Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 708
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Но са казали, но то стана ясно. Никифор иска да има дете - русата мацка има дете и търси човек, който да приеме детето ѝ.
Мерал и певицата остава да са заедно.

# 166
Като не си в обувките на един човек, няма как да го съдиш. За мен две години е достатъчно да тръгнеш отново нагоре.

Ей, госпожицата по горе казва, че е отблъскващо над 50 да търсиш любовта. Да се наврат в собствената си скърб и да не занимават обществото с присъствието си. Лошото е, че всички остаряваме и често се случва, че това на което сме се присмивали ни достига. Оправдавам го единствено с младостта и липсата на житейски опит.

# 167
И аз така го виждам. Авторката е на 20, а 50 годишните и се виждат живи трупове.

# 168
     Отблъсна ме това, че някакви възрастни хора над 50 години си търсят половинки. Какво е това, че партньорът им е починал? Продължават напред сами.

Направо да идат да се застрелят!

# 169
Предаването без водещ ли ще е?

# 170
За сега няма водещ, но ако има - дано не е от предния сезон, че ми е доста антипатична.

# 171
Колелото се върти...така че авторката на този коментар и тя ще стигне до 50 годишна вързраст/Дай Боже всекиму, че и повече/ и ще види, че живота съвсем не свършва тогава.
П.П. Аз също останах вдовица на 33 г и сега 6 години по-късно още съм сама, но самотата е страшна. Така че всеки има право да си има другарче в живота, без значение на колко години е. И колкото по-скоро се случи толкова по-добре. Живота е за живите. Никой не може да замени предишния партньор особено ако живота ти е бил хубав, но трябва да се продължи напред. Така че ако между двамата участници се случат нещата, дано да са щастливи заедно.

# 172
  • София
Пу-пу, при тези 5-ма експерти само водещ ми липсва.  Laughing

# 173
Пу-пу, при тези 5-ма експерти само водещ ми липсва.  Laughing

Нали? И накрая ще стане така, че ще гледаме участниците общо 15 минути, а през останалото време ще слушаме експертите и водещите Grinning

# 174
Точно така е. Както казах моя партьор е вдовец и е на 45 години. Уважавам скърбта му, уважавам и  съпругата му, уважавам че имат прекрасен син, уважавам любовта му към мойто дете.  Започнахме връзката си три години след като се случи това. Живеем добре. Знам, че скърби. Напълно нормално е. Но живота продължава.

# 175
Толкова ли малко хора са кандидатствали за предаването?...

Не мисля, че са кандидатствали малко хора.
Има едно доста важно нещо, което според мен се гледа от продуцентите, а не е показано или обявено в предаването. За предпочитане е участниците да са от един и същи град по ясни причини, а това страшно много стеснява кръга от потенциални двойки.

1. Трябва и двамата да са решили да участват.
2. Трябва да минат първи кастинг.
3. Трябва да са съвместими по характер някакси.
4. Трябва да имат някакви допирни точки.
5. Трябва да са подходящи един за друг визуално.
6. Трябва да са от един и същи град.

Сигурно има и още нещо, което пропускам, но дори и тези 6 критерия намаляват потенциалните успешни двойки драстично.

# 176
  • София
  Започнахме връзката си три години след като се случи това. Живеем добре. Знам, че скърби. Напълно нормално е. Но живота продължава.
Аз не бих могла, винаги ще сравнявам.

# 177
То хубаво работещият на летището иска деца, ама мацката ако не иска второ, пак греда.
50- годишните могат да продадат къщичката и да си купят ново жилище. Или направо ново, а къщата- вила.
Айде, оправих ги. Mr. Green
Мерал явно иска "трофей", та фолкпевицата ще му "заспи".

# 178
  • София
И аз така го виждам. Авторката е на 20, а 50 годишните и се виждат живи трупове.
Не, Ари, авторката е на 30+, което прави изказването й още по-нелепо /да не кажа нещо по-силно/.  Rolling Eyes

# 179
  • Телиш/Плевен
Не гледам подобен жанр и не съм пускала клипчето, но сигурно ли е, че е тя, понеже видях, че отдолу пише Ивайла, пък тя нали е Ивана или това е артистичното й име?
Тя е, потвърди го и съфорумката, която ѝ е приятелка. Явно е артистичен псевдоним, защото вече има Ивана в този жанр.
Аз не деля музиката на стилове и слушам наистина всякаква, стига да ми допадне конкретната песен. В тази връзка ще кажа, че и в този жанр има хубави песни, просто нейните (на две попаднах) не са сред тях. Което може би обяснява защо не е популярна. Музиката, текстовете, клиповете (нито един от двата клипа не успях да изгледам докрай) - всичко е един голям ужас. Confused Дано сега, като натрупа популярност, да поправи това, иначе не мисля, че има някакво бъдеще.

Коментарите за възрастта ме върнаха назад във времето. Бях на около 20, когато дядо ми (лека му пръст) заживя с друга жена. Бяха минали десетина години от смъртта на баба. Чудех се как е възможно, изобщо не можех да допусна, че той продължава напред по този начин, не ми се струваше правилно. Сега чак ми е смешно като се сетя какви си ги мислех тогава, че даже съм и определяла кое е правилно. Grinning Та предполагам и съфорумката е много млада и затова разсъждава така. Ще мине време, ще натрупа житейски опит и ще си даде сметка за много неща.

Имаше въпрос дали са обявили двойките - само първата обявиха (Таня и Светозар). За другите просто разсъждаваме и предполагаме, че ще са Василена и Никифор, Ивана и Мерал.
За зодиите наистина нищо не казаха, но те са в сферата само на астроложката и може би по-късно тя ще каже прогнозите си. Досега акцентираха на личностните качества.

Общи условия

Активация на акаунт