Връзка с мъж Албанец...?!!?!

• 22 873
  • 260
  •   5
Отговори
# 60
Невена, респект Flowers Hibiscus

Моля, продължи публично с разясненията.
Много, много полезна информация даваш.

# 61
  • MI
На Невена съветите са супер ако ставаше дума за някой от Алжир, Мароко, Черна Африка и т.н. В Македония не сте ли ходили извън екскурзия за няколко дни?! Като цяло манталитетът им е като нашия преди едни 30-40 години. Когато става дума за косоварите, вече си представете турските села преди 40 години и мисля че няма нужда от пространни обяснения. Ако беше българин въпросният Казанова, ясно е какво щяха да напишат огромната част от потребителките. Сега си представете че е българки турчин от Делиормана от най-загубените села излязъл и че действието се развива преди 40 години. Горе-долу това е ситуацията, съжалявам че Пейпи се е натресла на такова чудо, но да й е за обица на ухото и да не е толкова лековерна друг път.

# 62
Хихи, готина тема, хареса ми, а от вчера я подминавам!

# 63
  • Paris, France
нелиг, косовари, албанци и македонци все още търсят европейски документи. Поне в западна Европа.

А женени чички и татки навсякъде си търсят нещо по-леко, спокойно и най-вече евтино. И българи има такива и този подфорум е пълен с подобни истории.

Проблемът на авторката е, че осъзнава липсата на качества у индивида, но се е влюбила в образа, който той е представил. И че все още се самозалъгва, че въпросният е грижовен и мил. Забелязала съм, че много млади жени от индустриални, развити държави бъркат фалшивата, улична вежливост и мазненето с цел изгода с искрен интерес и безкористна обич. Също, очакват чужди мъже да ценят тяхната красота, младост, плосък корем, позиция, професия и да не им губят времето, ако те самите са по-долу на стълбицата на популярността. Ето, авторката се чуди защо съпруг на дебела лелка и баща на две-три сополиви чавета не зарязва всичко моменталически за да я обгрижва и гледа нея, красивата и успяла мома. Истината е, че такива мъже ясно осъзнават, че няма да се чувстват добре в толкова чужда за тях среда. Могат да го играят грижовни и влюбени за ден или два, но не и ежедневно.

Важното е, че се е усетила и вече е започнала процеса на отърсване от зависимостта. Понякога по-подробно обяснение със сравнения, от външни хора, помага много да се разбере какво не е наред и дава първоначалния тласък.

Клин клин избива 👍

# 64
  • MI
Невена, на албанци и македонци много им облекчиха режима на пътуване и престой заради предполагаемото бъдещо членство в ЕС и сега който не е решил не е отишъл да работи навън, та макар и на черно. Те легално така или иначе не биха намерили работа, та не им пука особено за гражданството. По-скоро по-лесен живот търсят тези, които си търсят французойки, измързеливиха се мъжете  май. Grinning А и ако беше такъв без пукнат лев и прост, надали Пейпи щеше да го погледне, по-вероятно е някой или учил навън, с добра професия, или поне собствен бизнес. Видял се малко в пари и решил че му е време след като се е задомил и с хубава любовница да се обзаведе за престиж.
Големият проблем е, че всъщност ключът за разбирането на ситуацията не е "Сексът и градът", а "Железният светилник". Wink Човекът си е търсил и намерил пазителка на огнището, която не трябва да е много хубава, за да го слуша, обслужва и да не гледа настрани. Сега иска и нещо по-леко за забавление. НЕ го написах направо преди, за да не звучи много обидно, но авторката сама се е поставила в това положение, приемайки връзката след като е разбрала че е и женен освен всичко останало. За него проблем няма - тя трябва да си знае мястото на трофей и да му краси свободното време, за другите неща е "лелката". Какво му е на него, направо си му е перфектно според неговите разбирания. То и при нас има немалко такива, какво остава при косоварите. Иначе албанци има много напълно нормални светски съвременни хора и от двата пола, по нищо няма да ги различиш от кой да е европеец. Но при тези в Македония положението е страшно, като из нашите най-диви села в планината.

# 65
Аз чакам схемите.
Любовта всеки може да споходи.
Авторката е усетила фалша. Ако има нужда от подбутване накъм нас си , да го даде.
Иначе звучи като ехей, я вижте как се откроих.

# 66
Само леко със схемите пред албанеца и съветите
да кажеш как си чатиш с американци и гърци
за да не четем за млада мацка в Пирогов

# 67
Имам връзка с етнически албанец, живеещ в МК. Много го харесвам, дори се влюбвам и ми е трудно до се разделя с него.Осъзнавам, че може да си играе с мен.Моля не ме съдете веднага с атаки и заядливи коментари.Само жени, които са го изживели , знаят какво е да имаш люцов, но невъзможна. Той е женен с деца.Не се притеснява пред брат му, роднините ме, племенници на сестрите му да е с мен и ме "показва". Даже аз се притеснявам. НЕ започвайте с това, че е мюсюлманин и може да има по вече жени.Не е така.Имат по един законен брак. Незнам как да подходя .Не мисля, че дори и да бъдем заедно ще му вярвам за в бъдеще.Много е вироглав и си прави, каквото иска.Гледа ме постоянно все едно ме изпитва или ми се радва.Нз какво мисли. Моля, ако има някои опит с тях да сподели.Между другото се опитах да го забравя, от лятото.Спрях да пиша, махнах го от всякъде.И той, каза, че искал да ме забрави и да не ме обърква.Но не издържа и пак почна. Не е само секс и страст.То се усеща, но мисля, че трябва да си изживея това с него и да го оставя.
Аз така и не разбрах, защо хората казват Албански реотан!

# 68
Само леко със схемите пред албанеца и съветите
да кажеш как си чатиш с американци и гърци
за да не четем за млада мацка в Пирогов
Много хубав коментар, наистина.
Не бъркайте моля ви македонци и албанци от мк. Албанецът със сигурност не иска от теб никакви документи. И моля ти се не му пиши че си бременна и че го зарязваш, може да си помисли че бебето е негово, за 5 часа ще е при теб а ти за 6 часа ще си в Пирогов.
Прости живяла съм в западна мк и знам как мислят тези хора. Не съм срешнала македонка която би искала да има нещо с албанец. Очевидно много българки не са на ясно какво означава да имаш нещо общо а албанец. И не ме учудва че те показва на приятелите си. Това е типично за тях.

# 69
Колчем ми излезе коментар от тая тема и все се сещам за рибарите как се хвалят с улова един на друг.

# 70
  • Най-красивата страна
И защо я показва?Вероятно за него тя е някакъв трофей?А в очите на приятелите и роднините му е лека жена.
Авторке не се обиждай.
Аз бих го питала какво ще направи,ако научи че жена му изневерява.
Или ако сестра му си намери женен любовник...
Само на публично място  обаче.Например в заведение пълно с хора.
И тогава ще блесне в цялата си дива прелест.

# 71
Поредният шиптър (както наричат албанците в македония) завъртял главата на нашенска мома.Тя му харчи кинтите,той я развежда и я показва насам-натам...Жена му няма думата и никой не коментира нищо с нея.И да разбере-мълчи си.Тя си гледа дома и децата.Той излиза и си има личен живот.Така е в техните семейства.
Ето тоя хубавец- вее си опашката и това е.

Аз познавах една такава,която се беше хванала с албанец докато работеше в Германия.Нали знаеш с какво масово се занимават тия там....? Той женен(семейството му си е в страната),а тя беше разведена,но без дете.И така се случи ,че даже забременя и роди дете от него.Той беше много ревнив и див.Тя се прибра,роди в БГ,после се срещаха от време на време някъде,той я издържаше,после и купи жилище.Е,поне си осребри връзката, така да се каже.Simple Smile... След време,когато и омръзна и реши да го разкара и беше много трудно.Той не искаше да и се маха от живота,преследваше я и я побъркваше от заплахи и нея и родителите ѝ...Накрая успя да се отърве от него,но доста време живя по приятелки в  "нелегалност" ,за да може той да и изгуби следите...В крайна сметка след време се отърва от това чудо.

А ти си младо хубаво момиче.Не вярвам да си толкова закъсала и не си струва въобще да си съсипваш живота с тоя-женен и то албанец.Те за долни и отмъстителни като невестулки...Не знам дали се усещаш колко лековата и евтина изглеждаш в очите на околните,пред които те показва....Разкарай го веднага.Може да ти излезе през носа тая авантюра.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 17:28 от Zhani

# 72
  • Paris, France
nelig, прекрасно си обяснила бита в планинските албански, македонски и косоварски селца. Познавам доста албанци в Англия. С колежка от Албания се сприятелихме и още сме в контакт. Имах и много интелигентен, начетен и вежлив колега от Албания, за когото нищо лошо не мога да кажа. Знаеше български, защото имал помашки корени и даже ми показа типична сватба на торбеши. Владееше гръцки, италиански, турски и още няколко езика.

Много албанци от Косово са нещо като нашите дребни мутри на запад. Крадат коли, продават дрога, занимават се със сводничество.

В отношенията си към жените доста етнически албанци са бетер тунизийци и мароканци. Когато авторката описа как я гледал все едно и се радва и мълчал и я показвал на родата се сетих за постове на французойки, които описваха подобно поведение от северноафриканци. Много общо виждам в поведението им.

Не мисля, че си права за това, че не търсят документи. За селяндур с 3-4 дечуря е доста по-удачно да има документи, да си доведе жената и децата и така да му е по-евтино, защото имат помощи, детски, безплатни градини, а и научават език децата. Иначе парите за издръжката трябва да си ги вади от джоба. Не е такъв случая на авторката, но ги има подобни екземпляри.

За мене албанците не са щедри мъже с жените. И северноафриканци не са. Те затова си търсят някоя по-непретенциозна, неизискваща мангизи и издръжка, влюбчива и наивна. Няма да ти казвам колко наивни, западни момичета реват след като ги търпели 10 години в голяма лИбоФ, а една есен левентът се прибрал от ваканция и съобщил, че са го оженили.

За повечето такива мъже европейката е една прекрасна, безплатна к-ва.

Такива са толкова ограничени и скучни, че даже и аз, дебелата, грозна лелка с две деца, от чийто външен вид авторката би повърнала, не бих си загубила времето да чатя с тях.

За отмъстителни и ревниви - да, такива са. Затова от самото начало жената трябва да сложи граници. Примитивите от контура на средиземноморието са рационални и разбират само от студени, пресметнати, премерени обяснения. Тогава се кротват. Другото е да им се каже, че родата на жената не ги одобрява поради липса на достатъчна изгода. Понеже в техните си държави се женят така, приемат този начин на развитие на връзката за даденост и не църкат. Естествено им се иска някой да ги обича като в Холивудски филм и да им пуска безплатно, но знаят, че в реала не винаги е така. Техните жени са доста студени и пресметливи и безкрайни претенции и липса на искрена обич от страна на жената са нещо нормално за тях.

# 73
Преди малко писах коментар в темата на едно момиче, ако е българка е срам и позор за родината ни ! Ако и ти си българка, много съжалявам, но лицемерието не ми е сила и мнението ми няма да ти хареса !

Ще го напиша и на теб: Свършиха ли се вече българите и то ергените, че скочи на мюсюлманин И ТО ЖЕНЕН С ДЕЦА ! Ти да не си си изгубила акъла ехооооо ??? Българин дори да е, има ли жена и деца, ти нямаш работа там !!!

Другите тук са написали много неща, някои не съм чел, но няма нужда да се повтарям ! Винаги съм се изумявал колко наивни са жените, а вече дори живеем във свят в които имаме толкова много информация. Най-голямата глупост на света е жена християнка да се обвърже с мюсюлманин. И моля ви няма нужда да давате някои безпроблемни такива връзки като примери, за да не ви показвам аз много други страшни случаи.

Тези две религии са два различни свята. а няма нужда да ви казвам с какъв статус е жена в религията ислям !
На мен ми е много мъчно дори за всички жени мюсюлманки по света, много ценя жените и никоя жена не заслужава такъв живот ! Disappointed Relieved

И тези жени християнки се обзалагам, че не знаят нищо за исляма, нищо ! Безумно е, защото в тази религия отношението на мъжете към жената няма нищо общо с това което изповядва християнството. Пак ви казвам, няма нужда да давате примери със щастливи жени християни живеещи с мюсюлманин и как тукашните и другашни не били като арабите примерно !

Знаете ли, аз вече почвам да губя вярата си, че България ще оцелее, ние просто се самоунищожаваме !
Тъжно е и тази тема е тъжна !

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 03:49 от Stallion001

# 74
  • Fort Worth, TX
Само хубави неща - албанец, женен  с деца, но пък с голяма рода, която одобрява любовниците му Simple Smile И най-важното - не е само секс и страст!! А какво ли е, хихи

Ти пък... Може да е бизнес.  Laughing
Дано само, като се наиграе албанецът, не я шитне по веригата...
Това е първото нещо , което и аз си помислих.Дали няма да замине някъде и да задоволява на много албанци нагоните.Ей момиче опичай си акъла, щото си нямаш на идея какви хора има.Като нищо ще те продаде на някой.Ти за трафик на хора не си ли чувала?

Общи условия

Активация на акаунт