ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 400
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Банков е на страната на Галка 😆

JoyJoyJoy

Прочетох 122 отговора в темата ,беше ми много забавно Winkи не знам дали да гледам епизода , защото снощи го изтървах заради децата. Видях само сценката в склада на сестрите с плачещата Кая и клюкарките ,как пък не чуха шум и не я забелязаха, хайде,моля. Христо може би е с жена си на съквартирантски начала само, да не бързаме да го линчуваме ,ама Кая защо реве като  сама го отпрати ,все пак е минало време -колко не е ясно до колкото разбирам , чак толкоз да страда, аз помислих, че е умрял.

# 451
  • София
Чудя се Галя от кога си има любовник? Едва ли го е забила докато е била бременна. Тогава нали беше в лоши отношения с Петър заради Албена. Имам чувството, че отдавна са заедно, щом няколко пъти са късали и са се събирали.

# 452
Остана ли материал за деца и има ли деца, които не са открили баща си в Пешко? Animal Joy Cat
Не предизвиквай сценаристите! Joy
Има други герои, на които им е по-належащо да имат деца, Пешко да се спре малко. Simple Smile

# 453
   Относно Хинова - тук според анкетата в темата беше много нехаресвана, даже май беше най-нехаресвана и ето, че я отстраниха Rolling Eyes Трябва да има много доволни Grinning

# 454
Хинова ще я върнат, няма да мине без нея.
Е Христо как на съквартирантски начала, човекът има нужди Joy За по-сигурно ще се сгоди за Кая и тогава жена му ще се окаже бременна. Христо ще зареже Кая заради двете си деца.
След като бебето се роди, ще направят случайно тест за бащинство и бащата ще се окаже.....Петър!

# 455
  • София

Пепел ти на устата.

# 456
Вчера гледах някаква снимка на Деси Бакърджиева от новата болница. Значи Хинова ще дойде и тя в Св. Анастасия.

# 457
Чудя се Галя от кога си има любовник? Едва ли го е забила докато е била бременна. Тогава нали беше в лоши отношения с Петър заради Албена. Имам чувството, че отдавна са заедно, щом няколко пъти са късали и са се събирали.
Ми то детето вече на градина - как кога😂 В тоя сериал времето е относително понятие.

# 458
Вчера гледах някаква снимка на Деси Бакърджиева от новата болница. Значи Хинова ще дойде и тя в Св. Анастасия.

Ако е тази в зелената зала е от реклама на пловдивска клиника.

За Галя - ако не греша в началото на миналия сезон точно беше родила, да кажем, че той продължи към 6м.
Сега имаме неопределен скок, но не е по-малко от 6м, т.е. се пада малката да е към 1г и е съвсем възможно Ема да ходи на някаква ясла/градина.

# 459
Ще изчакам малкото на Галя да тръгне на училище, а Зорница да отиде на специализация   , за да нямат повод да плюят повече по Марио.

# 460
Всичко сте написали за снощната серия и съм съгласна с вашите констатации.
Но да си кажа и аз - не мога да понеса ехидната усмивка на Зорница и пренебрежителното й отношение към Марио. Затвърждавам мнението си от края на 6-ти сезон - безразлична ми е, и не ме интересува, като персонаж.

Ина е много красива, а Кая лекинко ме дразни с проблемите си.
Ина с кой ум е взела Стаменова?

# 461
Е Христо как на съквартирантски начала, човекът има нужди Joy За по-сигурно ще се сгоди за Кая и тогава жена му ще се окаже бременна. Христо ще зареже Кая заради двете си деца.
След като бебето се роди, ще направят случайно тест за бащинство и бащата ще се окаже.....Петър!

Това е добро Joy

Значи ако Вики2 зареже Банков с мейл и след това дойде в цялата си прелест, ще е по-тъпо и когато Христо ще цъфне и той в болницата.

# 462
Тя може да не го зареже. Може да му пише - мило ми Вики, аз ще остана още известно време във Франция, чувствай се свободен да не ме чакаш, щото не знам дали ще преживея химиотерапията Grinning

# 463
http://kafene.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D1% … %80%D0%BE-%D0%BF/

Деси Бакърджиева участва в чудесна благородна кампания.

# 464
Тя може да не го зареже. Може да му пише - мило ми Вики, аз ще остана още известно време във Франция, чувствай се свободен да не ме чакаш, щото не знам дали ще преживея химиотерапията Grinning
Умна жена Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Общи условия

Активация на акаунт