Избор на качествен Extra Virgin зехтин

• 100 987
  • 814
  •   1
Отговори
# 675
А някой пробвал ли е зехтин ан ДМ Био? Дали е хубав?

# 676
може, може. Миналата седмица минавах през Кресна и спрях да хапна в едно ресторантче. НА излизане гледам зехтин в пластмасови бутилки по 15 лева литър "домашен". Не знам с кой акъл си купих. Само на цвят прилича на зехтин. Никакъв аромат, никакъв вкус.
И аз съм си купувала там от същия..Пълен ментак. Отдавна го правят тоя номер, аз само вднаж се минах  и повече край. ПП. Сега и аз се чудя точно това - с кой акъл си купих..Знаех че е фалшив, но когато дяволът влезе в теб и почне да те бута нанякъде спиране няма..

# 677
Хах, и аз от там си взех "зехтин ", само, че вече струва 18 лв литър. Пълна отврат е.
Препоръчайте ми хубав зехтин от Гърция,  очертава ми се пътуване до там и да се заредя за 6 месеца напред.

# 678
Наистина ли си мислите, че консумирате качествен зехтин? Дори и на ... Запад. Моля ви се бъдете сериозни. Всичко е химия за масово производство...

Сигурно и за виното така мислиш?
Само на дядо домашното е истинско, чувал съм го десетки пъти.

# 679
Снощи поръчах 15 литра от тук:
https://elaioladopiliou.gr/product-category/olive-oils/virgin-olive-oil/

Казаха, че зехтинът е произведен преди седмица-две и че е най-добър до година. Доставката излезе около 30 евро, пращат с DHL. Ще пиша, ако го получа Smile

# 680
15 литра не може да струват 30 евро. А на мен ми е много скъпо 30 за литър. Т.е. вероятно много хубав си взела, но за гледам по-ниски цени.

# 681
  • Пловдив
Жената пише, че доставката е 30 евро, това не е цената на литър.

# 682
Оу. Ами доставката като гледам на сайта е колкото тубичка от 3л. зехтин. Ами и това ми е много. От друга страна 10 евро на литър е ниско според мен , поне 13 е през амазон. Ами при 15л. по 3 евро отгоре - май излиза 15 л. х 10 плюс 30 за доставка дори по-евтино от без доставка по 13 в амазон. Т.е. добре го е взела , ако смятам правилно . Simple Smile

# 683
  • София
Барбалена, 30 евро за доставка до България ли е?

# 684
Поръчах от тези двата:
https://elaioladopiliou.gr/product/green-extra-virgin-5lt/?v=a468b7655f8e

https://elaioladopiliou.gr/product/extra-virgin-olive-oil-5lt/?v=a468b7655f8e

Доставката до България на тези 15 литра общо е малко под 30 евро. Не е евтино, но е приемливо. Така цената на литър зехтин идва 27 лв. Получих съобщение, че доставката ще е на 11.12.

# 685
Зеленият е прекрасен, няколко реколти съм вземала от него (тази не, по обясними причини).
Цената за доставка до БГ е височка, но наистина за големи количества има смисъл - това си е оскъпяване само с 2 евро на литър.

# 686
  • София
Аз също поръчах от сайта, само че от литровките взех 3 бр., колкото за проба. Скъпо излиза за малко количество - 15 евро. Ако ни хареса ще препоръчаме на приятели и ще правим по-големи и по изгодни поръчки. Взех от класическия, зеления и органик. Доставката беше бърза, поръчах  в понеделник, дойде днес.

# 687
Доколкото виждам се купува virgen oil, липсва думата extra!
После ще има, е то не е много добре, лъжат.

Това е между помаче и вирхен екстра като качество, а цената е висока за това което е.

# 688
  • София

Alexlav, не знам за кого твърдите, че купува virgin oil и после ще се оплаква, аз купих от другите видове.Барбалена гледам също си е поръчала extra virgin видове.
Между другото, доставката дойде с 10на листа резултати от тестове от месец ноември за всеки от типовете extra virgin, както и мини сапунче падарък.

# 689
Точно барбалена е пуснала различни линкове , за различни зехтини

Общи условия

Активация на акаунт