A-Derma EXOMEGA CONTROL – натурални емолиентни грижи за суха, атопична кожa

• 15 415
  • 173
  •   1
Отговори
# 45
С добра и постоянна хидратация, особено след баня, като козметиката е задължително медицинска. Simple Smile

# 46
Ежедневно  използваме хидратиращи и подхранващи кожата продукти.

# 47
Използвам специална козметика.

# 48
Ползваме сапун "А-derma" и хидратиращ крем няколко пъти дневно.

# 49
Препоръчвам с две ръце лосион А-derma Exomega .Когато се усъмниха,че дъщеря ми има  анонимен дерматит,това беше единственото,което помогна.(Преди това смяна на млека,прахове за пране,козметика и т.н).
Зимата от студа се влошава,особено по бузките и още си я мажа преди излизане.

# 50
Моето бебе вече е на 13 години и 8 месеца. Грижите са ежедневни. Измиване с олио за баня и хидратация на кожата с емолиент.

# 51
Стараем се да използваме специализирана, медицинска козметика. Така успяваме да контролираме състоянието на кожата на децата.

# 52
  • София
Нямам бебе, но имам проблеми с атопичен дерматит. Избягвам къпането с прекалено гореща вода (едно от любимите ми неща зимата, сега забранено), избирам измивни продукти без сапун (измивно олио например)...

# 53
Добра хидратация с подходяща за суха и атопична кожа козметика.

# 54
Атопичната кожа си е голям ангажимент и то за цял живот. Помага ми специализираната козметика, която хидратира и омазнява кожата и така възстановява естествените й бариерни функции, които има здравата кожа.

# 55
Ползвам медицинска козметика, която да осигурява добра хидратация на кожата

# 56
От 40я ден на детето ми започнахме да използваме козметика за атопична кожа. Първоначално ползвахме на Авен, после на ЛаРош. След това дерматолог ми даде мостри на А дерма. Хареса ми, НО при закупуването на голямата опаковка, останах разочарована. Не беше така хубава консистенцията като мострата. Сега използваме друга козметика. Постоянно се мажем през 2ч, къпем детето 1 път в седмицата с хладка вода и мога да кажа, че го овладяхме за сега. Ако сте си подобрили формулата на продукта бих то пробвала отново.

# 57
Използвам перилни препарати, предназначени за чувствителна кожа и изплаквам допълнително, използвам медицинска козметика за суха и атопична кожа , измивно олио, повече стоене на слънце зимните месеци, памучни дрехи и спално бельо.

# 58
  • София
Тепърва се сблъскваме с атопична кожа при бебчо и ще проучвам с какво да я тренирам. На първо време ще премина на диета без краве мляко. Ако не премине, ще вземем и специализирана козметика.

# 59
Използвам само качествена медицинска козметика , пера със специален прах за пране и избирам меки тъкани за дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт