Звездни компромати - 400

• 67 598
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Винаги е като излязла от контейнер.
А този дани тъпак защо се нарича готвач???

# 496
  • Mediterraneo
С какво се занимава новият мъж на Шаркова? Чудя се защо им отделят тв ефир? Голяма работа, че били в Доминикана, по това време на годината 10 дни AI може да излезе и 500 евро на човек.

# 497
Мариан Вълев ми е мега секси Heart

# 498
  • София
Светлана Гущерова била родила в осмия месец.
https://www.bgdnes.bg/Article/7323305

# 499
  • Viena
Мариан е супер,успех с филма.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 11:02 от janaa777

# 500
Стискаме палци на бебенцето, дано всичко е наред
И от мен бебенце, само че на Imany
Скрит текст:

# 501
Хора, коя е тази "Стрина", която толкова се обсъжда тук. Не мога да разбера, а ми е интересно. 😀

# 502
  • София
Селма Блеър се е появила на партито на Vanity Fair след Оскарите. Харесвам я, тъжно ми стана. Животът е толкова непридвидим. статия и видео

# 503
  • Mediterraneo
Стрина е Ирина Тенчева

# 504
  • София
На Гущерова пожелавам здраво и щастливо момиченце, дано наследи като външност повече от нея.
Обаче съм чела и други неща за такива ранни раждания. Копирам само част, из нета се намират предостатъчно такива материали и не са измислица на жълтата преса.

"Стар манекенски трик е да се прави секцио в първия ден от деветия месец. Така не се трупат килограми, които в 9-ия месец са 4-5, а бебето стои 1 месец в кувьоз, за да имитира утробата на майката."

# 505
Тя Гущерица преди интервенциите е "ела с мен в пещерата, за да те уплаша". Мечо ми е по-симпатичен. Нищо, че е пуФкаФ.

# 506
Страшно секси мъж е Хриси! Sparkling Heart

# 507
Светлето - преди и след
Скрит текст:

Мечо фон Гущер
Скрит текст:

# 508
[quote author=Cuckoo link=topic=1097484.msg38309874#msg38309874 date=1551

"Стар манекенски трик е да се прави секцио в първия ден от деветия месец. Така не се трупат килограми, които в 9-ия месец са 4-5, а бебето стои 1 месец в кувьоз, за да имитира утробата на майката."
[/quote]

И аз първо за това се сетих като прочетох, че е родила. В едно нейно интервю, мисля че беше в Папараци при Венета, каза че си е избрала дата за секцио, самата тя си каза, че ще ражда секцио, та нищо чудно и да е истина, че по желание в е родила в началото на 9 или края на 8 месец. Ако е истина - жалко, много жалко, ако наистина има толкова егоистични и безрасъдни хора...

# 509
Мислите ли , че някой ще разреши на Светлана да роди и изложи на риск наследникът на Гущерови. От това, което Мария е загатвала. Жените в това семейство нямат много право на собствено мнение и решение.
Просто може би наистина е имала тежка бременност.

Общи условия

Активация на акаунт