Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е любимата ви роза и какви са нейните предимства? Какви грижи за розите ще предприемете в началото на сезона?
Как се грижат за миниатюрни рози на закрито и дали е препоръчително да ги отглеждат в саксии в затворени пространства?
Какви са ползите от използването на форума HobbyCafe за обмен на опит в отглеждането на рози?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е любимата ви роза и какви са нейните предимства? Какви грижи за розите ще предприемете в началото на сезона?
-
Как се грижат за миниатюрни рози на закрито и дали е препоръчително да ги отглеждат в саксии в затворени пространства?
-
Какви са ползите от използването на форума HobbyCafe за обмен на опит в отглеждането на рози?
-
Какви са най-ефективните методи за борба с листните въшки по розите?
-
Как да преместим рози, без да ги повредим?

Иначе първа цъфти и до това време съм я забравила. Опитвах се да я изкореня, но е на собствен корен засадена от майка преди около 20 години. Да прецъфти и ще я уморявам с раундъп. Искам повторно цъфтщ сорт там - Дон Хуан или Симпатия.

Благодаря за интересната информация, която предоставяш. 

Изборът не е труден, а направо невъзможен, защото разнообразието е убийствено.
Вчера, вярно, изглеждаше по-добре с новите цветове. Но все пак, докато е съвсем прясна, си мисля да засадя до нея някакво другарче с по-силен цвят, нещо...нещо...знам ли какво ще намеря, но си мисля за оранжево-розово.
Ние си имаме една черна госпожица, но в апартамента. От една седмица си имам и нов помагач в градината. 

Възхищавам се на красотите тук и съм в очакване на следващата розичка

, която не само води до потребност от нови придобивки, ами даже забива в разни странни посоки, за които човек не е и помислял досега. Ей ме на, аз пак с жълта роза