ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 572
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Ох, как ме дразнят коментарите във фейсбук. Били родени един за друг Банков и Зорница. Нищо, че той изобщо не я бръсне...

# 316
Да не говорим колко е малоумно - значи, тя се прибира с роклята, сваля я, събира си багажа, но само нея не взима?  Та да може после любезно да й бъде изпратена Joy

Майче, деликатно бих й препоръчала една лоботомия Joy
По време на миналия сезон уверено твърдях, че те обичат творенията си и "чедата" си в лицето на героите, които създават. Извинявам се, объркала съм се Flushed Joy

Лолита, особено смешно е, че те очевидно два месеца работят заедно и е минало не знам колко време откакто той е разбрал, че тя не се е оженила, а и Виктория изглежда я няма, но те явно не са се преоткрили. Какво ще чакаме тепърва, не знам. Grinning Според мен ше са си BFF Grinning

# 317
Като ви чета тук, добре съм направила, че не гледах. Надникнах тук и тотално ме отказаха.

# 318

Позаслушвах се в пилотния епизод на най-супер-дупер сериала , загледах сцената , когато Зорница  отегчено премяташе кашона  и с  Банков  коментираха ,че ОНЯ /нещастник/ не престава да я  преследва с тези пратки .
Е това не е  моя сериал .

Банков и Огнянова ми бяха толкова противни докато ги гледах. Установих окончателно, че тая линия никога повече не може да ме развълнува. Hямам думи затова че не намериха по-фин начин за изваждане на Mарио от сериала. Дано се спрат дотук, предпочитам нищо повече да не чувам за героя.

# 319
Накрая като вече остана сама Зорница доста тъжно си гушна роклята.
Да, и после я метна в коша, щото й е много тъжно...нали. Grinning Не знам какво да кажа. Сценаристите само толкова въображение ли имат? Ами като няма какво да измислят повече да вземат да се спрат да бълват сезони.

Да не говорим колко е малоумно - значи, тя се прибира с роклята, сваля я, събира си багажа, но само нея не взима?  Та да може после любезно да й бъде изпратена Joy

И аз това си мислех. Обикновено човек като се изнася от апартамента, където е живял с половинката си, която скоро е зарязал пред олтара, си взема всичко, а тук не изглежда така, щом й е изпращал неведнъж уж забравени вещи. Grinning Е, бива ли сега такова творческо безсилие значи?

# 320
Москита, очевидно не си е събрала всичкия багаж, защото останах с впечатлението, че е имало доста пратки.
Как им хрумна такава идиотщина нямам идея...

Явно искат да покажат, че Зорница напълно го е преживяла и е готова за нова авантюра с Табаков, ама пак е супер нелепо! Можеха и по-интелигентно да го направят.

# 321
Да не говорим колко е малоумно - значи, тя се прибира с роклята, сваля я, събира си багажа, но само нея не взима?  Та да може после любезно да й бъде изпратена Joy
И четката за зъби  Mr. Green

# 322
И колко предвидимо и "съвсем случайно" влезе точно Банков. Joy

# 323
  • Кърджали
а Марио щото е идиот, и праща вещите една по една, а не наведнъж и да се приключи.  Голяма грешка на сценаристите. Вярно, сигурно има толкова малоумно действащи хора в реалния живот /и Марио евентуално с този начин на пращане на пратки и Зорница с това тъпо коментиране/, но нямаше нужда. Можеха нещо друго да измислят.

# 324
Ванилия, тя каза, че й праща дребни неща. Бе баш роклята ще си забрави, моля ви се Grinning

Не мога да разбера смисъла на това. Така и така Марио го няма вече. Повече няма да участва. Защо трябва да му приписват черта, която в абсолютно нетипична за него?, И защо Зорница трябва да я рисуват като безсърдечна кучка?

И най-важното - ако Марио беше такъв, ако искаше да я тормози, нямаше да остане в св. Кирил, а щеше да се премести заедно с нея и да я тормози ежедневно. Тея сценаристите осъзнават ли колко са неадекватни??

# 325
Да бе, изкараха Марио някаква откачалка, кому е нужно?!?! Една приятелка преди няколко месеца го игра това с вещите, само че бившият идваше да ги носи.

# 326
Е как ще си забравиш баш свадбената рокля и четката за зъби, не знам Smile изключително нелепо наистина. Тя да я беше изхвърлила тая рокля още в деня на свадбата, не да я оставя за спомен на бившия. Това вече си е наистина гадно.

# 327
И колко предвидимо и "съвсем случайно" влезе точно Банков. Joy

Той май и на другите колети е присъствал “случайно”.
Никаква логика няма просто.

# 328
Нямах намерение изобщо да коментирам НАЧАЛОТО на сезона - бавно, мудно, бездушно - говореха обяснително, като че ли на малки деца. Никакъв живец, пълно отчаяние и липса на емоции.

Поведението на Зорница ме разочарова много, не съм очаквала такова отношение........... към Марио.........
Тотално сриване и забравяне на черти от характера и на двамата - но явно започваме на чисто с всичко и градим нов образ!!!!!

# 329
  • Кърджали
То па един образ почнаха да градят.... Да хванеш една дрянова тояга

Общи условия

Активация на акаунт