Звездни компромати - 400

• 67 640
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Номинираните са един път. Хайде Петканова я преглъщам, защото е позитивна, ама Темерут, Станка, Ваня Щерева какво правят там? WTF 🙄 Наистина не са добре тия.

# 376
За този списък условието да не е било брой появявания "на телевизора"- в риалити, в реклами, брой постнати снимки в ИГ и по възможност нулева академичност или каквито и да е научни постижения. Хляб и зрелища...

# 377
За мен постиженията на Ирини в областта на просеко анализите са си чисто академични. Колко човек са в състояние да започват от сутринта и да не се търкалят до обед?
 Дано спечели тя за да продължава и за напред  да изследва тази,непозната все още, област. Бих й станала асистент, ако реши да търси евентуално. Или поне за едно извънутробно дете да ме вземе.

# 378
Уф, ритуално си посипвам главата с пепел и коленопреклонно ще да помоля за прошка г-жа Дзен Просеко, че така профански нихилирах постиженията й в сомелиер попрището...

# 379
Алекс жена на десетилетието? Че аз я знам от миналата година! Преди десет години на колко е била? Всички почти са измислени... Рут защо? Щерева? Спортистките както и да е...

# 380
  • Оптимист по принуда
Станка поне с нещо ни е прославила жената.
Оо, Богданска, ама разбира се, как без нея! Joy
Те с Ирини само от хладилника дето не ми изскачат!

# 381
Рут жена на десетилетието? Че тя преди 10г е била на 18г?! На мен ми изглежда поне 10 -15 години по-голяма

# 382
Е какво като ни е прославила като е злобна, дребна душица, която намира тричането на кучета за забавно? Аре нема нужда точно тая да е жена на не знам кво си.

# 383
  • Оптимист по принуда
Ария, изобщо не знам каква душица е, знам само, че е спортист - нито съм се интересувала от нея, нито съм и' гледала интервюта. И аз нямам остра нужда да е тя каквото и да било.

# 384
  • София
Вместо да номинират вдъхновяващи и доказани личности, като Соня Йончева например, за която много хора не бяхме чували, включително и аз, те сложили обичайните заподозрени, т.нар. "випове", които са до болка втръснали. Истината е, че самите организатори - някакво списание, чуло, че организирането на събития е добър PR и рекло дайте да спретнем и ние, покрай шерването на випаджийките ще намажем. А тъй като жена на годината е заето, какво да бъде - на ДЕСЕТИЛЕТИЕТО. Жалкото е, че това събитийце явно се спретва от разни недорасляци, които изобщо нямат представа какво би следвало да представлява личност на десетилетието.

# 385
  • София
За щастие в тази класация има и стойностни жени. Аз гласувах за Радина Велчева от фондация "Искам бебе" ( тук е пропусната). Бих гласувала и за Милена от Тройка на разсъмване. Обаче поне половината са за пълнеж или да им се подмазват /като на стринка/ например. Което пък прави класацията да олеква.

# 386
Тази класация е като "Майка на годината" - там нещо си въртят по приятелска линия, лауреатката пуска пет снимки в инстаграм и заглъхва.

# 387
Богданска е в категория - Интернет. И все пак е безуно! Чак на десетилетието 🙈
Стрина е в категория - майки, които ни вдъхновяват 🙈 Потрес!

# 388
На мен пък ми е мъчно, че са пропуснали Джеферовица, те толкова се пънаха да изскачат от всякъде, душата ме боли 😢
Ами Николета
https://www.instagram.com/p/BuWDVYqneQQ/?utm_source=ig_share_she … hid=1o1ms9oar4apy

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 09:10 от Няма смисъл

# 389
  • където ми харесва
Не съм гледала категориите, но ако трябваше да номинирам, също бих сложила в класацията и Станка Златева, и Ивет Лалова, и Нана.
Не съм останала с впечатлението, че Станка е злобна душица, даже обратното. А тези постижения, които тя има като спортист в своята област, все още са ненадминати.

Общи условия

Активация на акаунт