява, стича се... струята отива и по косата. За плаж, спорт... е много подходящ ... най-често го ползвам когато тичам
По-добър вариант е да се пръсне в дланта и след това да се нанесе на лицето.

# 422
Преди крема, е добре да нанесеш няколко капки масло
Благодаря много.
Харесах си това. Може ли да се ползва в комбинация с крем на филорга или по-добре отделно:
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/korres/soins-visage … ive-oil-30ml.html

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 12:36 от Фран

# 423
  • София
Харесах си това. Може ли да се ползва в комбинация с крем на филорга или по-добре отделно:
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/korres/soins-visage … ive-oil-30ml.html
Да, може да се полза с крем на Филорга.
ПП.
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/darphin/darphin-hui … lisante-50ml.html на  добра промоция в момента Simple Smile
Филорга също имат хубаво масло (Oil Absolute) - само информативно.

# 424
Здравейте,
Ползвам Filorga от две години, но нещо не съм съвсем доволна от състоянието на кожата ми. За хидратация са супер, но, когато ми излезе някоя пъпка (веднъж на месец) после стои червено петно месеци наред. Знам, че техните продукти са за хидратация, но се чудя дали не съм пропуснала някой, който да се бори в посока по-бързото регенериране на кожата?
Иначе в момента използвам серума и крема Hydra-Hyal (доволна съм, поръчвам ги вече няколко пъти), маската Scrub&Detox (много ми е любима), серията Nutri-filler от време на време (от крема съм доволна, гланца не го харесвам). Преди време ползвах Time-filler, но по-скоро не е за моята кожа и го купувам на половинката. От NCEF и Oxygen-glow сериите не видях ефект, може би тогава не са били за моята кожа.

# 425
Аз се влючвам с положителен отзив за age purify serum-a. Ползвам го цели 3 дни, а кожата ми е магически матирана и същевременно някак озарена, като отвътре. Много е странно, но съм супер впечатлена. Ще видим как  ще се държи занапред.

# 426
  • Бургас
Здравейте, момичета. Включвам се и аз с питане. Преди години (повече от 5 може би) ползвах 2 крема на Филорга. Но тогава, 'дет се вика, бях момиче Simple Smile. Сега, след дете вече и след 35г., виждам как кожата ми започва да се отпуска, за мен очевадно - за другите уж не, но се усеща на допир де. Започвам отново да търся козметиката на тази марка, бях доволна тогава. Кожата ми е суха, към нормална, с Т зона лятото само. Още не знам, лифтинг ефект ли да търся като съвет от вас, или хидра и реге-нерации. Моля за съвет и препоръки. На 36г. съм, сравнително добре спяща, не пушач, с чисти пори сравнително и без проблемна(акнетична) кожа.
Благодаря! Heart

# 427
  • Варна
Аз търся съвет за крем за 34 годишна кожа склонна към комедони, нормална към мазна. Искам хем да хидратира, хем да не ми омазнява и запушва. Имат ли такъв Filorga?

# 428
Аз търся съвет за крем за 34 годишна кожа склонна към комедони, нормална към мазна. Искам хем да хидратира, хем да не ми омазнява и запушва. Имат ли такъв Filorga?
Hydra Filler Mat е такъв крем. Time filler също има матиращ вариант, може да видите и флуида от серията age purify.

# 429
  • Варна
Hydra Filler Mat е такъв крем. Time filler също има матиращ вариант, може да видите и флуида от серията age purify.
Мда, тях разглеждах но имат доста fungal acne triggering съставки и такива с comedogenic rate. Този Pigment White дали става или Oxygen glow?

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 10:22 от Didi_Bidi

# 430
Аз съм с мазна кожа и съм изключително доволна от хидра филър мат и age purify серум-а.
 Нямам личен опит с тези двата, за които питате. Oxygen glow съм тествала само околоочния.

# 431
  • Варна
Аз съм с мазна кожа и съм изключително доволна от хидра филър мат и age purify серум-а.
 Нямам личен опит с тези двата, за които питате. Oxygen glow съм тествала само околоочния.
Въпросът ми е по-скоро за кожа склонна към запушвания. Кожата ми принципно преди мазнееше, вече е по-скоро нормална, но лесно може да започне пак омазняване с неподходящи кремове. И все пак по-големият ми проблем са комедоните, много лесно ги образувам. В интерес на истината и двата mat-a и oxygen-а имат доста запушващи съставки и ми е малко трудно да се реша. В момента ползвaм Iso-Placenta-та на Biologique recherche и съм доволна, но пусто все ми се иска да пробвам нещо ново.

# 432
Въпросът ми е по-скоро за кожа склонна към запушвания. Кожата ми принципно преди мазнееше, вече е по-скоро нормална, но лесно може да започне пак омазняване с неподходящи кремове. И все пак по-големият ми проблем са комедоните, много лесно ги образувам. В интерес на истината и двата mat-a и oxygen-а имат доста запушващи съставки и ми е малко трудно да се реша. В момента ползвaм Iso-Placenta-та на Biologique recherche и съм доволна, но пусто все ми се иска да пробвам нещо ново.
Моята е нормална, даже към суха със същият кардинален проблем. Трябва да откриеш коя съставка ти запушва порите. Така по рейтинги не става. Много кремове са ми ок, а рейтинга е висок за комедони. Ohygen glow ми е чудесен ❤️

# 433
  • Варна
И мен сякаш Oxygen-a ме влече, ама не знам защо Grinning

# 434
И мен сякаш Oxygen-a ме влече, ама не знам защо Grinning
Бях се насочила към мат кремовете им, ама тя моята кожа не е мазна. В нотино цената на glow  е страхотна, рискувах и много ми хареса.
Сега мисля за sleep and lift за вечерна грижа, но не знам и аз, пусто да не се запушат порите 🤔

Общи условия

Активация на акаунт