A-Derma EXOMEGA CONTROL – натурални емолиентни грижи за суха, атопична кожa

• 15 444
  • 173
  •   1
Отговори
# 60
Дъщеря ни се оказа с много чувствителна и проблемна кожа. По съвет на дерматолог използваме олио за къпане. Бихме пробвали и олиото на А Дерма. Също така я мажа с релипидиращ балсам по няколко пъти на ден.

# 61
За атопичната кожа на детето се грижа като я поддържам добре хидратирана с помощта на качествена козметика.

# 62
Използвам медицинска козметика за суха и атопична кожа.

# 63
  • Горна Оряховица
ползвам само А-дерма, за да нямам притеснения и грижи...

# 64
За суха кожа се използват бебешки мазила за подхранване на кожата,понеже в бебешките продукти съставките са натурални

# 65
  • Бургас
Kaчествена козметика.
Добра хидратация.

# 66
Хидратирам кожата на тялото и лицето с кремчето на А-дерма прималба. Мога да кажа че съм изключително доволна от него и не бих го заменили за друг продукт. Получих мостра от него в болницата в която раждах и след това си го закупих и вече година и два месеца си го използвам ежедневно.

# 67
  • София
Използвам само медицинска козметика за чувствителна кожа.

# 68
  • София
Ползвям А Дерма т.к.синът ми има суха кожа.Вече почти 4 години купувам продукта.

# 69
  • Пловдив
Качествена козметика, хидратация, специален перилен препарат и допълнителни изплаквания, подходящ хранителен режим.

# 70
  • София
С добра и постоянна хидратация, особено след баня, като козметиката е задължително медицинска.
Ползвам А Дерма за дъщеря ми която има суха, атопична кожа.

# 71
Купувам козметика без аромати и оцветители и да е специално за атопичния дерматит,която да има   за цел да подхранва кожата, да възстановят нейната функция и да успокоят възпалението

# 72
За атопичната кожа няма нищо по-добро от продуктите на A-DERMA,благодарна съм на лекаря,който ми препоръча продуктите ви.

# 73
  • Варна
Качествена медицинска козметика и перилни препарати за чувствителна кожа.

# 74
От болницата ни препоръчаха козметиката на  А-Дерма защото на бебка кожата е атопична и супер чувствитела затова ползвам само нея.

Общи условия

Активация на акаунт