Звездни компромати - 400

• 67 688
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Всъщност саркастичните коментари се появяват заради мнения като това на Account.
Димитър не е взел Оскар и няма статуетка, която да върне. Наградата е за най-добър филм, в чийто актьорски състав е и той, което не е никак малко постижение, със сигурност. Качил се е на сцената като част от екипа, подържал е статуетката, но тя отива при продуцента.

# 316
Малко неадекватно се включвам с едно доста старо интервю на Ицо Хазарта.
https://www.jenatadnes.com/mazhat-dnes/itso-hazarta-v-zhensko-tsarstvo/
Покрай "Браво" се зачетох какво се случва около него, не знаех, че има такова хубаво семейство. Малката му е одрала кожата, бонбон и половина. И толкова смислени неща да казва, ако можеше малко акъл да прелее на този Венци, че да върже и той едно сложно изречение.

# 317
Димитър не е взел Оскар и няма статуетка, която да върне. Наградата е за най-добър филм, в чийто актьорски състав е и той, което не е никак малко постижение, със сигурност. Качил се е на сцената като част от екипа, подържал е статуетката, но тя отива при продуцента.

Account   е наясно с това, дори и да не личи.

# 318
Харесвам Ицо.
И никак не ми се нрави и не разбирам оплюването на някой, който е постигнал нещо повече.
От девет кладенци вода ще се извади, за да опровергаем това, че Димитър е взел Оскар.
Добре, не е. Но беше там, с българско знаме на ревера си. Не може ли просто да се зарадваме?

# 319
  • До морето
Божеее, прочетох интервюто с Хазарта. Ако правилно смятам, сега дъщеря му е на 15. Аз съм ужасно, ужасно стара

# 320
  • София
Това е втората жена на Хазарта, от която е малкото момиченце. Голямата му дъщеря е от първата му жена Диана, която живее в Англия, доколкото знам.

# 321
  • София
Дженифър Еспозито (бивша на Брадли), с дълго обяснение за едно HA.
https://www.instagram.com/tv/BuXTgquBalt/?utm_source=ig_embed
За който не разбира - реагирала с ха на един коментар на комика Дейвид Спейд, относно Гага и Брадли и сега се обяснява. Иначе ми харесва колко естествена изглежда.
https://www.instagram.com/p/BuUoDYWllVi/

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 15:04 от Пак тя

# 322
  • София
Да ви пусна нещо, което ме впечатли, много е готин малкия, може би сте го гледали

# 323
Чета разни изказвания тези дни и си мисля дали има нейде по света по- злобен и завистлив народ от нашия? Дали си имат поговорки от рода на оная за Вуте и колко хубаво е да му е зле и прочие? Седнали пред екраните, анонимни един вид и плюят и цапат, ей така за спорта. Ма разбрали, ма не доразбрали, не е важно, важно е да се излее недоволството от тоя скапан живот! И как някой посмее да постигне нещо, особено, ако е българин трябва веднага да се оплюе и завлече обратно в блатато! Ще ми вее той трибагреници, ма от къдЯ на къдЯ бе? Че той даже не живее в България! Да му се отнеме и ОскарО и пашипортО! Нека му е гадно! 🤪🤪

# 324
Христо Явашев-Кристо-„Именно там [в Прага] реших, че никога повече няма да се върна в тъпата България“.-из интервю от в.Цайт.
Интересно изказване или неправилен превод...

# 325
Христо Явашев-Кристо-„Именно там [в Прага] реших, че никога повече няма да се върна в тъпата България“.-из интервю от в.Цайт.
Интересно изказване или неправилен превод...

Баш така си е. Той от години отказва да говори на бг, дори когато го интервюират бг журналисти.

# 326
Голям праз, на никой не е долипсвал Кристо.

# 327
По принцип Явяшев така си говори за България и отказва дори да говори на български.
Така , че съм склонна да вярвам , че го е казал

# 328
  • Пловдив
Мафалда Сакскобургготска...
Скрит текст:

Мила Христова...била модел...и тя на афтър партито
Скрит текст:
Скрит текст:

# 329
Голям праз, на никой не е долипсвал Кристо.
Не съм напълно съгласна с теб, може би е изпитал огорчението и обидата, за да говори така. На мен ми харесват нещата които прави.

Общи условия

Активация на акаунт