Прозрачни шини – алайнери

• 86 046
  • 384
  •   1
Отговори
# 375
Ние сме при нея, с особено мнение. 3 от 4 посещения прехвърля на младите асистенти...
Възможно е. Като се замисля винаги е била тя, но сме от скоро и имаме 4-5 посещения досега.

# 376
Здравейте, чета, че имате договори за поставянето на алайнери. Какво съдържат? Предлагат ми да подпиша информирано съгласие за лечение само и във фактурата за какво е плащането. Достатъчно ли е?

# 377
Никога не съм подписвала договор, на 10ти комплект алайнери съм. Платих по банков път, ако има значение.

# 378
Здравейте, вече и аз съм с алайнери - 36 броя за 18 месеца. 6600 лв Clear Correct. Трябва да ги нося по 21-22 часа на денонощие.
А, това в конкурентната фирма на Инвизалайн - къде ги сложихте, при кой ортодонт? Чела съм, че били по-евтини, но май съвсем малко се различават като цена. Иначе доволна ли сте?

# 379
Цената е същата като Инвизилайн в Пловдив, но при доктора имаше възможност за плащане на вноски, затова се съгласих при него. Вече съм на 10ти комплект алайнери, не виждам разлика, честно казано, иначе свикнах с тях. Сложих ги при д-р Джоглев.

# 380
  • София
Видях че Др Мисова вече предлага и Спарк. Ще ми е интересно някой вече да е с тях и да разкаже. В Щатите са много популярни.
Доколкото разбирам все повече ортодонти се насочват към алтернативи (не са по-евтини от инвизалайн) и твърдят, че предлагат вече по-добри технологии.

# 381
Здравейте!
Синът ми има леки притеснения, свързани с горната челюст-има малки разстояния между два-три зъба, както и леко изкривяване на един от кътниците. Проблемите са предимно естетически, затова обмисляме лечение с алайнери. Бихте ли могли да ми препоръчате добри ортодонти в София? Засега сме се спрели на VD DENT, защото местоположението ни е много удобно, но все още нямаме окончателно решение.
Благодаря предварително!

# 382
Здравейте!
Синът ми има леки притеснения, свързани с горната челюст-има малки разстояния между два-три зъба, както и леко изкривяване на един от кътниците. Проблемите са предимно естетически, затова обмисляме лечение с алайнери. Бихте ли могли да ми препоръчате добри ортодонти в София? Засега сме се спрели на VD DENT, защото местоположението ни е много удобно, но все още нямаме окончателно решение.
Благодаря предварително!

Здравейте, аз водя сина ми - на 6 г., при доктор Стоичкова (Happy Smiles, близо до Цар Борис III и Гешов). На този етап сме все още на "силиконово апаратче", но винаги засичам деца с айлайнери. Доволни сме от отношението. Нямам притеснения за професионализма на докторката - тя е сред най-добрите в София. В началото и аз си бях набелязала няколко специалисти, но двама познати, независимо един от друг, и отделно моят зъболекар ми я препоръчаха и и ми беше предостатъчно, за да си запиша час.

# 383
Хора, имате ли проблем с кървене на венец при коронка/и, когато махате алайнерите?

# 384
Здравейте. Обмислям да си сложа от френските алайнери Smilers. Разбрах, че имам по 2 часа на ден, в които да ги свалям. Само че режимът ми на хранене включва 5-6 хранения на ден (пиене на шейкове, консумиране на ядки и т.н.). Ще имам ли проблем с това?
Къде слагат такива алайнери и каква е цената? Въобще ще съм благодарна за малко инфо - предимства/недостатъци, защото в момента съм в период на проучване - какви алайнери и при кого да си сложа?

Едва сега ви виждам коментара. Зъболекарите, на които попаднах, работят със Smilers. Френски са, френското правителство гарантират за тях и ми излязоха около 4500 лева. Спрях се на тях, защото се оказа, че не е нужно да ми махат зъби и ще ги нося едва 9 месеца. Напълно прозрачни са и много удобни. Вече съм с 3 комплект и до момента нямам никакви проблеми.
Ако имате интерес, ще ви дам контактите на зъболекарите на лично.
Здравейте,
Виждам, че постът ви е отдавна, но искам да попитам доволна ли сте от алайнерите Smilers. Доскоро мислех, че всички са Invisalign. В процес на избор съм на ортодонт за лечение на сина ми  и ще съм благодарна, ако споделите името на вашия ортодонт.

Общи условия

Активация на акаунт