ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 393
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
И мен ми е жал. Дано я пощадят. Пак казвам не и отива да търчи подир Вергов, гадно  е.

# 46
А новата прическа като гледам е станала още по-нова - подстригала я е съвсем. Grinning

Вярно ли? Я дай снимка

И мен ми е жал. Дано я пощадят. Пак казвам не и отива да търчи подир Вергов, гадно  е.

Тя подир Вергов още не сме разбрали да е търчала 😀

# 47
Ванилия, на снимката от гримьорната Диана е написала, че са рязали още Simple Smile

# 48
Тук някой я беше постнал онзи ден. Беше много сладка, усмихната и с хубав грим. Аз първоначално не забелязах да е подстригана още, чак като прочетох описанието видях.

Скрит текст:

Майче, той Табаков, ако трябва да си записва може да напише цяла книга за отношенията между лекарите в болница "Св. Кирил". Joy

# 49
Яни, според мен първата снимка беше в процес на подствигване. Беше с кърпа, пред огледалото. На последната, която видях е гримирана, сресана и е крайния резултат.LaughingLaughing

# 50
Охх, бе Яница - аз я постнах 🤣
то и цяла статия имаше, че промяната в прическата е свързана с ново начало за Зорница или нещо от сорта.

Ти като написа така, аз реших, че още повече от това е скъсила, като я гледам колко смело експериментира с косата 😃

# 51
Охх, бе Яница - аз я постнах 🤣
то и цяла статия имаше, че промяната в прическата е свързана с ново начало за Зорница или нещо от сорта.

Ти като написа така, аз реших, че още повече от това е скъсила, като я гледам колко смело експериментира с косата 😃

Ами да, още по-къса е. Grinning Това беше описанието към снимката: "Днес с шеф Манчева взехме решението за още по-къса коса🖤💋 Като е, да е! 🥂😋" Не знам, възможно е и аз да недовиждам, но ми изглежда по-къса от първоначалното подстригване, за което ставаше въпрос в статията. Grinning

# 52
Ох. Ами не мога да си изкривя душата и да кажа, че ми харесва. Тъкмо се зарадвах, че си върна цвета и тя взе се острига Sad

# 53
Ами може и още да е намалила тогава.
На мен просто ми се струва по различен начин оформена - рошава и пригладена, и не мога да преценя.

На мен ми харесва прическата й. Да, повече я харесвах в 4-ти сезон с черната коса, но определено и тази й стои добре.

# 54
Снимки от новото кафе:
кой се беше притеснил за Пенев ? На линия е, явно сега Мазов ще му е другарче😀

Скрит текст:

# 55
Мазов и Пенев ми звучат супер. Новата ми любима двойка Heart Eyes Само моята любов Врабчев липсва в картинката на идиотите.

Наум с розово телефонче ли е?

# 56
Не, златно е 😃

# 57
На Наумчо са  "взели"  перчемчето .

# 58
Друго си е без перчем, много по-добре изглежда. Даже така повече забелязвам приликата с баща му.

# 59
Да, и аз това гледах. Намирам прилика определено.

Общи условия

Активация на акаунт