ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 381
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Възможно е любовникът на Стилянова да е АГ. Нали тя беше на симпозиум. Или пък да я е придружавал и да не е участник в симпозиума.

# 466
  • Кърджали
Аз останах с впечатление че на никакъв симпозиум не беше Галя. Нали когато Петър я попита каква ще е темата в този ден тя за малко да се оплете като пиле в калчища и измисли някаква тема почти в стил научна фантастика. Та май това със симпозиума беше официална версия, а всъщност е било кратко бягство с интересуващият я мъж

# 467
 Може наистина да е някакъв симпозиум, това би обяснило обстоятелството, че спят в отделни стаи.

# 468
Тя може да не го зареже. Може да му пише - мило ми Вики, аз ще остана още известно време във Франция, чувствай се свободен да не ме чакаш, щото не знам дали ще преживея химиотерапията Grinning
Умна жена Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Ужас. Не ми казвай, че Зорница пак ще забременее от Банков и тогава Вики 2 ще реши да се върне Joy

И според мен нямаше никакъв симпозиум. Нали и Пешко лъжеше така, като уж беше в Лондон? Тя Галя на краставичар краставици пробутва Joy

# 469
Е, според мен е истински симпозиума. Пешко е АГ и поне знае, дали има такъв. Галка не може да го излъже за това.
А дали посещава лекциите е друг въпрос и това е причината да не знае програмата.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 15:10 от *Melanie*

# 470
  • Разпиляна във въображението
Ще е малоумно да го е излъгаха толкова наивно. Той все едно не получава покани Simple Smile

То хубаво времето да е относително, но не чак толкова. Ако беше по-бързо можеше след някой сезон да страдаме по гаджетата на децата на лекарите, но и хлапетата са кът. Само Галя и Мазови с деца.

# 471
Диванчето нещо много късо Grinning

# 472
Може би това не е "диванчето".

# 473
Това да не е в театъра? Много соц за тази модерна болница Joy

# 474
В театъра едва ли ще държи филмова клапа. Simple Smile
Соц не соц, може ние да не ги разбираме модните тенденции в обзавеждането Joy

# 475
Грънчаров не вярвам да е АГ, всъщност дори не мисля, че е лекар. Евентуално може да психологът.
Галя не беше на симпозиум според мен. Такъв най-вероятно се провежда някъде и тя е казала на Пешко, че отива там, но вместо това е на друго място, или най-малкото в друг хотел.

Все пак Пешето е добре познат в тези среди, съответно и тя като негова жена, предполага се, че  ще гъмжи от техни колеги. Дори и никой да не я види с Грънчаров, самият факт, че тя три дни не се е показала от стаята си да посети лекция или парти след това,  ще събуди съмнение. Тъпо е да отидеш на такова мероприятие с познати колеги и те да не ти видят очите.
Може би са в различни стаи, за да се подсигурят, ако плащат онлайн или ги заподозрят половинките им, лесно може да се провери в кой хотел и с кого са били. 

# 476
  • Пловдив
А парите от Фотев нали са милиони...?Как така не стигнаха за тая болница, та и кредит е теглила госпожата?

# 477

[/quote]
Ужас. Не ми казвай, че Зорница пак ще забременее от Банков и тогава Вики 2 ще реши да се върне Joy
[/quote]

И Вики2 ще се върне бременна/родила и Зорница пак ще направи аборт😂

# 478
За да я построят тази болница и вече два месеца да са в нея значи е минало доста повече време, което обяснява развитието на някои от сюжетните линии, но за други като тази на страданията на Кая изглежда все едно току-що разделила се с първата си любов. Не смятам да им правя сметка на тайминга стига да се концентрират по-значимо върху мотото на сезона, а не до последно да се чудим каква е връзката с него.

# 479
To май бяха 14-15 милиона, а с толкова пари да довършиш сграда и да оборудваш с модерна апаратура толкова отделения е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт