Звездни компромати - 400

• 68 264
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Блатечки си е чичак вече. Чак се чудя как някои още го намират за секси.

# 166
  • Sofia
Пропуснала съм защо я наричате Корайма? А на Джеферович новата косица видяхте ли?
Тя си се нарече така преди време на едни снимки в инстаграм .
Видяхме го и него,досадник,чак и плакат носеше с надпис "Върнете Гъмов" Angry

# 167
  • София
Мегън и Хари
Скрит текст:
Кара Д.
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:

Ким Чен-ун (много ми е смешен този индивид)
Скрит текст:

# 168
Здравейте!
Следя ви отдавна и много ви се радвам, ама май за първи път пиша в групата. НО просто не мога да не споделя възмущението си от изказванията на Асен Блатечки и Калин Врачански относно Лейди Гага и Рами. Ще кажа първо, че Гага не ми е любимка, а Рами го обожавам, НО моите лични предпочитания нямат нищо общо с това, че тези двамата са постигнали толкова много в своята сфера на изява в сравнение с нашите "звездички", че тези двамата господа и срещу тях да тичат пак не могат да ги стигнат. И това няма нищо общо, че онези двамата били в Холивуд, а нашите си били в малката България. Възпитанието не ми позволява да се изказвам като тях. И как така тези "бездарници" в Холивуд веднъж не ги чух да се плюят така един друг и да се изказват така каруцарски за колегите си, но явно нашите "лоши момчета" си мислят, че така са много готини и затвърждават бунтарската си същност. И то в национален ефир, и то в такава важна за филмовото изкуство нощ. Срам ме е и дано никой никога не ги чуе и не ги види, това заслужават.

# 169
Мегън кога трябва да ражда?

Много сладка бременна е..😍

# 170
http://clubz.bg/79912-blatechki_za_lejdi_gaga_ne_e_nikakva_aktri … mTYykQWVcw6Vsx7B8

Не знам за вас ама аз съм в потрес от Блаташки

# 171
Мегън кога трябва да ражда?

Много сладка бременна е..😍

Мисля, че април.

# 172
Пропуснала съм защо я наричате Корайма? А на Джеферович новата косица видяхте ли?
Тя си се нарече така преди време на едни снимки в инстаграм .
Видяхме го и него,досадник,чак и плакат носеше с надпис "Върнете Гъмов" Angry

Те с Гъмов са си другарчета, заедно си вършат някои глупости!

# 173
  • София
Дженката Лопес се приготвя за Оскарите
 https://www.instagram.com/p/BuTi-gMgExK/?utm_source=ig_share_she … hid=10y11avovszpe

# 174
  • софия
Днес Гола е с прическа "структурирана купа сено".
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 10:02 от zvаnchе

# 175
Разкошна е! Sparkling Heart

Нашите БГ "звезди" ги тресе огромна звездомания!

# 176
Страхотна Дженифър и страхотен Том Форд! Не мога да и се нагледам от вчера. ❤

Асенката и другото дърво нЕма к’во да ги коментираме. 😒

# 177
Днес Гола е с прическа "структурирана купа сено".
Скрит текст:

Прилича на млад педал.

# 178
Бе не си ли завършил НАТФИЗ, по възможност при Стефан Данаилов, не ставаш Joy

# 179
В “Преди обед”коментираха слуховете за връзка между Брадли и Гага. Как изпълнението било доста интимно, какви погледи си разменили и защо Ирина Шейк бе пропусната при поздравленията. Повечето хора първо с половинките си се поздравявали, на няколко пъти дадоха прегръдката на Брадли и Гага, а Ирина седнала ръкопляска. Това наистина е нелепа ситуация, но за връзка ми се струва прекалено. Сашо Кадиев правилно го каза, че това е игра, но хора които не са актьори трудно биха разбрали. Мислите ли, че би могло да има нещо между тях ...?  Прегръдка между Гага и Шейк имаше, което все пак говори, че всичко е ок...

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 10:34 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт