Filorga - тема 7

• 77 058
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Здравейте!
Пробвали ли сте този серум https://us.feelunique.com/p/FILORGA-NCEF-SHOT-Supreme-Polyrevita … -Concentrate-15ml
Мисля, че е нов.

Аз сега ползвам Hydra-hyal. На първо чете ми допада. Един такъв мазничък е и мирише много хубаво. Не съм го ползвала много време, за да видя ефект все още.
Ами двата нямат много общо. Hydra-hyal си е хиалуронов серум за хидратация, става за всеки тип кожа. NCEF Shot-a е антиейдж грижа и го дават за видими признаци на стареене, бръчки, загуба на обем... Не съм го пробвала, той е сравнително нов продукт, но от NCEF нощната маска съм много доволна.

# 646
Здравейте, интересувам се от тези 2 крема:
- Filorga Hydra-Filler Mat
- Filorga Time Filler Mat 

Моля, дамите, които са ги ползвали да споделят мнението си от кой са доволни повече Simple Smile

# 647
Здравейте, взех си серията FILORGA NCTF-лосион, серум и крем. Из описанията мернах, че кремът съдържа витамин А/ някъде пишеше ретинол/. Необходима ли е слънцезащита? В бързината понякога я пропускам. И другият ми въпрос-взех серията като превенция срещу бръчки и отпускане на кожата /на 44 год. съм/добър ли е изборът ми? Какво да очаквам от тази серия?

# 648
  • София
Здравейте, взех си серията FILORGA NCTF-лосион, серум и крем. Из описанията мернах, че кремът съдържа витамин А/ някъде пишеше ретинол/. Необходима ли е слънцезащита? В бързината понякога я пропускам. И другият ми въпрос-взех серията като превенция срещу бръчки и отпускане на кожата /на 44 год. съм/добър ли е изборът ми? Какво да очаквам от тази серия?
Здравей!
Не е задължително, серията няма толкова силно, изсветляващо тена, действие.
Скоро ми свърши серума, харесвам го и често го ползвам - има лек лифтинг ефект, опъва малко кожата.
Лосионът ми е много любим продукт и почти винаги ми е наличен.
Серията е много добра. Пий повече вода, за да виждаш и ефект от тази козметика.

# 649
Може ли линк на лосиона?

# 650
Извинявам се, но NCEF и NCTF една и съща серия ли са? Нощната NCEF маска съдържа ли ретинол, не видях, но е възможно да е под непознато за мен име.
Кожата ми е склонна към зачервяване и имам спукани капиляри, дали е противопоказна маската?

# 651
Може ли линк на лосиона?
Заповядай https://filorga.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/nctf-essence/

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 09:57 от bubanka

# 652
Момичета Global-Repair  или NCEF-REVERSE е по-хубав ?

# 653
  • София
На някой може би ще му е от полза - във Feelunique UK има много предложения 3 продукта на цената на 2. Аз си поръчах този коледен комплект
https://www.feelunique.com/p/FILORGA-Christmas-Crackers-Best-Sellers

# 654
  • Бургас
Моля да ми препоръчате подходящи продукти за цялостна грижа за лицето. На 50 години съм, с изразени мимически бръчки около очите, нормална към суха кожа.

# 655
# 656
# 657
Доскоро малките опаковки ги имаше в my full box, бяха по 15 лв. 3 опаковки по 7 мл.
За съжаление май сайта смени собствениците си и прецакаха нещата, вече ги няма.
Имаше 3 различни комплекта от различни серии с такива малки опаковки. Аз се презапасих.

# 658
Доскоро малките опаковки ги имаше в my full box, бяха по 15 лв. 3 опаковки по 7 мл.
За съжаление май сайта смени собствениците си и прецакаха нещата, вече ги няма.
Имаше 3 различни комплекта от различни серии с такива малки опаковки. Аз се презапасих.
Здравейте, тези по 7 мл за колко време ви стигат?

# 659
  • София
Моля да ми препоръчате подходящи продукти за цялостна грижа за лицето. На 50 години съм, с изразени мимически бръчки около очите, нормална към суха кожа.
Моите предложения са: сериите (дневен, нощен, серуми, за около очите, лосиони...):
Global Repair
NCTF-REVERSE
Time Filler
LIFT серията
PIGMENT серията ... след определена възраст е почти задължително да се полза ... не толкова бръчките, колкото тена на кожата, издават възрастта на жената, а той дори, може и да я състарява Simple Smile
SKIN UNIFY - новата серията - за равномерен тен, сияйна кожа, против тъмни петна ... лично аз я чаках с нетърпение... вече е на пазара
+ UV-DEFENCE и UV-BRONZE
Nutri-Filler  - като най-богат и подхранващ крем
C RECOVER - Мезотерапията с вит. С
Маската MESO-MASK,
Нощният крем маска: NCEF NIGHT MASK, макар че той си е към серията NCTF
MOUSSE DEMAQUILLANTE - пяната за почистване, сваляне на грим или просто освежаване
Всички продукти на Филорга са на базата на ХК, патент ( ХК вкарана в т.н. хроносфери ( + много и различни други вещества) с цел да проникне в кожата и да може да се усвои ...грубо казано) - разработен от екип от учени - лекари, генетици, микробиолози... един от които е получил и Нобелова награда ... та, да се говори, дали даден продукт на марката, хидратира или не, е напълно безсмислено. Или, всеки един продукт на марката хидратира кожата, повече или по-малко.
Напр. Time Filler хидратира на 50% - грубо казано, докато Hydra Filler - над 70-80% ... докато HYDRA-HYAL си е направо 100%
Когато се ползва Филорга, трябва да се приема достатъчно вода ... и тялото да не е дехидратирано.

Здравейте, тези по 7 мл за колко време ви стигат?
За 4-5 до 7 дни... ако си по-пестелив Simple Smile и нанасяш само на лицето, без шия, деколте, врат...
Кол-вото крем, което трябва да се нанася на лицето е 1 до 1,5 мл... за около очите е 0,3 - 0,5мл

Ако ти е много суха кожата, може да поеме и повече.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 07:39 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт