Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 711
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Сега ги прегледах участниците. Някъде обявени ли са зодиите им да видим как се е справила астроложката?
Като цяло мисля, че ако бяха събрали Василена и Мерал щеше да има по-голям шанс да се задържат заедно. Тя е самотна майка - стабилна и улегнала, той е млад мъж с амбиции, който иска да има дом и семейство. Според мен тя е много по-подходяща за него отколкото младо момиче, което иска да се наложи в шоубизнеса, защото двамата са на съвсем различен етап в живота си

# 151
А от кой град е певицата? направи ми впечатление, че има снимка в профила си от парка в Добрич-от там е Мерал.

# 152
  • София
Предпочитам някакъв глас да обяснява какво става и въобще да не ги дават тези "eксперти". ooooh!

# 153
Да, наистина Мерал май повече щеше да си пасне с русата мадама, но предполагам щеше да е проблем детето за неговата религия.

# 154
Да, наистина Мерал май повече щеше да си пасне с русата мадама, но предполагам щеше да е проблем детето за неговата религия.

Зависи колко точно е отдаден на религията си. Има фанатици, за които това би било проблем, но има и такива, на които не им пречи

# 155
Никой не е казал,че вдовиците не могат да продължат, просто при Таня още е твърде прясно. Времето лекува и с времето някак човек свиква и се научава да живее с голямата загуба , но 2 години са твърде скоро.
Като се има предвид, че в началото поне година имаш период, в който не можеш да асимилирам случилото се..Според мен при Таня подбудите са точно от битово естество..да освободи жилището на децата си и в същото време да не бъде изцяло сама.

# 156
    Напълно съм разочарована от старта на предаването. Ще бъде пълен провал този сезон. В миналия сезон всички бяха млади и излъчваха някаква енергия. Отблъсна ме това, че някакви възрастни хора над 50 години си търсят половинки. Какво е това, че партньорът им е починал? Продължават напред сами.

А онази поп фолк изпълнителка, много отблъскваща е. Дори не знае защо се е записала да участва в това предаване. Като видя с такива напомпани устни, направо ме отблъскват такива жени.

Самотната майка - много трудно ще допусне мъж в живота си. Тя живее само за детето си, което е съвсем нормално. Много НЕ ми стана ясно как изкарва прехраната си. Прочетох, че има собствен онлайн магазин.

Ще дам шанс още на 1 или 2 серии и ако още съм разочарована, ще прекъсна да го гледам. Щом снощи заспах към края на предаването, това означава, че не можа да привлекат интереса ми.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 10:49 от Jennifer_w

# 157
Е айде сега 50 годиншните да се заврат в дупка и да спрат да живеят. 😒 Явно след определена възраст нямат право на щастие хората.

# 158
  • София
Е, много ме подразни този коментар за възрастта. Защо да трябва да са сами хората, самотата е страшно нещо...

# 159
А колко е приетото нормално да се скърби?

# 160
Отблъсна ме това, че някакви възрастни хора над 50 години си търсят половинки.
Коментарът ти е още по-отблъскващ.

# 161
А колко е приетото нормално да се скърби?
Няма някаква норма естествено, но тя определено не изглежда, като човек готов да продължи. Не и по този начин.

# 162
На всеки му се живее, едни разбират живота по един начин, други по друг!  Още повече, когато човек ( визирам вдовците с години стаж) са свикнали със семеен уют, другар и партньор, трудно ще приемат мисълта за самота и липса на духовен та дори и сексуален партньор!
Относно тези с деца, ми..., в правото са  си, да намерят подходящ родител за детето си!
Ей, самотата е страшно нещо!
То и на 80+ си търсят, та на 50 ли!

# 163
На мен не ми е шок и не я съдя. Всеки има право да продължи напред, не са и толкова малко 2.5 години. Проблемът е друг, че като си решил да проддължиш, колко и да ти е мъчно и трудно, трябва да си потиснеш малко чувствата, колкото и да ти е неприятно, за да опиташ, поне да питаш. Никой не е казал, че е лесно, но ако нямаш нагласата да се помъчиш, да опиташ как да стане. Самата тя беше обидена наа психоложката, че спомена бившия й партньор и каза, че той е нейно минало, но е и настояще, и бъдеще. Разбира се, споменът за него винаги ще е с нея, но ако тя го възприема като бъдеще този спомен, какво да прави новия човек там.

Ей това исках да кажа и аз..

Всъщност те снощи казаха само коя е първата двойка, нали?
Не са казали самотната майка с кого ще съберат и певицата? Или аз съм пропуснала тази част?

# 164
Отблъсна ме това, че някакви възрастни хора над 50 години си търсят половинки.
Коментарът ти е още по-отблъскващ.

Подминeте коментара ми. Толкова е лесно. Е, все пак благодаря, че сте направили труда да го прочетете и отговорите. Simple Smile Поне съм щастлива, че се четат коментарите тука. Simple Smile Поласкахте ме.

Общи условия

Активация на акаунт