Нашите кухни - 78

• 74 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Да попитам, има ли светещо дъно за горни шкафове 100см? С фирмата, която ще работя ми казаха, че са 40, 60, 90, нямало други размери.
Аз ще имам 3 шкафа по метър, а не съм сигурна, че ако големината на шкафа и на дъната се разминава ще е добре

# 211
  • гр. София
Здравейте,

Най-накрая финализирахме кухнята. Всякакви отзиви ще ми бъдат от полза

# 212
Това по-светлото по средата светлина от прозореца ли е?

# 213
  • гр. София
Това по-светлото по средата светлина от прозореца ли е?
Да. Това си е от програмата за визуализация.

# 214
Много е хубава, има си достатъчно работен плот, около мифката, котлоните.
Единствено хладилника как стърчи не ми харесва, но няма друг начин, ако има шкафове около него.
Цветовете са въпрос на вкус, за мен са супер!

# 215
  • гр. София
Много е хубава, има си достатъчно работен плот, около мифката, котлоните.
Единствено хладилника как стърчи не ми харесва, но няма друг начин, ако има шкафове около него.
Цветовете са въпрос на вкус, за мен са супер!
Благодаря за отзива. Да права си за хладилника - но аз държах да е от големите, а при тях почти няма на широчина 60 см.

# 216
Красиво или не, хладилникът трябва да стърчи, за да могат вратите да се отварят напълно.

# 217
Да, знам, няма как да е по друг начин.
Много ми харесва това сиво с това дърво, но мъжът ми много държеше да има и бяло. Избрахме графитени плочки за пода и сега ако сложа такова сиво ще е много тъмно, нали?

# 218
  • гр. София
Да, знам, няма как да е по друг начин.
Много ми харесва това сиво с това дърво, но мъжът ми много държеше да има и бяло. Избрахме графитени плочки за пода и сега ако сложа такова сиво ще е много тъмно, нали?
Ами май да. Не знам да ти кажа - нашите плочки са светли. Мога да изпратя снимка след монтажа да го видиш на живо - след 2 седмици.

# 219
Единствено разминаването на шкафовете в дясно от котлоните и над тях не ми харесва. И определено бих се опитала леко да сбутам хладилника(с къртене на стената), за да може да му стърчат само вратите. Шкафа над хладилника може ли да се пипне?

# 220
Е И определено бих се опитала леко да сбутам хладилника(с къртене на стената), за да може да му стърчат само вратите.

На всеки хладилник в инструкцията пише, че гърбът му трябва да е поне на (5/няколко) см. от стената и това не е за красота. А ти предлагаш да го сбуташ в изкъртена ниша с дебелина на единична тухла поне, за красота.

# 221
Що? Аз така си сбутах обикновена пералня в кухненски шкаф. Давам идея, просто. И идея си нямам колко сантиметра е дебелината на тухлите им в стената. Нашата беше 10 см.

# 222

Аз не знам какво да отговоря на такъв въпрос Scream
Но пък на прима виста ето какво отговаря Гугъл

# 223
Не си разбрала Що-то ми, ама карай. Просто дадох друга гледна точка и .....идея.....както съм написала, и приложила.

# 224
На хладилника му трябва въздух, а на пералнята не. На големите и вратите не могат да се отварят ако е плътно.
Genisi, ще се радвам на снимка.
Ходих на изложението в Интер ЕКСПО център, уредите ги избрах. Харесах и едни Пдч-та и дървесен плот.

Общи условия

Активация на акаунт