Звездни компромати - 400

• 67 581
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Странно е кой лекар би се съгласил на подобна практика. Не мен ми звучи невероятно. Да е живо и здраво детенцето и да се възстанови бързо. Кувьозът не е шега работа.

# 511
И аз съм ги чувала тези, но за по-древни времена, 80-те, 90-те години, все си мисля, че вече не правят така.

# 512
Не Гущеров, а никой лекар няма да тръгне да вади бебе толкова рано без причина.

# 513
  • София
Ами средностатистическа жена, просто снимките са по-некачествени в сравнение с днес, освен това модерните тогава тенденции допълнително "загрозяват", така да се каже.
Всъщност, прави сте - на Мечо майка му е с такъв нос, че олеле
Не Гущеров, а никой лекар няма да тръгне да вади бебе толкова рано без причина.
Ще цитирам иначе тъпата реклама на Савекс - В кой век живеете?

# 514
Ако към мен е въпросът- дъщеря ми  е родена в 32 гс. При изтекли води, бебето беше държано възможно най дълго в мен, преди да го извадят. Та мисля че живея в 21 век.

# 515
За по-ранното раждане много се е коментирало, ужасно е, че има “майки”, които доброволно подлагат децата си на такъв риск, само за да не напълненят. 😔
И е жалко, че има “доктори”, които им изпълняват желанията.

Дано не е такъв случая при Светлето и всичко да е наред!

# 516
  • София
И на мен не ми се вярва Гущерова да си рискува живота на детето, заради едните килограми. Вярно, че не е от най-интелигентните, но все пак.

# 517
  • Mediterraneo
Е, стига де, то е обществена тайна, че масово раждат преди термин, за да не наедряват в 9-я месец. И то не е от вчера. Не знам кой ги реже, но ги режат.

# 518
  • Sofia
Да им е живо и здраво момиченцето Heart
Знам,че за момчета е рисковано да се родят в 8-ми месец
На който и да прилича е без значение,само да е по-умно от тях

# 519
При планово секцио бебето се вади две седмици по рано. Но само толкова.

# 520
  • Gotham City
Да е живо и здраво детенцето, това е най-важното!
Има странни майки, поне според мен, на мен лично в момента хич не ми пука колко ще напълнея, само всичко с бебко да е наред.
Скрит текст:
Няма да забравя никога една мама в болницата, която ми каза "Е предпочитам като теб да не спирам да повръщам, отколкото да пълнея", безмълвна останах. Всичко бих дала за нормална бременност, без съпътстващи неразположения и без да се налага да ме хоспитализират....

Иначе Светлана и според мен не е била "грозна", просто е с по-селски вид, нищо повече, най-обикновена жена.

# 521
  • Mediterraneo
За момчета е рисковано?! А за момичетата не? Тази теория за първи път я чувам, може ли малко подробности, моля!

# 522
На който и да прилича е без значение,само да е по-умно от тях
За целта ше трябва да го отвлекат извънземните и да му сложат нов чип.

# 523
Понеже и двата пъти съм раждала планово секцио, моят АГ ми каза, че по-рано от 10 дни преди термин няма да рискува да вади бебето. И двете ми секциа са 7 дни преди термин.

Има лекари, които се навиват и на 20 дни по-рано ,водят че е спешно секцио и така си измиват ръцете..а съвестта..не знам как.

# 524
Момичетата са по принцип по издръжливи. Неонатолозитего казват.
Разговорът обаче тръгва в посока на досада.

Живо и здраво да е бебчето Гущерова и да донесе най-накрая радост на татко си. Толкова е чакано. Християна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт